Mennyi mindennel egyet tudnék érteni, ha nem olvasnám a fórumot.....
Ilyen hangulatban, hogy folyton rád mutogatnak, bosszantanak, piszkálnak
Hiszen én magam is ezt élem meg, ahányszor csak benézek ide.
Abban is találok igazságot, hogy gyakran a Fidesz is sz@rul reagál helyzetekre, harcol, ahol nem kellene, és passzív marad, amikor fontos lenne. ( humánpolitikájának kudarcait, már nem is említem)
Abban viszont nem tudok egyetérteni, hogy mindezt a Fidesz teremti meg.
Egyszerűen már csak azért sem, mert ha kis nyugalom lenne, nem lenne ki ellen "harcolni".
Közben szétkúrja a rendőrséget, látszat hadsereget sem tart fenn, csak egy HM nevű rablóbandát. Mihez fog nyúlni, ha szüksége lenne rá? Ahhoz TEK-hez, akik jó dolgukban hülyülnek a rájuk bizott értékekkel?
Ilyen hangulatban, hogy folyton rád mutogatnak, bosszantanak, piszkálnak egyes véglényeknél elkszakad a cérna és kimondják: dögöljön meg a másik, a kurva anyját, lőjjük keresztül a rohadékot!
A fidesz teremti meg azt, hogy ezek az emberek ilyen gondolatokon törjék azt az egy bitet, ami adatott nekik. Ezen gondolkodj el kicsit te is, meg a fidesznek is el kéne.....
"Azonban én pontosan azt az indulati töltést akartam (akarom) megjeleníteni, ami a 2010-es válsztások óta állandóan emelkedik, ilyen és hasonló megnyilvánulásokat eredményez."
Mi folyik a kormánypárt részéről a választás megnyerése óta? Segítek: egy cinikus bosszúállás. Mivel ténylegesen egyrészt nem mernek és nem is tudnak bosszút állni, hiszen a volt maszopos elkúró vezérek még mindig érinthetetlenek számukra, vagy egyszerűen nem mernek hozzájuk érni félve attól, hogy kiderül, nekik is volt részük az ország lecsúszásának folyamatában (nem kell elfelejteni: az önkormányzatokban fletóék alatt is zömében fideszesek ültek). Ezért marad a sárdobálás, valamint a demokratikus intézményrendszerek módszeres csorbítása, melyet azzal magyaráznak, hogy a lopásnak és az ország kifosztásának gátat szabjanak. Közben meg semmi más nem történik, csak a régi tolvajok eltakarításával saját tolvajaikat ültetik fontos, jól fizető pozícióba és a körülményeket próbálják átszabni úgy, hogy nyugodtan lophassanak és megmagyarázhassák neked, nekem: ezt értünk teszik, hogy az általunk befizetett közpénzek jó helyre vándoroljanak. Kettőnk között annyi a különbség, hogy te ezt elhiszed, én meg nem.
A lényeg tehát a bosszúállás: a többség dönt, ez van, a többség eldönti, hogy szétrúgja azt a demokráciát, amitől a hatalmát kapta, bosszút állva a múltban őt ért valós, de legtöbbször csak vélt sérelmeken.
hiszen a politikai porondot a fidesz tette harctérré, ők változtatták az ellenfeleket ellenségekké, ők folytatnak szabadságharcot folyton,
Hááááát...
A fene tudja.
Ha valamivel demokratikusabb eszközökkel tapsolta volna el a ballib kormány a nemzeti vagyont, számolta volna fel az ipart meg a mezőgazdaságot, hogy teret csináljon a multiknak, akkor lehet hogy a Fidesz is udvariasabb lett volna.
Szerintem így is elbénázta 2006-ban, hogy nem tudta eléggé alábecsülni a gyurcsányista klikk erkölcsi szintjét.
Igazán csodálom, azt a szelektivitást, ami itt, és a közéletben is megjelenik.
Neked 2002-ben kezdődött, én meg '98- óta látom és olvasom. Még szerencse, hogy van a fórumnak történelme....
Abban persze lehet igazságod, hogy miért kellett ilyen módon felvenni a kesztyűt?
Ez kétségtelenül nem volt helyes.
jól mutatja ezt az az ostoba, dilettáns nyílt levél, amit a képviselőcsoportjuk Gyurcsánynak írt.
Tudod, mit. Ebben is egyetértek.
Sőt ostobaságnak tartom egyáltalán azt, hogy foglalkoznak Gyurcsánnyal, éppen elég, sőt sok is, amit Gyurcsány elkövet, hogy a figyelem fókuszában maradjon.
Azonban én pontosan azt az indulati töltést akartam (akarom) megjeleníteni, ami a 2010-es válsztások óta állandóan emelkedik, ilyen és hasonló megnyilvánulásokat eredményez.
Hozzátette: az új jogszabály nem csak az internetes portálokra, hanem bizonyos esetekben a blogokra is kiterjed, így elmondható, hogy Magyarország Orbán Viktor kormányfő állításával szemben nem gazdasági szinten, hanem az emberi jogok és az internet korlátozása területén érte utol Kínát.
Nem árt tisztázni: az indulatok valahol 2002-ben korbácsolódtak fel. Ott lett az ország szekértáborokra bontva, és ebben Orbánnak elévülhetetlen érdemei vannak. Ugyan akkor elutasítom, mert el kell utasítanom azt a hozzáállást, amit a topiknyitóban idézett véglények képviselnek. Be kell azonban látni: mindkét fél sokat tett 2002 után hogy ez a helyzet csak romoljon és rosszabb legyen. Nem idézem Kövér mondatait, mert felesleges, megtette előttem más. Ne csodálkozzon itt egyetlen fideszes, meg jobboldali szimpatizáns se, hiszen a politikai porondot a fidesz tette harctérré, ők változtatták az ellenfeleket ellenségekké, ők folytatnak szabadságharcot folyton, ők azok, akik a választáson fülkeforradalmat vívtak. Ők azok, akik képtelenek felfogni, a harcnak vége, megnyerték, most már nem harcolni kell, hanem építeni, de lám, nem megy, nem tudnak kilépni a harcos szerepéből, jól mutatja ezt az az ostoba, dilettáns nyílt levél, amit a képviselőcsoportjuk Gyurcsánynak írt. Ezek az emberek betegek, megragadtak valahol egy szinten és még mindig küzdenek, csatáznak, de képtelenek felfogni: ha nem hagyják abba, rámegy az ország! Ezek után azon csodálkozni, hogy a fagyi ilyen durván visszanyal és néhány fehérjehalmaz balról lemegy a szintjükre és a másik kinyírásáról, eltörléséről, megsemmisítéséről, "levadászásáról" beszél? Meddő képmutatás, semmi egyéb.
"Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül."
Nekem absz eszembe jutott: a sok szart el kell leplezni megint egy hazug állítással, amire természetesen a fideszhívők teljes dühükkel rárepülnek és fröcsögnek.
Az nem érdekli őket, hogy mindent elvettek, az életszinvonal drasztikusan csökken, gyerekek ezrei éheznek egy mezőgazdasági országban, miközben kegyeltek stadionjára magánhadseregre 10 milliárdok jutnak.
Ez a szégyen.
Ezt természetsen leplezni kell mindenféle hazugsággal.