Keresés

Részletes keresés

Neingang Creative Commons License 2018.11.11 -5 3 2809

Ha mindössze ezt etted volna, amiatt egy szavam nem lenne. Azonban te egészen mást tettél: az általam kigyűjtött hsz-aidból egy az egyben süt az ártó szándék azok felé, akik másképpen gondlkodnak, olvasd csak újra. 

És most talán térjünk vissza a valóság talajára, újra kérdezem, elég egyszerű és egyenes a kérdés, azt hiszem: te feminista vagy?

Előzmény: Törölt nick (2807)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.11 -4 5 2808

Képtelen veszíteni.

Itt fog morcogni, mellédumálni, hümiskedni karácsonyig a szerencsétlen sovi.

Quoi faire, tabarnac :)

Előzmény: Törölt nick (2804)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -4 5 2807

Na még egyszer, mert kezdesz fárasztani rollocska...

Mi az isten füle provokáció van azon, ha megkérdezem egy júzertől az éppen folyóban lévő témával kapcsolatban, hogy szerinte miért nem szülnek a házasságban sem a nők? 

Mi az isten nyila ezen a csúsztatás és a shaming language??? 

Egyenes kérdés volt, feltételeztem, hogy ha már a júzer hozzászólt a témához, akkor véleménye is van róla. 

Előzmény: Neingang (2799)
Neingang Creative Commons License 2018.11.11 -5 4 2806

Tehát nem szeretnél nyilatkozni azügyben, feministának tartod-e magadat. A válasz elől kitérésed is egyfajta válasz, a terelésed iránya különösen ékesszóló, úgyhogy köszönöm az együttműködésedet. :)

Újra szeretnék érdeklődni afelől, milyen véleménnyel vagy az általam behozott idézeteid megfogalmazásának minőségéről?

Szerinted az olvtársakkal való kommunikációt ilyen szinten és minőségben tervezitek művelni ebben a topicban?

Előzmény: Törölt nick (2804)
Neingang Creative Commons License 2018.11.11 -5 4 2805

Kedvetlen kanadai, szíves figyelmedbe ajánlanám, hogy nem csak ez a nick létezik ebben a topicban, aki ellenvéleményt fogalmazhat meg a feminizmussal kapcsolatban.

Food for thought.

Ha épp nyugovóra térni készülsz, akkor ez talán megterhelő lenne, ezért javaslom, a megemésztését halaszd holnapra. 

Előzmény: Latcho Drom (2802)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -4 4 2804

Most szólok neked, hogy Te sem mondhatod meg nekem, hogy miről beszélgessünk, és kitől és mit kérdezzek itt a témával kapcsolatban. Ha neked nem tetszik valami, akkor így jártál, vagy válaszolsz rá, vagy nem. De te már vadidegeknek írt kommentemet is felhozol, mert azt sérelmezed, holott az illető nem szólt ellene. 

Ismerős ez a manipulációd minden moderátornak, nem a falvédőről jöttek ők sem. :)

De csak próbálkozz tovább, LiebElla! :DD

Előzmény: Neingang (2797)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.11 -2 2 2803
Előzmény: robopassmeet (2801)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.11 -4 4 2802

Kedves Maestro, talán holnap több szerencséd lesz itt.

Nyugodalmas jóéjszakát kívánok az Abszolút családnak.

Előzmény: Neingang (2794)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.11 -2 0 2801

Jesszusom. Ezt inkább a szénbányászatban alkalmaznám: terepszínű, és a szén magától feljő:-))

Előzmény: Latcho Drom (2800)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.10 -4 2 2800

Elfeledtem a képet - nőkről és a világ változásairól szól a topik.

Előzmény: Latcho Drom (2791)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -5 3 2799

Hmm, és az általad nyitás óta itt művelt csúsztatásról, shaming language-ről, valamint a sulyok-elvetésről mi a véleményed?

Ja, az előző kérdésem talán csak ne sikkadjon el, felteszem újra: te feministának tartod magadat?

