Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1164
Teheti..... más meg a játékgépbe rakja :) ez csak azt erősíti meg bennem, hogy nem lehetetlen vállalkozás ..... , egy új Fiat Ducato-t is jól meg lehetne csinálni,....gyárilag jó a szélesség és a magasság is :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1163
Azt megmondomjól el lehetett vele.Vagy nyugdíjas vagy időmilliomos!
Előzmény: caerleon (1162)
caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1162
http://www.hasznaltauto.hu/2441112_ford_campel_1982

na ez meg ... ez is dolgozott vele :) 5 pont :)
caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1161
Most voltunk ott két hétvégén is, van sok szép képem a huztalakra akarom felrakni,... pl a füzéri vár....
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1160

Honnan lőtted ezeket a képeket?Voltatok ott?Mi pár évvel ezelőtt voltunk,de ezt nem láttuk.Most megnézzük a hétvégén Pécs környékét.Már összeírtuk,hogy mit érdemes megnézni.Remélem most nem hagyunk ki semmit.Holnap megpróbálok időben hazaérni aztán góóó!Kipróbáljuk a mecsekben a fűtést.Kíváncsi vagyok rá mire képes a tartós hidegben,mármint egész éllyel!

Ma végeztem a konvektor mögötti résszel.Edénytároló lesz.Rozsdamentes perforált lemezből hajlítottam bele polcot,hogy ami meleg bemegy az ki is jöjjön.Majd lefényképezem.

Előzmény: caerleon (1157)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1159

Hogyne!Ezek után bármikor!Tulajdonképpen nincs olyan amit ne tudnék megfejleszteni!!Főleg,ha látom,hogy mi hol van.Én alu vázra szavazok vagy esetleg favázra,mert az mindegyik  könnyű.Maga az alu burkolat a merevítő,de én a tető alá legalább 3 cm-es hungarocellt raknék.De lehet,hogy oldalra is.Nyáron nem sokat számít a nagy ablakok miatt,de télen jobban tartja a meleget.

Hát rohadt sok meló lenne az biztos.Így munka után meg hétvégenként azért elkészülnék vele 1-2 év alatt!!!

Előzmény: caerleon (1158)
caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1158
csak kellene építeni-építtetni lakókocsit....... olyan fémvázast, belső nélkül.... aztán mindenki berendezi önmagának...... 380-as belső hossz elég......
caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1157
caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1156
Iszugy.... huzatlakra mehet ?
caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1155
ezek csak uuugy,,,,, és mégegyszer gratuláció a fűtőnek :)
caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1154
caerleon Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1153
Sátoraljaújhely, Kálvária domb.
Kb 20 perces gyaloglással megtekinthető. A séta első látnivalója a sziklafal, majd ezután minden nagyobb elcsatolt város emlékműve látható. A dombtetőn a koronás "kápolna" és egy kilátó.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1152

Hát akkor nagy vonalakban felraktam a sorozatot nagyjából időrendileg.Szerintem nagyon nem kell hozzá kommentár,de akinek kérdése van szívesen válaszolok.

Ja!Tegnap este megünnepeltük.Elmentünk kirándulni.Odahúztam a pince elé (ami itt van az udvarban)felhoztam 1 üveg pezsgőt befűtöttem és beültünk pezsgőzni.Istenkirályság volt!!!!Meg is lökött a nagy melegben!

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1151
Köszönöm-köszönöm!!!De még fel se raktam a végeredményt.Majd talán most.
Előzmény: Törölt nick (1149)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1150
Jaa!Itt készítettem a kert víígíben!Aztán közben jöttek a medvék meg a heremókák!Aztán kiugrottam a bódé alól és megküzdöttem velük.És akkor lekellett feküdnöm,mert elfáradtam.A kipufogó meg azért van az ajtón kívül,mert a jégverés ellen páncélozott a teteje és nem tudtam kivágni,másodsorban meg miattam,mert én nagyon értékes ember vagyok!Amúgy meg rakottkáposzta volt ebédre és amíg alszok bevolt dugva nehogy gázmérgezést kapjak.Mert ebéd után öregapám is aludni szokott...Az a ,,tőr" meg rezselő amivel salátát csináltam a hermókából a rakottkáposzta mellé!-
Előzmény: patyi63 (1148)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1149

Hali!

Ügyi vagy, szépen beépitetted,mint ha gyári lenne...Most már csak, a melegvizes rendszert kellene meg  csinálnod.

Előzmény: Törölt nick (1147)
patyi63 Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1148

Nagyon profi munka.....tiszta bádogos vagy,ahogy azt a lemezelést nézem.

Valahol a vadonban csináltad ???---már csak a nagy tőr miatt kérdezem az ágy mellett (a vadak ellen). Meg azért néha-néha le is pihiztél közben....látom az ágyat nem raktad össze......

Meg gondolsz mindenre : a kipufogót kivitted az ajtón kívülre...2-es kép.

Előzmény: Törölt nick (1147)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1147
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1146
bazsimoci68 Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1145
Bocsi, de el vagyok havazva és amikor ráértem volna, akkor meg esett az eső... De nem feledtelek, mindenképp megcsinálom a fotókat...
Előzmény: caerleon (1136)
caerleon Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1144
Gyuszibácsiii adna egy pár képet a honlapra ? A know-who-hi-tech folyamatról ??? A lakókocsi bizniccel még azt értem el, hogy néha be kell kapcsolni a hősugárzót benne, mert a gyermek hétvégén néha ott tanyázik.... bár ha gyermek lennék lehet én is ezt csinálnám :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1143

Megvan!Pécs környékére megyünk.Szigetvár a célpont aztán ahova még az időnkből futja.Első nap(szerda este talán,ha a munkám engedi)somlóhegy,aztán becélozzuk szigetvárt: MÁSNAP.Lehet,hogy viszünk bicót is,de azt majd az időjósok eldöntik mennyire van értelme.Bár az autóban elfér.Legfeljebb nem vesszük elő.Rossz idő esetén termáljárat.Valahol úgy is meg kell fürggyeni.Aztán majd kiderül még mire leszünk képesek.

