Keresés

Részletes keresés

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.11 -3 1 2834

ne személyeskedj, kérlek, a topiknak én vagyok a témája, teccikérteni?

Előzmény: Törölt nick (2832)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.11 -5 1 2833

nézd, ha a saját tehetéségből, tudásából, stb. érte volna el, akkor felőlem azt csinálhatna, amit akarna, mert megdologzott érte

ez a tyúk viszont kussoljon, mert max. a lábát tette szét egy dagadt vénembernek azért, amije van, úgyhogy többszörösen ízléstelen, amit művel - élvezze a pénzt, amit összekufircolt magának, járjon 24karátos akármikben, csak épp nem kéne ezt a világ pofájába tolnia

ja, és ha már mindenképpen szerepelni akar, akkor esetleg jótékonykodhatna egy sort, mondjuk macskamenhelyeknek, ha már annyira odavan a cicákért, vagy beteg gyerekeknek, stb.

de olyan képeket posztolni, amin a cicuskái épp aranyszélű tányérkákból esznek a magángépen enyhén szólva is ízléstelen

igen, tudom, irigy vagyok

ugorgyunk

Előzmény: Törölt nick (2829)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.11 -3 3 2831

Felénk nemigen villognak gazdagék, de ez egy másik történet.

Van hazai procc, újgazdagéknál főleg, de megvan a jó magyar zsigeri irígység is.

Előzmény: Törölt nick (2829)
Omar Khajjám Creative Commons License 2018.11.11 0 4 2830

Azért legyünk korrektek: ezzel bármelyik celebfeleség pontosan így van, aki saját maga erejéből soha nem vitte valamire, csak a férje pozíciója/hatalma/pénze által lett valaki.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (2828)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -3 4 2829

Szerinted hogyan kellene viselkednie egy dúsgazdag nőnek vagy férfinek? Laposkúszásban járnia a házak tövében, vagy  szégyenkezve beindítani a trabantját, mert mások gyalog járnak? 

Hm? 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (2815)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.11 -3 1 2828

mire kéne irigykednem? hogy két gombóc fagyit se tud a saját zsebéből kifizetni?

mesélj, kérlek, mit tud ez a tyúk felmutatni, amit a saját eszének, tehetségének, szorgalmának köszönhet?

Előzmény: Törölt nick (2826)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.11 -4 3 2827

Az egész magyar publikum így túrkál egymás zsebében, nőiben, a parabólikus cat nincs ezzel egyedül..

tisztelet a kivételeknek.

Előzmény: Törölt nick (2826)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -3 5 2826

Az érzéseidet egy szóval le lehet írni: irigység. :)))

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (2824)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.11 -4 2 2825

hát én összefoglalom neked egy mondatban: pénzt adott neki a jóistenke, de jóízlést meg stílusérzéket nem mellékelt hozzá

Előzmény: glass heart (2817)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.11 -3 1 2824

hát biztos bennem van a a hiba, de nem vagyok képes ezt a kis golddigger rüfkét áldozatnak látni

azt elhiszem, hogy nehéz gyerekkora volt, meg bántalmazó kapcsolata, meg akármi, de attól még nem kötelező pofátlannak lenni, éppenséggel lehetne benne némi empátia is

az meg kifejezetten teccett, amikor előadta, hogy mennyire lemondásokkal teli az ő kis golddigger rüfke élete, mindezt egy párezer dolláros tornacsukában vagy miben - el is hiszem, hogy nem minden fenékig tejfel abban a kis aranyketrecében meg hogy néha kufircolna egy jóízűt, de hát valamit valamiért ugyebár

Előzmény: glass heart (2817)
glass heart Creative Commons License 2018.11.11 -2 4 2823

ezert van itt a helye, mert ez a legjobb topik most  :)

Előzmény: Omar Khajjám (2821)
glass heart Creative Commons License 2018.11.11 -3 4 2822

Nekem a legnagyobb nöi elöado, aki erti a dal szöveget az tudja miert tettem be

az elözö temahoz kapcsolodva..

"From whom all things proceed
To whom all things return "

Előzmény: Törölt nick (2820)
Omar Khajjám Creative Commons License 2018.11.11 -1 3 2821

Puzsér ezúttal túltett minden valahai írásán: ez most telitalálat.

Előzmény: glass heart (2812)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -2 5 2820

Ez az éjszakai, alvás előtti védőima! :)

Előzmény: glass heart (2818)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.11 -3 3 2819

👍👍👍

Előzmény: glass heart (2818)
glass heart Creative Commons License 2018.11.11 -4 3 2818

Gabriel before me
Raphael behind me
Michael to my right
Uriel on my left side
In the circle of fire

https://www.youtube.com/watch?v=pC08U3WNyV4

glass heart Creative Commons License 2018.11.11 -3 2 2817

olvassd el a cikket...tüpontos ahogy Robi (nem csak) rola ir..

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (2815)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.11 -3 1 2816

De csak ha megcsináltassa a foghíját:-))

Előzmény: Aurelius Respectus (2814)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.11 -4 2 2815

Timike egy golddigger rüfke, se több, se kevesebb, akit az ő kis hörcsöge elküdlhetett volna egy tánc- és illemtanfolyásra, mielőtt ráereszti az instagramra

Előzmény: glass heart (2812)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.11.11 -3 2 2814

Finnországban szépségkirálynő is lehetne :)

Előzmény: robopassmeet (2801)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -5 5 2813

A kérdéseim éppen arra irányultak, hogy megismerjem a júzer véleményét

De ez már tényleg magas neked, aki a fórumon szocializálódtál és mindenkiben ellenséget látsz.

