“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
“AI olyan, mint a lendkerekes egér, felpörgetik, átszalad ide kakilni, lejár, visszahúzzák a topikjába, ott újra beindítják, átszalad ide, rottyint egyet..... :)))”
Eredetileg nem szólt az semmiféle átalakításról, csak a különböző korszakokban vizsgálták, hogy milyen szerepek voltak nemenként. Mesterségesen átalakítani szerintem nem igazán lehet, viszont társadalmilag lehetne reflektálni mind jogi, mind szemléletmódbeli vonatkozásban a mai kor változásaira.
AI olyan, mint a lendkerekes egér, felpörgetik, átszalad ide kakilni, lejár, visszahúzzák a topikjába, ott újra beindítják, átszalad ide, rottyint egyet..... :)))
A genderisták kb. olyanok, mint Madonna, aki asszem vagy 10 éve beszólt a románoknál, amikor Bukarestben koncertezett, hogy miért van annyi előítélet a cigányokkal szemben, nem ismerve a cigányok (destruktív) balkáni szerepét az elmúlt 100-150 évben, vagy akárcsak a jelenkori folyamatokat.
A genderisták is kb. ennyi faktuális tudással és a körülmények ilyen fokú ismeretével hadakoznak nem létező szörnyek ellen...
Kádergyerek, kubában is élt a szüleivel, ifjabb éveiben szamizdatokat terjesztett a 80as években, pro ruszki, homofób, saját bevallása szerint abuzolták gyerekkorában, enyhe autizmusa van.
"A genderelmélet ott téved, hogy tisztán társadalmi konstrukciónak tekinti a férfi-női szerepeket. Nem látja be, hogy azok nem véletlenül alakultak úgy, ahogy, hanem átlagos tulajdonságokon alapulnak, amiknek biológiai/evolúciós háttere van."
Így van, mint oly sokszor leírtam a fórumon, a nemi szerepek nagyon mélyen vannak biológiai szinten kódolva. Mélyebben, mint az X-Y kromoszóma különbsége.
Amúgy egyébként is, így 2018 őszére szerintem elértük azt az állapotot Európában (mondjuk talán Szerbiát, Albániát, Oroszországot, Ukrajnát és Moldovát kivéve!) és Észak-Amerikában, hogy a feministáknak és genderistáknak már nincsen miért harcolniuk.
Be kellene szépen látni, hogy ennél nagyobb egyenlőséget már nem lehet teremteni, az egész csinnadratta értelmetlen innentől...
Én nem csatáztam vele, eleve láttam, hogy ki fogja magát nyírni. Tétlen szemlélője voltam az eseményeknek, ugyanis az ő esetében hagyni kell, hogy tapasztalatot szerezzen a betonfal keménységéről.
Ez megtörtént, most pedig lássuk, hogy tanult-e a saját hülyeségéből valamit! Én szurkolok neki. :)
Átmentek?:-) Má kezdetben is azok voltak. A gender elmélet (társadalmi nemi szerepek) éppen lehetett volna értelmes dolog is, csakhát a feministok kezére került, és ők szokás szerint csak a férfigyűlölet megideologizálására használták fel.
A genderelmélet ott téved, hogy tisztán társadalmi konstrukciónak tekinti a férfi-női szerepeket. Nem látja be, hogy azok nem véletlenül alakultak úgy, ahogy, hanem átlagos tulajdonságokon alapulnak, amiknek biológiai/evolúciós háttere van.
A férfias nőt és a nőies férfit, azaz a kivételeket tekintenék sokan normának, őket próbálnák erőltetni a legújabb hullámú feminizmus jegyében. Így jön annak igénye, hogy nőket helyezzenek férfi szerepekbe a filmekben, női kvótákkal növeljék a női dolgozók számát ott, ahol kevesen vannak, na nem a nehéz fizikai munkák terén, ahol a biológiai különbség legyőzhetetlen, és akkor ennek vannak szélsőséges vadhajtásai, mint amikor leviszik a fizikai erőnléti felmérés beugró küszöbét a hadseregnél, hogy több nő teljesíthesse, meg ilyenek.
Még annyit, hogy soha egyik -izmus sem volt képes igazi változásokat elérni, mint ahogy mindegyik csak egy-egy magát világmegjobbítónak képzelő valami volt.
Ehhez képest mint tudjuk a forradalmakat sem csak a tömegek csinálták, hanem egy-egy befolyásos csoport – a tömegek csak a végrehajtásban vettek részt felbérelt/felheccelt elemként. A történelmet a marxista narratívával ellentétben sohasem a tömegek, csak egy szűk csoport irányította, alakította.
Így ekképpen az egyik másik -izmus aktivistái sem különbek ezeknél a tömegeknél.
Valahol el kell már kezdeni a CEU-s genderista és történelmi hamisításokat felfedni, ha már a férfihang nem elég hiteles... (már akinek nem, ott is nagyon sok jó forrás és hivatkozás fellelhető)