Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
újra kell íratnod a szgéppel a pod "operációs rendszerét". ezt elvben a hozzá kapott progival tudod megtenni, amit ipod updater-nek nevez a szakzsargon.
Most vettem egy 5. Generációs iPodot. Már 2 napja nyúzom, de egy dologra nem jöttem még rá. Hogyan tudom saját magam rendezni normálisan a zenéimet, videóimat mappákba? Ráraktam 6 éves southparkot, de zavaró, hogy egy helyre ömleszt mindent és nem lehet pl. az egyes évadokat külön mappába helyezni. Valaki tud segíteni? iTunes jó hozzá, vagy kell valami más progi (esetleg nem lehet megoldani)?
És ezek inkább rádióshow-k, vagy zenés mulatságok? Cloneshittet ismered?
Bevallom, a rádióshow-k kevésébé izgatnak, mert ha röhögni akarok, akkor egy rakat standup van a podomon, előveszem az egyiket. De ha jó muzsikákat kevernek össze vmelyik caston, akkor az nekem barátom.
Soccer girl, Sex is fun, Student pilot training, Ask a ninja, néhány tudományos ismerettterjesztés, egy két elborult szabadszájú freak show, hirtelen ennyi jut eszembe. Itt lehet nézelődni pl., az iTunes-on kívül:
A gépem benyalt a közelmúltban vmi brutál vírust, emiatt kisebb fajta káosz alakult ki az audió részlegben. Próbáltam lementeni az összes mp3-at, de pár elveszett. Ja meg az iTunes is teljesen gallyra ment.
Olyan kérdésem lenne, hogyha az iPod-on megvan egy szám (nem átmásolva), azt vhogy vissza lehet szinkronizálni az iTunes-ba, vagy kénytelen leszek újból letölteni?
Feliratkozás: Advanced/Subscribe to podcast. Ha korábban már letöltögettél MP3 podcastokat, be lehet ugyan tölteni őket az iTunes-ba, de bénácska, szóval szerintem jobban jársz, ha az iTunes-on keresztül letöltöd őket újból. Amúgy nagyon jó dolog, én pl. vasaláshoz, mosogatáshoz mindig podcastokat hallgatok, a barátnőm pedig csak vigyorog, hogy újabban porszívózás közben röhögőgörcsöket kapok. :D
Valaki beavatna a podcastok vilagaba? Lehet egyaltalan az iTunes-szal RSS-re feliratkozni? Vagy hogy tudnam ravenni, hogy a siman letoltott mp3 podcast a Podcast directoryba keruljon? Koszi.
CD lemez kiárusítás!!!!
3000 forint:
Front Line Assembly: Re-Wind 2CD
Skinny Puppy: Brap (Back And Forth 3+4) 2CD
2000 forint:
Front Line Assembly: Flavour Of The Weak
Front Line Assembly: Hard Wired
Front Line Assembly: Implode
Korai Öröm: Recycled
Korai Öröm: 1996
Korai Öröm: 1997
Nirvana: Unplugged In New York
U2: POP
The Klinik: Stitch
The Klinik: Sonic Surgery
Download: III
Download: Eyes Of Stanley Pain
Madonna: The Immaculate Collection
Queen: Queen Rocks
Liquid Limbs: Transparent Hole
Music From The Motion Picture: TITANIC (filmzene)
Bonanza Banzai: Búcsúkoncert 94
Bonanza Banzai: Jóslat
Erin Brockovich filmzene
Michael Jackson: Invincible
Robbie Williams: Intensive Care
Vangelis: El Greco
Sting: The Best Of
Die Form: Tears Of Eros
Oasis: Heathenchemistry
Jason Nevins: Universal
Rolling Stones: Flashpoint
1500 forint:
Front Line Assembly: Fatalist maxi
Omega: Nem tudom a neved
Pál Utcai Fiúk: Szerelemharc
L’art pour l’art társulat: Winnetou
Omega: Az arc
Godzilla filmzene
Tátrai Band: Illúziók nélkül
E-Rotic: Thank You For The Music
Presser Gábor: Electromantic
1000 forint:
Sven Vath: Scorpio’s Movement maxi
Delerium: Odyssey 2CD (nincs tok)
Jean Michel Jarre: Oxygene (orosz nyomás)
BT: Loving You More maxi
500 forint:
Deep Forest: Boheme (hiányos a tok)
Barbie Girls (válogatás)
Delerium: Semantic Spaces (nincs tok)
Delerium: Poem (nincs tok)
Black Sabbath: Paranoid maxi
Ferry Corsten: Tsunami (nincs tok)
Frey Gang: Live
Dance 99
Soho Party: Discovery
Euro NRG Club Hits 2000
POP 99
Érdeklődni itt lehet:
balazsarnoldKUKACt-email.hu
most találtam a topikot, van egy nekem is, de mostanság gondjaim vannak vele.
az itunes először kiírta, hogy futtassam le a chkdsk programot, amit meg is tettem többször is, szektor ellenőrzéssel, mindennel, (/f kombóval dosban) amit meg tudtam tenni.
de az ipod megbolondult, átugrálja a dalokat, (első harminc másodperc oké, utána ugrik, bár nem mindenhol, csak azoknál, amiket egyszerre adtam hozzá, kb egy hónapja) a lejátszás számolót sem értem, egy egyszer játszott dalból megcsinálta a listavezetőt, 231 lejátszással....
Javaslom, hogy mielott kerdezel, legalabb 200 hozzaszolast olvass vissza, ezekrol mind volt szo nemregiben! Mas: nemet eBay-rol fogok behuzni egy fekete iTrop dock-ot 8 ezerert, kivancsi vagyok...
Legmenőbb ipod kiegészítő szerintem egy ipodfehér külső fényezésű Lamborghini Murcielago lenne, a kardánalagútba épített Ongaku erősítővel és mondjuk Dynaudio hangfalakkal, de ilyet még nem láttam az Aproneten.
Kényesebb-konzervatívabb ízlésűeknek esetleg Hartge BMW 1er M5 motorral 550 lóra fúrva, hasonló kiépítésben :D
1. 20 posttal lejjebb kb. 2. De. 40-50 posttal lejjebb van válasz, asszem. Nézz szét a www.ilounge.com-on 3: vagy iTrip ill. hasonló, vagy hogy a fejegységednek legyen vonalszintű bemenete, onnantól meg egy jó Jack-RCA vagy Jack-akármi kábel (amit eszik a fejegység). Podot bármire rá lehet kötni, ami vonalszintű jelet eszik és erősítőnek lehet nevezni. (Mert némelyik "nagyzene" inkább gyengítő, legalábbis hangminőség terén. De ez ízlsé dolga. És 128-as MP3-mal majdnem tökmindegy... iTrip ugyanezt tudja rosszabb minőségben, de tyúkbél nélkül. Én trip-ezek és jó nekem.
Amúgy az autó márkája hifi ügyben tök tárgytalan :))) De azért BMW rulZ4ever, főleg ha nem mondod mindenkinek :D :D