Egyetértek..........-már soxor elgondolkodtam a lakó cserén, négy éve egyet már majdnem meg is vettem, aztán az utolsó pillanatban azon jojóztam , mit fogok csinálni? egy új lakót mégse kezdhetek el szétberhálni, szerelgetni.., aztán ami tetszett volna az ugyan ezt tudta volna felszereltségben elrendezésben, csak max kicsit modernebb külsővel....akko meg minek??????-akkor igy láttam jónak,igy maradt ez, de talán jövőre.........-az előbb talán kicsit elragadott a hév....-mármint nem a pesti! -mert akkor már nem írkálnék........
Nekem sem,de azért elgondolkodtató nem?Én elvagyok ezzel a kicsi kis ,,bódé"-val is aztán a saját erőmből-képességemből fejlesztem tovább!Nekem nagyobb élmény volt a családdal Erdélyben nyaralni,mint az ilyeneknek egyik luxuscampinből a másikba menni aztán fikázni!
Szerintem e miatt ne legyen!!!!!! -most a lakás van értem, vagy én vagyok a lakásért??????? az meg hogy miből hány darab áll bennt.........ez semmit nem fejez ki.....attól még lehet hogy........-na mindegy az én értékrendembe nem az számit h. kinek miből hány van.......
Nna jó akkor elmondom,hogy ott még tegnap mit láttam.Ha nem hiszed akkor elviszlek hozzáá,ha végre összejön az endúrós-kamperos találkozó!
3 ajtós garázs 2 BMW (egyik cabrijóóó)+Suzuki samuráj off-ródúnyi.6 Káltéjemm!(cross,endúró ,supermotyó,dakartankos,lendkerekes meg még mittoméén)A garázsba csak garázspapucsba mehetsz be,de tényleg úgy is nézett ki,hogy először be sem mertem lépni utcai cipőben!!!Aztán meg aszittem viccül,mikor papucsot adott!Hát én már jártam néhány helyen,de komolyan mondom,hogy sokan nem laknak olyan körülmények között,mint az a ,,néhány" járműű!!!!!Háát ennyi!És akkor ne legyen kissebségi érzésem?Pedig én is dolgozok reggeltől-estig!
Az úgy van,hogy a moci 120 kg-os s ennek ellensúlyozására beraktam hátra az ágy alá kannákba 120 lityi vizet...fivti-fivti....csak a háromszög merevségétől tartok,lehet hogy a télen vmi plusz merevítőt találok ki.
"spéci" vonószerkezet, 3-4 db vasból áll, + az elektromosság egy pici átkötése. Az ukránok a szép időkben igy vittek haza sok autot. Elől egy samara huzott egy másikat.
..ne is mond....nekem a szomszédom is endurós+a két fia krosszozik és tavaly vettek egy böhöm lakóautót amiben van egy nagy garázs is.........12 misi.....
jó az a lakókocsi is de gondolom a szakértők nem dicsérnének meg ha meglátnák a motort az elején a vonóháromszögön !!!
Amerikában láttam, hogy a nagy böhöm lakóautó után van kötve egy Suzuki Swift kategóriájú kisautó egy spéci vonószerkezettel, vagy egy kis utánfutón van a kocsi, és úgy járják a világot. Ez így nagyon tetszene nekem is.
Mondasz valamit,de ebben úgy megvolt minden mint otthon,csak kicsibe,mint a kiscsibe!!Most elbizonytalanodtam,mert én nem szoktam a táborhelytől messze menni legfeljebb gyalog vagy kerékperon!Esetleg motorval.Arra meg az is jó csak sokkal nagyobbak az éves költségei és mi ezért döntöttünk a ,,BÓDÉ" mellett.(mert tisztában vagyunk az anyagi lehetőségeinkkel)
-biztos klassz a lakóautózás is, de nekem az kicsit macerás.......a lakókocsiba épp az tetszik, leteszem a kempingbe felrakom az elősátrat ,a szólókocsival meg oda megyek ahova akarok.....sokkal szabadabb......
Na félreértés ne essék a Patyival nem beszéltünk össze,hanem az Enduro fórumon is beszélgetek és milyen kicsi a világ itt is találkozunk!Akkor most összehozunk 1 lakókocsi-endúró fórumos talit?
Ma voltam 1 nem túl szegény ismerősömnél aki vásárolt külhonból lakóautót ami bemutatóajutó volt.Hát azt megmondom,hogy nekem elkellene adnom mindenemet az alsó gatyáig,hogy azt megvegyem,de nagyon tetszett!!!Maj,ha nyögdíjba menek akkóó ilyenben eltunnám képzelni a hátralévő éveimet.Pl.a hátsó részben az emeletes ágy alatt amit most nem használnak kívülről simán be lehet tolni a motort!+3 szoba összkomfort!Húúúú!Beleért a kezem a bilibe... dde van ilyen!Ma lááááttam...
Nnnna azért itt álljunk meg egy polgári szóra!!!Az igaz,hogy a lakókocsis campinges egy kölön faj,de az endúrós lakókocsis campinges az meg főleg!Ugye Patyi!!
-szerintem azért az a "nem lehet hozzányúlni! Gyári!!!!!"még megváltozik........szerintem már ott belül motoszkál 1-2 jó ötlet..............de ,ez csak megérzés, nem tudok semmit........
-Épp azon gondolkodtam,-visszaolvasva az 1-2 napi beírásokat-, egy rossz szavad nem lehet!- aki ezen az oldalon megfordult, valamilyen formában az csak gratulált az új szerzeményhez!-Tényleg a lakókocsis, kempinges egy külön faj....!!!???? Sokszor elmegyünk egymás mellett úgy, hogy észre sem vesszük a változásokat,- itt pedig együtt tudunk örülni a másik sikerének... és ez jóóóóó ( a könnyek törölgetését halasszuk későbbre......)