Ez a reléé nekem tetszik!Akkor keressek valami helyet a BÓDÉ-nak?Mert akkor nem húzom haza,hanem ott hagyom valahol és visszamegyünk amikor a pécs rallye lesz!Húú ez nekem nagyon tetszik!!!2 éve nem voltam rallyn!Mááá nagyon hiányzik!A hülyeség a kikapcsolódás a fííííling....ülünk a tábortűz mellett!ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

És még a bajnokságnak nincs vége!Bármi megtörténhet!Spici vagy a Turán lesz a bajnok?Én mennék!

Előzmény: patyi63 (1140)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1142
A gázérzékelőt még nem szereltem be,de anélkül nem megyünk sehova!Van még dolgom itt a földön!Zárt a renszer,de a szerelés közben rájöttem,hogy nem mindenhol...
Előzmény: Tilmi67 (1138)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1141

Hát persze,hogy nem!Fel se tettem!!Adódott közben egy kis probléma,amit már tegnap este is láttam,de nem voltam benne biztos!Tudtam,de nem sejtettem!4 égőláng van vagy minek mondjam a fűtőtérben és abból 1 db.úgy égett,hogy sárga fénye volt.Ilyet már láttam és azt gondoltam,(tudtam)hogy az nem jóó!Aztán reggelre megálmodtam,hogy mit szedjek szét ahhoz,hogy orvosoljam a dolgokat.Hát reggelre kiderült,hogy kezdhetek mindent elölről!

Sürített levegővel belefújtam a kémlelőnyíláson az égőfejekbe aztán összeraktam begyújtottam és rosszabb lett,mint valaha!Mert azt hittem,hogy így megúszom a szerelést.Aztán kiszedhedtem az egész cuccot.Hát kiderült,hogy az előző lakóban beleköltözött a kéménybe a darázs,a fúvókára meg lepetézett a pók!Azt meg ráfújtam a rácsra mikor azt gondoltam,hogy úgy jó lesz!HÁT NEM LETT JÓÓ!Aztán ma délután folytattam és este megittunk a Zasszonnyal egy örömpezsgőt.Kúúú....va jóóóól fűűűűűűűűűűűűűűt!!!!!!!!Holnap vágok egy polcot a mögötte levő tárolóba összerakom(vagy nem),De ettől már használható.

Előzmény: caerleon (1139)
patyi63 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1140

Halihó,sziasztok !

Akkor veled télleg madarat lehet most fogatni.......én meg már kezdtem kipakolni a lakóból,amikor eszembe jutott hogy jó lenne lemenni az utolsó rally futamra Pécsre.

Most már neked is van fűtés,napközben meg szerzünk vmi melegíteni valót......(mármint belsőleg)...no mit szólsz?--bár azt még nem néztem mikor lesz,csak ismerősök voltak lenn a múlt héten Nyírádon s erről jutott eszembe.

Megvan a terv hogy hová mentek a hétvégén?

...no megnéztem a rallyt : nov. 7-9-én lesz.

Előzmény: Törölt nick (1137)
caerleon Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1139
Nem jött át a kép amit Gyuszi csinált :)
Tilmi67 Creative Commons License 2008.10.18 0 0 1138
Hahó!!!! -részemről gratula a nagy műhöz, tényleg ügyes vagy, és nagyon gyorsan kész lettél vele. -én arra tippeltem hogy beletelik jó néhány hétvégébe hogy összeálljon a rendszer..-pont mire megjött a hűvösebb idő, kész is lett a fűtés...... de a gázérzékelőt is beszerelted ugye????????
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.18 0 0 1137
Máá attól féltem,hogy agyba-főbe dícsértek!!!Pedig majdnem hanyatt esek magamtól.Nagyon örülök neki.Így utólag már rájöttem,hogy nagyobb volt az aggodalom,mint amennyit ténylegesen dolgoztam vele.Igaz a mai napom teljesen ráment.A legnagyobb produkcijóó a gázcső befűzése volt a lyukba!Pont a tengely felett!!!Lett is vérhólyagom szépen.De már nem bánom.A bélelt kémény meg egyszerűen fenomenális ötlet volt!Holnap még azt is ráhúzatom valamilyen módon a csonkra aztán góóóóóóóóó!Majd reggelre megállmodom hogyan.--asszem kimegyek fogok 1 madarat....
caerleon Creative Commons License 2008.10.18 0 0 1136
Akkor 2 in1 :) Neked van mobil szaunád :) Gratulálok :) Bazsi lelépett a sátrammal :( Tilmi meg dolgozik valamit. Grau nem köszön beeee seeee..
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.18 0 0 1135
Jelentem:a fűtés be van szerelve!!!Holnap még eltömítem purhabbal a lyukakat aztán kész.Úgy fűt mint állat.2 perc aztán gatyóra lehet vetkőzni!Néhány simítani való van még aztán mehetünk a hosszú hétvégére.Teszek fel képeket a szerelés folyamatáról némi magyarázattal aztán akinek van kedve lehet csinálni.Ha valami nem világos majd segítek.Nagyon örülök neki!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!