Keresés

Részletes keresés

hamanokaito Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2731

Sziasztok !

Van mégvalaki a fórumon, akit szintén zavar a Központi Okmányiroda tetején levő klíma kültéri hangos brummogása illetve a leálláskori kerregés ?

Jártam már jópár ilyen cucc közvetlen közelében, különféle tetőkön, és egynek sem volt ennyire ocsmány hangja még kis távolságról sem.

Arra gondoltam, írok nekik egy tértivevényes levelet, hogy vizsgálják meg és hozzák helyre vagy cseréljék valami normálisabbra. Talán hatásosabb lenne, ha többen is aláírnánk.

Vélemény ?   

Üdv.:   Hamano

kgm Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2730
REDŐNYÜGYBEN egy alternatíva:

Egyeztettem a kollégával és a redőny lefutósínjére tudnánk esetleg rögzíteni
a rolós szúnyoghálót és a meglévő redőnyszekrénybe betudjuk szerelni a kívánt lamellát.
Az árajánalthoz szükségünk lesz a méretekre.

Minden további kérdésben állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel,
Ombódi Ottó

Integrál Alkán
Nyílászáró Gyártó és Kereskedő Kft.
1139 Budapest, Pap Károly u. 20.
Tel.: (1) 789-1875
Fax.: (1) 789-2139
Mobil: (30) 678-1344
integralalkan@chello.hu
www.integralalkan.hu
http://www.schueco.de/startsite/049/index.html
www.katzbeck.at
Előzmény: kisdinye (2729)
kisdinye Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2729

Sziasztok!

Sikerült ismét betörnöm ide, bár "álnevet"

kellett használnom.

Redőny ügyben private e-mail ment és kértem

hogy tedd fel ide, mert valahogy kizártam magam.

Ismét kérem mert most ugyan bejutottam, de az infó

nincs nálam.

(nem vagyok egyszerű eset)

Üdv mindenkinek!

Előzmény: kgm (2728)
kgm Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2728
amúgy még egy megoldás eszembe jutott, csak nem volt időm a kivitelezésre: érdemes lenne az építtetőtől megtudni, hogy kivel szereltette a redőnyöket, mert hátha azok is foglalkoznak ilyennel (is). és akkor talán az eljárás is egyszerűbb, mivel ismerik a terepet, már ki sem kell jönniük felmérni:)
Előzmény: Modrooka1 (2726)
kgm Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2727
leginkább csak arra, hogy drága mulatság, meg arra, hogy még így is muszáj lesz valami, mert nem bírom elviselni azokat az apró sárga bogarakat, amik esténként az ablakom előtt lepzselnek 250-esével, ha felkapcsolom a villanyt. :(

http://www.redony.com/
http://www.jozsa.hu
Előzmény: Modrooka1 (2726)
Modrooka1 Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2726

Sziasztok!

Kqm, jutottál már valamire szúnyogháló ügyben?

kgm Creative Commons License 2007.05.21 0 0 2725
köszönöm a segítségeket, egyik jobb mint a másik, de tényleg! :) viszont nekem valami mobilabb kellene, mert valahogy a virágokat is meg kéne locsolni, meg a teregetést is megoldani. asszem, muszáj lesz hívni valami szakembert, csak gondoltam, hogy valaki már foglalkozott ilyennel és tudott volna segíteni. de azért mégegyszer kösz!
Előzmény: szosza (2724)
szosza Creative Commons License 2007.05.21 0 0 2724
Egy éve működik nálam a következő:

Szúnyogháló rögzítés

A lényege: egyszerűen fölragasztom az 1500 forintos háló öntapadós csíkját a gumi mellé.
Probléma: Mivel a gumi kiemeli a feszes hálót, sajnos olyan irányú húzóerő terheli a műanyag csíkot, ami képes letépni azt.
Megoldás: Szezámmag méretű kis ragasztócseppeket viszek fel kb 15 centinként a csík külső szélére, még a háló felhelyezése előtt. Száradás után ezek eléggé erős rögzítést adnak.
Anyag: Ragasztóként szilikon alapú anyagot (F.BS-t) használtam, mivel az átlátszó - még a közeli fényképen is alig lehet észrevenni. Ha valamikor mégis el akarom majd távolítani, kíméletesen le tudom kaparni.