Előzmény: Törölt nick (2798)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 -4 5 2798

Elnézést, de én csak beszélgetni próbáltam itt egy júzerrel, aki hozzászólt egy-egy témához. Kérdeztem a véleményét az itt felmerült témákról, pl. házasságról, családról, bigámiáról, mert kíváncsi lettem volna a véleményére, de ő megsértődött, most meg őrjöng a polmodis topikban, hogy őt itt provokálják. 

Ki érti ezt? 

Előzmény: Neingang (2797)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -5 5 2797

Akkor talán megkérhetnélek, hogy a lentebb tőled idézett stílben te se próbáld megmondani másoknak, mit tegyenek és mit ne. Hmm? :D

Egyébként te feministaként azonosítod magadat?

Előzmény: Törölt nick (2795)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 -4 3 2796

Fel bizony, hiszen férfiből volt. :) És épp emiatt uralkodni is tudott rajta. ;)

Előzmény: Omar Khajjám (2793)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 -5 3 2795

Szerintem eddig semmi baja nincs a kommunikációmmal, csak te akarod rányomni a saját nyomorodat. :)

Ha baja lesz, majd jelez nekem, bízz az értékítéletében, nagyfiú már, nem hiszem hogy neked kéne a szájába adni a szavakat. :)

Előzmény: Neingang (2790)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -5 4 2794

Kedves nyúzer, amíg sajnos összekeversz más nickkel és offnak tartod az általam kigyűjtött feminista nick hsz-ait, addig azt hiszem, nem veled kívánom megvitatni a kérdést, remélem, megérted. :)

Annyit esetleg elárulhatsz, hogy NEKI miért nem szóltál, hogy ezek itt off-ok lennének? Nos?

Előzmény: Törölt nick (2792)
Omar Khajjám Creative Commons License 2018.11.10 -1 3 2793

Ja és Jézusnak is volt pöcse, ami felállt Mária Magdolna elsődleges és másodlagos nemi jellegeire.

Technikailag elég pontosan fogalmaztam? ;DDD

Előzmény: Qanon (2779)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 -4 5 2792

Még mindig nem értem a problémádat és a világfájdalmadat, csak azt látom, hogy komementeket gyűjtesz egy csokorba és azzal offolsz. 

Van kedved a topik témájához is hozzászólni bármilyen aspektusból -legyen az világi vagy spirituális - vagy csak a nemlétező sérelmeidet akarod sorolni? 

Előzmény: Neingang (2788)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.10 -5 3 2791

Go Georgia Go...ujraszámolás!

https://www.cnn.com/2018/11/09/opinions/dont-let-brian-kemp-steal-georgias-gubernatorial-election-van-jones/index.html

A Kempnek ugyanolyan undor, white privilege feje van mint a Kavanaugh takonynak

#metoo

#dare

#4XEU

Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -5 3 2790

Nos, itt a lehetőség tehát, hogy kifejtsd egy feministának tűnő nick kommunikációjának minőségét a megszólított olvtársje felé. Hallgatlak.

Előzmény: Latcho Drom (2786)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.10 -5 2 2789

Mee azok a témák már az első pár napban kimerültek, ill. az egyenlőségről szólók le lettek söpörve az asztalról.

Így aztán maradt a jóöreg végtelenített cicaharc:-)

Előzmény: lizardman (2783)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -5 2 2788

Kedves beírók, ismerjétek meg olvtársaitokat azelőtt, hogy random módon, egymás után mások nickjeit aggatjátok rájuk.

Köszönöm. :P

Előzmény: Törölt nick (2787)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 -3 5 2787

Kedves Abszolút Igazság,  szeretnélek megkérni, hogy ezen a nickeden se próbáld a sérelmeid miatt szétrombolni ezt a topikot. Annak meg külön örülnénk, ha nem előzmények nélküli kommenteket idéznél be ide, mert az nem fair. :) Bár  tudjuk, hogy ez a taktikád évekig működött a feminista klubtopikodban, de szerintem nem kéne ennyire hülyének nézned az itteni fórumozókat és a moderátorokat. 

