Akit érdekelnek zsír új Under Armour felsők az ma edzésen megnézheti őket. Majdnem minden méretben lesz. Vannak hosszú újjú, rövid újjú compression pólók. Zöld színű, kék szín stbstb. Hozzatok pénzt :)
Szombaton lesz a Szapáry utca végén a Szolnok napja , na meg most van a Tiszavirág fesztivál is. Tehát kellene 5-6 ember teljes felszerelésben akik 15.00-18.00 között szórakoztatják az odalátogató érdeklődőket felpróbálni, kipróbálni a cuccot , válaszolgatni a kérdésekre. Én adok mezt de sajnos nem tudok résztvenni mert már más programom van. Most nem tudunk úgy kipakolni mint 20.án volt de ez is jó mert népszerűsíthetjük a sportot. Várom a jelentkezőket. Itt,telón vagy szóban.
Szept 20.án szombaton ne csináljatok más programot mert leszerveztünk egy napi elfoglaltságot egy másik csapattal. Délelőtt egy közös edzés utánna ebéd majd délután pedig egy scrimmage meccs. Juniorok persze nem vesznek részt ezen mert nekik másnap meccs van. Így készüljön mindenki. Akit érdekelnek a részletek annak személyesen vagy telefonon elmondom.
Régen néztem már a fórumot és most is csak annyi időm van, hogy Csontinak küldjek mailt, meg hogy ide is írjak (értsd: visszaolvasgatni nincs időm), szal hogy áll már a póló-kérdés? Csonti, megtennéd, hogy inkább emilben válaszolsz? Kökö.
Nekem (Gergőnek) ki kellett hagynom 1,5 hónapot nem tudtam edzésre menni sokat mert gyakorlaton voltam és a bokámat kicsit pihentettem szóval a futást nem eröltettem.Természetesen azért itthon már futok és szerintem egy két hét és tökéletes.Meg persze én is igyekszek és kondizok.Próbálkozok.
Meg ha van lehetőségem akkor próbálok lemenni segíteni a junioroknak
Mert ez a néhány hónap rólluk szól.
Tesómról:(Ádám)
Tesóm edz keményen heti 5 nap kondi és megpróbál a legtöbb edzésen lent lenni.
Persze azoknak akiknek tudom a mail címét, tehát ha valaki nem kapot az jelezze már nekem itt a forumon vagy küldjön mailt a szolnoksoldiers@yahoo.com mail címre.
Aki ebben az évben csatlakozott a csapthoz az mindenképpen mert arról nincs semmilyen adatom.
Ma hajnalba újra áthelyeztem székhelyemet Magyarországra!Tudom hogy ez nem sok embert érdekel de azért úgy éreztem el kell mondanom.
Nagy valószinűséggel ma nem megyek le edzésre mert az 1. számú családommal leszek de utána majd valamikor megyek és megnézem hogy vagytok Ti ( a 2. számú családom) addig is mindenkinek jó edzést és kemény munkát.
TSÁ-Kány bár még egy darabig lehet hogy itt vagyok a net elött.