Előzmény: kgm (2722)
Szürkeszamár Creative Commons License 2007.05.20 0 0 2723
Nekem is redőnyöm van, és a következőt csinálom: leengedem annyira, hogy az alja éppenhogy leérjen, de az összecsúszó részen lévő lyukak szabadon maradjanak, és ezt az ajtót/ablakot hagyom nyitva. Szellőzéshez elég, a bogarak viszont nem repülnek be a lyukakon.
Előzmény: kgm (2722)
kgm Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2722
én szúnyoghálót szeretnék a már meglévő redőnyömhöz. ötlet?:)
Előzmény: enibody (2721)
enibody Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2721

Sziasztok!

Redőnyt szeretnék csináltatni, van vmi jó tippetek, hogy kihez forduljak? Mennyibe kerülnek kb. a műanyag redőnyök?

Köszi,

Enikő

Razzini Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2720
Thx!
Előzmény: fiend (2719)
fiend Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2719
Szia!

Igen! Nálunk is alapból a T bötűs szolgáltatóka eröltették. Majd a lakók egyrésznek nyomására kiírtak egy borítékos bedobálós szavazást az alternatív szolgáltatók bengedéséről. Ezek után jelent meg elöször a WLA aki mikrohullámon olcsón jó minőség fix ip-s netet szolgáltatnak és talán a tavalyi év vége felé esetleg összel megjelent az UPC-is az ajánlataival. Szerintem kicsit elkéstek de hát ez van! :-)
Előzmény: Razzini (2718)
Razzini Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2718

Köszi a választ mindkettőtöknek  :)

Egyébként nálatok is úgy kezdődött, hogy csak a T-Kábel építette ki a házban a hálózatot?

Vagyis mi kellett ahhoz, hogy az Ikon-ban más szolgáltatók (pl. UPC) megjelenhetett és mennyi időbe került ez?

Előzmény: fiend (2717)
fiend Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2717
Szia!

Internet elérést még a WLA is szolgáltat a házban!
Előzmény: Razzini (2715)
hamanokaito Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2716

Szia !

A T-Kábel és a UPC kábeltévét és internetet is szolgáltat az Ikon I-ben..

Internetet még, ahogyan a fórumról rémlik, más is de nem emlékszem, konkrétan kik.

Üdv.:

Hamano

Előzmény: Razzini (2715)
Razzini Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2715

Sziasztok!

A Mandalás fórumból írok. Csak azt szeretném kérdezni, hogy az Ikon-házban jelenleg ki a kábeltv és az internet szolgáltató? Esetleg több szolgáltató is jelen van?

Köszi!   üdv!

szasztok! Creative Commons License 2007.05.04 0 0 2714

OKÉ, Igazad van!

Jelentem mától optimista leszek ............és várom, hogy egyszer, s mindenkorra megszűnjön a kupi a hulladéktárolóban!

:-)

Előzmény: kgm (2710)
Fineszedző Creative Commons License 2007.05.01 0 0 2713
Ne feledjétek 18 órakor kisgyűlés az udvaron a különböző hulladékokról.
Addig hallgassatok egy kis zenét!
hamanokaito Creative Commons License 2007.04.27 0 0 2712

Szia !

Időpont nekem OK, jövök !

A (részleges) megoldás érdekében eddig annyit tettem, hogy a (kib) tv-t és az (elb) redőnyt bevágtam a csomagtartóba munkába jövet. Mivel a munkahelyem környékén éppen most van lomtalanítás, ezzel ez a rész civilizáltan megoldódott. ( Ha valaki nem vette volna észre, nálunk is nemrég volt... )

Még le sem tettem, már vitték is ...

Üdvözlet a (volt) tulajdonos(ok)nak az újaktól. Nagyon örültek neki,csak sajnos nem tudtam megmondani, hogy kihez mehetnek megköszönni.