Előzmény: Neingang (2809)
glass heart Creative Commons License 2018.11.11 -5 3 2812

https://magyarhang.org/publicisztika/2018/11/07/vajna-timi-tettes-vagy-aldozat/?fbclid=IwAR2zOP3poe0YDs5rtOtBPA1Yeo1_JgspNLr6DKJwiVuugxoaoMpcqzBF2c0

Vajna Timi – tettes vagy áldozat?

Puzsér Róbert irasa

"...................íme egy szerencsétlen ember, aki összekötötte az életét egy erőszakos, bántalmazó partnerrel, az agyba-főbe verte és alázta, ő pedig addig menekült előle, míg védőszárnyai alá nem vonta a hatalmas és gazdag, szerelmes mikulás, aki soha nem emel rá kezet. Timi a traumák nyomán olyan erővel regresszál a gyermekkorában referenciává tett királykisasszony-szerepbe, hogy képtelen felmérni cselekedeteinek súlyát, és képtelen értelmezni helyzetének keretrendszerét: egy mesevilágba menekül, amit a kedves nagyapó megteremt neki.

Csakhogy épp ilyen érvényes az az értelmezés, mely szerint Vajna Timi képében valójában a pénzes proliság lelkendezik afölött, hogy egy macska magángéppel utazik az amerikai műtétjére abból az országból, ahol a mentő nem érkezik időben, és ahol a sebész szikéje alá várólistán át vezet az út....."

(nincs azon a szellemi szinten, hogy megertse, mibe keveredett.

Szerintem egyértelmüen aldozat :)

Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.11 -4 3 2811

Ezzel a képpel - tudom hogy nagyon kedveled - térj nyugovóra kedves angliai olvtárs.

Buh-bye

Előzmény: Neingang (2809)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -4 4 2810

Nem értem, hogy neked mi a közöd ahhoz, hogy ki minek tartja magát a fórumon. 

Te antiszemitának és rasszistának tartod magad, netán szimpatizálsz a neonyilas eszmékkel? 

Ha igent mondasz, akkor minden világos veled kapcsolatban.

Ha tagadsz vagy hallgatsz, akkor is, mert a hallgatásod és tagadásod mindent elmond rólad. 

Ki a fenét akarsz te itt manipulálni a fasságoddal? :))))

Ja, te feminista vagy?

Előzmény: Neingang (2806)
Neingang Creative Commons License 2018.11.11 -5 3 2809

Ha mindössze ezt etted volna, amiatt egy szavam nem lenne. Azonban te egészen mást tettél: az általam kigyűjtött hsz-aidból egy az egyben süt az ártó szándék azok felé, akik másképpen gondlkodnak, olvasd csak újra. 

És most talán térjünk vissza a valóság talajára, újra kérdezem, elég egyszerű és egyenes a kérdés, azt hiszem: te feminista vagy?

Előzmény: Törölt nick (2807)
Latcho Drom Creative Commons License 2018.11.11 -4 5 2808

Képtelen veszíteni.

Itt fog morcogni, mellédumálni, hümiskedni karácsonyig a szerencsétlen sovi.

Quoi faire, tabarnac :)

Előzmény: Törölt nick (2804)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -4 5 2807

Na még egyszer, mert kezdesz fárasztani rollocska...

Mi az isten füle provokáció van azon, ha megkérdezem egy júzertől az éppen folyóban lévő témával kapcsolatban, hogy szerinte miért nem szülnek a házasságban sem a nők? 

Mi az isten nyila ezen a csúsztatás és a shaming language??? 

Egyenes kérdés volt, feltételeztem, hogy ha már a júzer hozzászólt a témához, akkor véleménye is van róla. 

Előzmény: Neingang (2799)
Neingang Creative Commons License 2018.11.11 -5 4 2806

Tehát nem szeretnél nyilatkozni azügyben, feministának tartod-e magadat. A válasz elől kitérésed is egyfajta válasz, a terelésed iránya különösen ékesszóló, úgyhogy köszönöm az együttműködésedet. :)

Újra szeretnék érdeklődni afelől, milyen véleménnyel vagy az általam behozott idézeteid megfogalmazásának minőségéről?

Szerinted az olvtársakkal való kommunikációt ilyen szinten és minőségben tervezitek művelni ebben a topicban?

Előzmény: Törölt nick (2804)
Neingang Creative Commons License 2018.11.11 -5 4 2805

Kedvetlen kanadai, szíves figyelmedbe ajánlanám, hogy nem csak ez a nick létezik ebben a topicban, aki ellenvéleményt fogalmazhat meg a feminizmussal kapcsolatban.

Food for thought.

Ha épp nyugovóra térni készülsz, akkor ez talán megterhelő lenne, ezért javaslom, a megemésztését halaszd holnapra. 

Előzmény: Latcho Drom (2802)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.11 -4 4 2804

Most szólok neked, hogy Te sem mondhatod meg nekem, hogy miről beszélgessünk, és kitől és mit kérdezzek itt a témával kapcsolatban. Ha neked nem tetszik valami, akkor így jártál, vagy válaszolsz rá, vagy nem. De te már vadidegeknek írt kommentemet is felhozol, mert azt sérelmezed, holott az illető nem szólt ellene. 

Ismerős ez a manipulációd minden moderátornak, nem a falvédőről jöttek ők sem. :)

De csak próbálkozz tovább, LiebElla! :DD

Előzmény: Neingang (2797)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!