“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ha mindössze ezt etted volna, amiatt egy szavam nem lenne. Azonban te egészen mást tettél: az általam kigyűjtött hsz-aidból egy az egyben süt az ártó szándék azok felé, akik másképpen gondlkodnak, olvasd csak újra.
És most talán térjünk vissza a valóság talajára, újra kérdezem, elég egyszerű és egyenes a kérdés, azt hiszem: te feminista vagy?
Na még egyszer, mert kezdesz fárasztani rollocska...
Mi az isten füle provokáció van azon, ha megkérdezem egy júzertől az éppen folyóban lévő témával kapcsolatban, hogy szerinte miért nem szülnek a házasságban sem a nők?
Mi az isten nyila ezen a csúsztatás és a shaming language???
Egyenes kérdés volt, feltételeztem, hogy ha már a júzer hozzászólt a témához, akkor véleménye is van róla.
Tehát nem szeretnél nyilatkozni azügyben, feministának tartod-e magadat. A válasz elől kitérésed is egyfajta válasz, a terelésed iránya különösen ékesszóló, úgyhogy köszönöm az együttműködésedet. :)
Újra szeretnék érdeklődni afelől, milyen véleménnyel vagy az általam behozott idézeteid megfogalmazásának minőségéről?
Szerinted az olvtársakkal való kommunikációt ilyen szinten és minőségben tervezitek művelni ebben a topicban?
Kedvetlen kanadai, szíves figyelmedbe ajánlanám, hogy nem csak ez a nick létezik ebben a topicban, aki ellenvéleményt fogalmazhat meg a feminizmussal kapcsolatban.
Food for thought.
Ha épp nyugovóra térni készülsz, akkor ez talán megterhelő lenne, ezért javaslom, a megemésztését halaszd holnapra.
Most szólok neked, hogy Te sem mondhatod meg nekem, hogy miről beszélgessünk, és kitől és mit kérdezzek itt a témával kapcsolatban. Ha neked nem tetszik valami, akkor így jártál, vagy válaszolsz rá, vagy nem. De te már vadidegeknek írt kommentemet is felhozol, mert azt sérelmezed, holott az illető nem szólt ellene.
Ismerős ez a manipulációd minden moderátornak, nem a falvédőről jöttek ők sem. :)
Elnézést, de én csak beszélgetni próbáltam itt egy júzerrel, aki hozzászólt egy-egy témához. Kérdeztem a véleményét az itt felmerült témákról, pl. házasságról, családról, bigámiáról, mert kíváncsi lettem volna a véleményére, de ő megsértődött, most meg őrjöng a polmodis topikban, hogy őt itt provokálják.
Kedves nyúzer, amíg sajnos összekeversz más nickkel és offnak tartod az általam kigyűjtött feminista nick hsz-ait, addig azt hiszem, nem veled kívánom megvitatni a kérdést, remélem, megérted. :)
Annyit esetleg elárulhatsz, hogy NEKI miért nem szóltál, hogy ezek itt off-ok lennének? Nos?
Még mindig nem értem a problémádat és a világfájdalmadat, csak azt látom, hogy komementeket gyűjtesz egy csokorba és azzal offolsz.
Van kedved a topik témájához is hozzászólni bármilyen aspektusból -legyen az világi vagy spirituális - vagy csak a nemlétező sérelmeidet akarod sorolni?
Kedves Abszolút Igazság, szeretnélek megkérni, hogy ezen a nickeden se próbáld a sérelmeid miatt szétrombolni ezt a topikot. Annak meg külön örülnénk, ha nem előzmények nélküli kommenteket idéznél be ide, mert az nem fair. :) Bár tudjuk, hogy ez a taktikád évekig működött a feminista klubtopikodban, de szerintem nem kéne ennyire hülyének nézned az itteni fórumozókat és a moderátorokat.
Van a témához hozzáfűzni valód? Éppen a nőt és a férfit vitatjuk meg spirituális szempontból. :)
Ahhoz valódi feministáknak is itt kellene lenniük, valamint az ellenvéleményt képviselőket is meg kellene tudni hallgatni és érdemben megfelelni nekik, n'est-ce pas?
Ebből a két hozzávalóból jelenleg egy sincs itt, akkor miről is beszélünk?
Amikor az olvtársnő mások lenézésére játszik, hátha ezzel a típusú aljas kis provokációval sikerül bármiféle indulatot kicsikarni a megszólítottból, íme a szisztematikus trollkodás tipikus esete:
Figyelj! A jelzőidet tartsd meg magadnak, vagy vedd be az esti nyugibogyóidat ... Összevissza beszélsz baromságokat, a férfiben csak a faszát és pénzét látod ...