Keresés

Részletes keresés

Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1882
ezért is írtam gyors lepakolást:), értsd: fürdőruha, naptej és törcsi gyors megtalálása lehetőleg úgy hogy ne csináljunk rögtön disznóólat:))))

na én most megyek, a napokban még be-benézek:)))jó éjt!!!!
Előzmény: HTT (1881)
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1881

Hát persze

Ez nálunk is alapértelmezés: a kölykök már a lepakolás alatt nyomulnak a vízbe :-)) Néha mi is úgy vagyunk, hogy pakolni már ráérünk később is :-))

Teo >

Előzmény: Smartiie (1880)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1880
ja, nekünk csak a sátor volt, aztán a "nagy" váltás az apartmanra.

nálunk alig várják hogy megérkezzünk, gyors lepakolás, és irány a tenger - ez a menetrend.
De ez az én szempontom, másnak lehet más, ha nem együtt megyünk:))
Előzmény: HTT (1879)
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1879

Háát ..

Mi régen szerettünk főszezonban menni, aztán már egy ideje azon gondolkozunk, hogy előszezonban olcsóbb lenne, meg kevésbé kéne szenvedni a melegtől. Ennek ellenére eddig valahogy mindig úgy jött ki, hogy főszezonra tudott mindenki időt biztosítani :-) ... nade majd jövőre Spanyolországba ... :-)))

Mi is kempingbe jártunk sokáig, előbb sátor, később sátras utánfutó, majd lakókocsi ... régi szép idők :-))

Én most foglalás nélkül akartam, de itt többen azt mondták, hogy családdal főszezonban nem igazán szerencsés. Ezért foglaltam.

Teo >

Előzmény: Smartiie (1878)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1878
ja, mi nem szeretünk főszezonban menni, most meg a nyár eleje adott volt családilag. Jövőre meg a vége lesz, ezt már most tudjuk.

én spec. nem szeretek foglalás nélkül menni. Egyrészt srácokkal megyek, másrészt a saját gyerek/kamaszkoromból nem kellemes emlékeim vannak szállás keresésekről. Ami akkor még kempinget jelentett és kényszerűséget, mert ap. az nekünk akkoriban akár a Holdban is lehetett... Szóval a saját srácaim sem örülnének, ha az amúgy is szabott nyaralási idő egy részét elkerülhető dolgokkal töltenénk. Mondjuk nálunk ált. előre tervezhető az időpont.
Ettől függetlenül, ha valaki így szereti, hát tegye kalandossá a nyarát...Vagy lehet hogy hirtelen jön a szabadság, az is más.

A linkekben persze vannak átfedések, végül is ebben az esetben egy kis nyaralófaluról van szó...
Előzmény: HTT (1877)
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1877

Bizony

Ezért nem szeretek túl korán menni nyaralni, mert akkor utána egész nyáron epekedhet az ember vissza :o)

Remélem nekünk is megvan :-)) ... legalábbis én fizettem, az tuti :o

A linkekről meg aszondom, hogy mindegyiken lehet új dolgot felfedezni, csak sok egyező van rajtuk, ezért sokáig tart, mire kihámozza az ember, hogy mi is az, ami kell belőle :-))

Teo >

Előzmény: Smartiie (1876)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1876
akkor biztos összefutunk még itt, kint sajna nem:(

OK, nem ellenőrizgettem. Amúgy lehet neked vagy másnak másik tetszik...

azért jó ha megvan a mostanában indulóknak a szállásuk, mert a kinti iroda infoja szerint Sarti tele van. Ez téged azt hiszem nem érint.

Előzmény: HTT (1875)
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1875

Halihó

Köszi a jókívánságokat, még a héten itt fogok tobzódni :o))))

Az én felsorolásomban is benne volt sithoniás lap :-)

Teo >

Előzmény: Smartiie (1874)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1874
Teo!

azért ezt javaslom, mert ebben találtam meg én is a legtöbb infot, azonkívül bármit is kérdeztem kaptam választ. Nem akarom ezzel a többi forrást minősíteni. Jártam én is utazás előtt mindenfelé itt a neten, és egy idő után azt vettem észre, hogy arra mentem a legtöbbet. Erről ennyit, amúgy eldöntheti mindenki mit hol szeretne nézegetni.

Neked még mindig jó utat kívánok!!! Egy biztos, te tuti mehetsz Macedónián keresztül, papírod van róla:)))
Görögo.-ban meg jó időt és jó programokat!!!

üdv Márti

l
Előzmény: HTT (1872)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1873
Kleenex megint jól összefoglaltad a lényeget:)))

annyit teszek még hozzá, hogy helyenként vannak kihelyezett toi-toi wc-k, pl a buszparkolóban is. Ez pl. megérkezéskor jól jött, de tényleg itt nincsen parttól igazán messzi ap. És kukák is vannak a parti út mentén, elég ahhoz hogy ne szórják el a szemetet.

ált. én is a kiépítetlen strandokat szeretem, amúgy itthon is lehetőség szerint szabad víz mellé megyünk. Itthon meg van egy nosztalgia napernyőnk, amihez jövőre megvesszük a párját:)))
Előzmény: kleenex (1871)
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1872

Halihó Márti

Így igaz, én is inkább aszondom, hogy túl nagy a bőség, lehetetlen mindet végigolvasni. Ezért is segítség, ha valaki olyat ajánl, amit már megnézett és érdemesnek tartja nézicskélésre :-))

Egy hét múlva ilyenkor már remélem a parton leszünk :-)))

Teo >

Előzmény: Smartiie (1870)
kleenex Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1871

Nekem pont az tetszett meg Sartin, hogy nem állnak katonás sorban a napernyők. Lehet, hogy van akinek ez tetszik, de engem inkább taszít.

