Nem!Hanem a vizsgán!Ezt illetékes helyen megkérdeztem az előbb említettek miatt.Mert én arra gondoltam,hogy egy ungáris papírt honnan a bánatból fogja értelmezni bármelyik idegennyelvű ország okoskája?Mert-hogy csak magyarul van rajta írva minden.Hát az a lényeg,hogy a műszaki vizsga érvényessége a garancia,hogy rendben van minden!
Tilmi?Neked ezt tudnod kéne!Te máá nem vagy kezdő,mint mi!!!Akkóó most mivan?
-valszeg, messzebb én se..........valahogy biztos alakulna......ha annyira érdekli a kempingest az érintésvédelem, biztos ért a mért eredményekhez is.....bogarássza.....
Hát pl. engem!Ha veszek valami új dógot akkor otthon rögtön szétszedem!Kíváncsi vagyok rá hogyan műkszik!Na jó most már nem annyira,de régebben így volt!
és külföldön az érintésvédelmi papírt hogyan magyarázod eeee?Mondjuk olaszországban.Hát én max az elettricsiig jutnék el olaszul,mert az meg máshogy úgy sem tud!
Akkóó jóvan!Szia Karcsi!Aztán mit mutattál fel a kempingben a középső ujjadat?Nna erre kíváncsi vagyok...Vagy pl. arra,hogy hogyan múúkodik az a stabilizátor?Valami komoly okfelytésre vágyok!
Nnamáá itt is vagyok!Kicsit megnyúlt a mai nap!Patyi Te egy állat vagy!!!Húúú!Pedig máá aszittem ebbbe beleszorúsz!De kihúztalak volna,ha látom,hogy baj van.A Caerleon hun van?Máá megin a csigeházat buzerálja?
-ez valóban így van...-mármint h. nem igazán derül ki, ki kicsoda,- de éppen ezért iratlan szabálya a fórumozásnak, hogy ha bekerülök egy közösségbe, kicsit érdemes a korábbi hozzászólásokba beleolvasni, netán visszaolvasni,.......-azért elég sok minden kiderül!!!!!!!!....szerintem......
Hát az innen nem derül ki csak hosszas beszélgetések után és az is halványan,hogy ki -kicsoda!Az endúró fórumon egyszer csináltunk már olyat,hogy ki hol lakozik és igazából hogy szólítsuk.Persze ez csak ilyenkor érdekes amikor hosszú időn keresztül ugyan azok az emberek beszélgetnek.De lehet,hogy nem .....hm..
- az igaz h. a nőket nem nagyon érdekli a műszaki cucc, erre nálunk a nejem az ellenpélda...elég jól benne van a lakókocsis dolgokban-úgy néz ki kicsit érdekli
No jó van na ,tudom hogy működik (utána olvastam)....csak hát a nick névből arra következtettem hogy nő nemű vagy s a csajokat nem igazából érdeklik a műszaki részletek.....
Holnap ha marad a hideg kipróbálom a fűtést.......biztos ócsóbb mint a lakást fűteni !
Addig is jóccakát.....mindjárt menni kell melózni !
-ezek szerint Te úgy tapasztalod hogy van gyakorlati haszna......ez érdekelt......, mert az hogy az elméleti sebesség nagyobb lehet+ egyebek ezek csak reklámértékűek számomra , úgyse húzom 130-al a lakót......a lényeg h, sokkal stabilabb szélben, döccenőknél nem rázza be a kocsit....stb. köszi.- a működése egyszerű, de az kit érdekel ha jó......
Azt igazából nemtom hogy milyen elven műkszik,csak azt vettem észre hogy nem veszek észre semmit.
Vmikor régen még húztam egy nagy kéttengelyes trélert autóval a tetején......no az beszitált rendesen egy bizonyos sebességnél s csak úgy lehetett stabilizálni hogy gyorsítottál.....feltéve ha még bírta az autó. Ehhez képest a bódé még szélben sem nagyon mozgott,pedig legutóbb fújt rendesen.