Kár ... 

Ha a kukatároló tv nélkül nem elég esztétikus, nálam lehet jeletkezni panaszra ... Személyiségi jogokkal kapcsolatban úgyszintén ...

A szeméthegy további részeivel kapcsolatos teendőket megbeszéljük élőben.

Hamano

Előzmény: Fineszedző (2706)
Fineszedző Creative Commons License 2007.04.27 0 0 2711
Kár lenne itt pörlekedni, áskálódni azon, hogy ki ölt meg kit...
kgm Creative Commons License 2007.04.27 0 0 2710

szasz,

ha ilyen pesszimista vagy, mi lenne, ha te költöznél? :))))

Előzmény: szasztok! (2707)
AndreW77 Creative Commons License 2007.04.27 0 0 2709
Szasz, Szasztok!

1) Nem üldöztem el senkit. Leírtam valamiről a véleményem, ami történetesen nem az volt, mint valaki másé, erre a más bevágta a durcát és kész.
2) Nem gyűjtök szórólapot, de van, ami érdekel és el akarok olvasni (aztán szelektíven gyűjtöm és a megfelelő hulladékgyűjtőbe teszem).
3) Semmi közöd hozzá, hogy mikor hova költözöm. Ha nem adom el a lakást, akkor a lakóközösség ugyanolyan értékű tagja maradok, mint most vagyok, ergo ugyanannyira sért pl. a szeméthelyzet, mint most.
4) Nagyon-nagy baj, ha egyetlen ember (hamanokaito) kiesésén áll vagy bukik egy lépcsőház szeméthelyzete.
5) Eleddig - sztem - nem volt szokás itt a személyeskedés, megmaradhatna az eredeti attitűd...
Papagena79 Creative Commons License 2007.04.27 0 0 2708

Ezt ugyen nem gondolod komolyan?????  :-((

szasztok! Creative Commons License 2007.04.27 0 0 2707

Ha nem tévedek Te is C lépcsőházas vagy.

Sajnos az egyik legaktívabb szemét és egyéb hulladék  eltakarító lakótársunkat hamanokaito-t elüldözte a fórumról, valamint a további aktivista tevékenységtől egy "kedves" szórólapgyűjtögető , szintén C lépcsőházas lakó (aki úgy egyébiránt augusztusban el is költözik a házból :ANDREW77 )

Sajnos én nem látok sok reményt arra, hogy a C lépcsőházban ez a borzasztó állapot valaha is megszűnjön :-(

Előzmény: Fineszedző (2706)
Fineszedző Creative Commons License 2007.04.26 0 0 2706
Össze akarom gyűjteni az ház legbátrabb lakóit, hogy velem jöjjenek ház mögötti udvaromba:

Feladatunk, hogy példát mutassunk e sötét korszakban
Kutassuk fel a szeméthegy eltüntetésének megoldását
Találkozó május 1-jén, kedden este 18-kor a kerti padoknál?

De csak azok a döntéseink jogerősek, amelyeket a kéthetenként összeülő különbizottság ratifikál, pusztán belügyekben elég az egyszerű szótöbbség, de legalább kétharmad kell a jelentős ügyekben...

Ti hősök vagytok, méltónak bizonytultatok erre a tisztességre, velem tartotok-é?
Fineszedző Creative Commons License 2007.04.26 0 0 2705
és írja meg, hogy a kib tv vagy az elb redőny esetleg más tárgy képezte tulajdonát
Fineszedző Creative Commons License 2007.04.26 0 0 2704
Ja, aki megsértetem jelentsen fel!
Fineszedző Creative Commons License 2007.04.26 0 0 2703
beszéljük +
Előzmény: Szürkeszamár (2701)
Fineszedző Creative Commons License 2007.04.26 0 0 2702
Ok, aki a szeméttároló használatát másként gondolja, mint azt a gondok úr kiírta és a lakók egy rész gondolja, az kérem, legyen szíves, itt ismertesse, és egyúttal szíveskedjék a házkezelő cégnek is írásban küldje el.
segítségét előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!