A túlzott kiépítés egyébként is felesleges, olyan közel van minden apartman a tengerhez, hogy inkább a saját fürdőszobáját használja mindenki. Hideg sörért, ásványvízért is érdemes inkább felszaladni időnként. A gyerekek miatt mindig volt nálunk egy üveg víz, az jól jött ha orruk-szájuk telement tengervízzel.

A homokos parton bárhol le lehet szúrni a napernyőt.

Előzmény: saválló (1852)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1870
amúgy egy jól bevált módszer: google, kereső, sarti... aztán lehet egerészni:)

Teo!
ti már nemsoká indultok:))
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1869

Halihó

Há ménem szóósz? egyik  másik  harmadik  negyedik  ötödik

Teo >

Előzmény: saválló (1867)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1868
saválló!

nem titok azoknak, akik ideolvasgatnak, hogy én a sithonia-sarti.hu oldalt szoktam ajánlani. Eleve nagyon sok info és kép van rajta, +fórum soktételes tartalomjegyzékkel, helyi térképek és +tárhelyek, ahol képeket lehet nézni Sartiról és környékéről.
Ja, és persze színtiszta magyar nyelven:)
Előzmény: saválló (1867)
saválló Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1867

Köszi!

Szívesen elfogadnék néhány hasznos linket,lehet német is,de ha magyar az is jó,nejem kíváncsi nagyon a településre.

Találtam 1-et,de minél több annál jobb:)

Előzmény: Smartiie (1866)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1866
Utazási iroda Sartin 2 is van, a Sithon travel a part menti sétánnyal párhuzamos utcában, a másik pedig a főtéren.
Előzmény: saválló (1865)
saválló Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1865

Én is így gondolom,szállás miatt sosem fájt a fejem,ha autóval megy az ember valahová akkor nagyon rugalmasan lehet kezelni ezt a dolgot,mit számít néhány km ide vagy oda.

Asprovaltán annak idején úgy történt,megálltunk a főutcán,mentem néhány lépést majd megláttam egy "Reisebürot",bementem,és előadtam kívánalmaimat,erre rögtön szaladtak velem egy utcával hátrébb lévő appartmannhoz,megmutatva ezt kérdezték....jó lesz,mert ha nem van ám másik is!

Előzmény: Smartiie (1864)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1864
szerintem is találsz. Egy biztos, idén nagyon népszerű hely Sarti, most hogy voltam is, nem csodálom.
Előzmény: saválló (1860)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1863
igen van bankautomata. Azért legyen kp. is nálad, én legalábbis nem szeretek csak aut-ra hagyatkozni.
Előzmény: ContiCup (1861)
saválló Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1862

Hi!

Különcköcc máá megen,méé mentek olyan korán?:))

Szállást találtam én már főszeztonban is,nincs tele a gatya emiatt,mert mint mindenhol ami számít az a pénz,ha van nincs probléma,ha nincs meg vagy lőve!

Előzmény: HTT (1858)
ContiCup Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1861

Sziasztok!

Lehet bankkártyával pénzt felvenni Sartiban ?

Köszi , előre is.

saválló Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1860

Olaszországhoz nem tudok hozzászólni,mert oda nem járok nyaralni,mindegyik görög szigeten+Baleárokon stb. úgy van ahogy írtam,leszúrhatod az ernyődet bárhová senki sem szól,miért is tenné!?

Szállás miatt sosem aggódtam,van akinek az ilyen elképzelhetetlen,hogy csak úgy megyek,aztán majd valahol alszom,ha találok vmit,de tényleg egyszerű ez:) 

:)

Előzmény: Smartiie (1857)
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1859

Naja

Lehet találni ... főleg szeptemberben :-)

Teo >

Előzmény: Smartiie (1857)
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1858

Dehogy!!

Csak Te :o(((

Teo >

Előzmény: saválló (1855)
Smartiie Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1857

Mondjuk Olaszországban napernyőt nem nagyon szúrhatsz le: vagy fizetsz vagy éghetsz... de amúgy sem egy kategória a kettő, a lányaim Görögo. után egyelőre nem kívánnak az olasz tengerre.

Szerintem is lehet szállást találni, ha Sartin nincs, délebbre van Toroni, ami egy kisebb falu, de ott is vannak apartmanok bőven. A természeti adottságok hasonlóak, de nyugisabb.

Változás azért gondolom van, pl. 8 éve még néhány halászcsónakkal reklámozták Sartit, ma már a beach rész (délen, kissé elkülönülve) is kezd beépülni. Ha kint kerestek szállást, én ezt javaslom, mert nyugis hely, éjszaka sincs rumli.

saválló Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1856

Hm....?

Lásd 1855-hsz.

Előzmény: HTT (1854)
saválló Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1855

Szevasz Miki!

Ez úgy volt......egészen a mai napig Tunéziába vagy Egyiptomba készültünk,az utóbbi a tegnapi események miatt kilőve:(

Aztán olvastam már a héten néhány helyen a macedón vízumkényszer ideiglenes felfüggesztését,erre a nejem ma az ebédnél azt javasolta,mivel már elég régen voltunk Görögországban(99.),menjünk inkább az idén oda,ráadásul most már autóval is lehet egyszerűbben,mint eddig.

Minitali kicsukva,mert asszem mindnyájan külön időpontban megyünk:)

Előzmény: Miki76 (1849)
HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1854

Hmm

De megfordult a szél :o)))))))

Teo >

HTT Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1853

Halihó

Köszi, vettem :-))

Teo >

Előzmény: kleenex (1841)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!