Van a témához hozzáfűzni valód? Éppen a nőt és a férfit vitatjuk meg spirituális szempontból. :)

Előzmény: Neingang (2781)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.10 -3 5 2786

Izgalmas dolgokat kopizol be hümike, de meglehetne téged kérni hogy modi topikban tedd, mert képtelenség beszélgetni tőled?

Gracias.

Előzmény: Neingang (2784)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -5 3 2785

"hiszen ez akar lenni az "igazi" feminista topik"

Ahhoz valódi feministáknak is itt kellene lenniük, valamint az ellenvéleményt képviselőket is meg kellene tudni hallgatni és érdemben megfelelni nekik, n'est-ce pas?

Ebből a két hozzávalóból jelenleg egy sincs itt, akkor miről is beszélünk?

Előzmény: lizardman (2783)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -4 4 2784

Amikor az olvtársnő mások lenézésére játszik, hátha ezzel a típusú aljas kis provokációval sikerül bármiféle indulatot kicsikarni a megszólítottból, íme a szisztematikus trollkodás tipikus esete:

LédiGágá  5 perce
-1 0 2756

Dehogy, csak úgy láttam, hogy bunnynak sem sikerült itt elkapnia a fonalat, viszont a feminista topik közege tökéletesen megfelel a szintjének

LédiGágá  24 órája
-7 4 2337

Úgy látszik, hogy nem megy az értő olvasás és ezért kérdésre kérdéssel válaszolsz, hogy ezt leplezd. Igazi, hamisítatlan femitopikos trollszokás. :)

Előzmény: Bunny_ (2333)  

LédiGágá  23 órája
-4 2 2340

Megismétlem a kérdést a kedvéért, mert úgy látszik, hogy ezt magasabbra szabták a képességednél. :) 

Szerinted is jó ötlet lenne kirakni a munkahalyeken a PATENT Egyesület telefonszámát?

a, IGEN

b, NEM

c, LESZAROM

d, A QRVNYTKT

Van egy telefonos segítséged: Abszolút Igazság örömmel megválaszolja helyetted a kérdést csakúgy, mint eddig mindig. :)))

Előzmény: Bunny_ (2338)

Előzmény: Törölt nick (2778)
lizardman Creative Commons License 2018.11.10 -3 2 2783

De hiszen ez akar lenni az "igazi" feminista topik.

Aztán mindenről van benne szó, csak arról nem.

A topiknyitó el is tűnt.

Talán nyitott egy újabb feministát?

Előzmény: Törölt nick (2778)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.10 -2 4 2782

Csak nem kigyelmed is ismeri Védánta filozófiát egy kis Kisfaludy-morzsával az asztalon? :)) 

Előzmény: Omar Khajjám (2770)
Neingang Creative Commons License 2018.11.10 -5 3 2781

Nem az első és nem az utolsó ilyen eset az olvtársnőtől, mert igencsak nyeregben érzi magát.

Emlékeztetőül a valós énje: 

LédiGágá  1 napja
-3 3 2116

Nem bírsz leállni?

Ha a témához nincs semmi hozzáfűzni valód, akkor mi a fenének kavarsz itt? 

LédiGágá  27 órája
-5 4 2191

Ne etesd itt a trollt! Zabáljon flódnit a saját topikjában. :)

LédiGágá  3 napja
-2 5 1218

Szerintem ezzel a hímsovén, kemény kézzel fogni a nőket a dumával visszakúszhatsz a feminista topikba, mert itt csak provokálsz és rombolsz. 

LédiGágá  3 napja
-2 3 1558

Figyelj! A jelzőidet tartsd meg magadnak, vagy vedd be az esti nyugibogyóidat ... Összevissza beszélsz baromságokat, a férfiben csak a faszát és pénzét látod ...

Előzmény: lizardman (2767)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.10 -4 2 2780

úgy általában, ezzel még nem futottam össze, pedig próbálok lépést tartani a különféle elméletekkel

az megvan, hogy Jézus az ókori meghaló-feltámadó istenekkel rokon, Máriáról eddig még nem olvastam, hogy valaki más lenne

Előzmény: Qanon (2776)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!