Keresés

Részletes keresés

sonomilanista Creative Commons License 2009.07.27 0 0 27
Sokunk "hajdani"kedvence" :)), Emerson a Santosbóól kíván visszavonulni.

Gattuso8 Creative Commons License 2009.07.27 0 0 26
ivanandras: Én azért láttam benne fantáziát,egy kicsivel több lehetőséget kaphatott volna. Mind1,majd az idő eldönti ezt is.

Oroszlány: Jovetic nem volna rossz,de idén valami giga-ajánlatot kellene letenni a Fiornak,Melo után nehezen engednék el másik fontos középpályásukat. Erre jelen helyzetben szinte semmi esély,szerintem.
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 25
Én egyébként amondó vagyok, hogy irányító szerepkörbe nagyon be tudnánk fogni Joveticet!Kár, hogy esélyünk sincs rá, nagy spíler lesz!
Előzmény: Gattuso8 (22)
sonomilanista Creative Commons License 2009.07.27 0 0 24
Leotól három mondat a milan.hu-ról

“A játékosaim képtelenek két naponta meccseket játszani. A mai találkozón egyáltalán nem tudtuk nyomás alá helyezni az Intert. A Chelsea ellen sikerült ezt megvalósítani."

Ez picit azért agggaszt, hiszen bajnokság, BL és egyéb meccsek 3 naponta váltják majd ősszel egymást.

ivanandras Creative Commons License 2009.07.27 0 0 23
Goofy ugyanaz, mint most Bori...

Teljesen reménytelen volt, hogy valaha épkézláb focista lesz nálunk. Olyan volt, mint Forlán a Mu-nál.
Előzmény: Gattuso8 (22)
Gattuso8 Creative Commons License 2009.07.27 0 0 22
Ezért nem kellett volna eladni Kakát ÉS Gourcuff-t. Még egy csatár nagyon kellene,hogy létszámban meglegyünk. Szélső-, és középhátvéd is elférne még nálam,de ennyien 100%,h nem jönnek.
Előzmény: sonomilanista (20)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 21
Ez így van!De sajnos nem hemzseg játékmesterektől a piac!Tudom hogy veszett fejsze, de én Diegot el tudtam volna képzelni Ricky helyén!
Előzmény: sonomilanista (20)
sonomilanista Creative Commons License 2009.07.27 0 0 20
Egy igazi játékmester hiányzik.... Dinho már nem a régi sajnos. A riválisok meg jól jártak, hogy időben tudtak igazolni, mi meg csak "Godot"-ra várunk
Előzmény: Oroszlány (19)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 19
Fene sem tudja már, ki lenne a legjobb!Igazából, már rég nem írtam a másik topikba, és nem is fogok már, így a küzelmúlt beli meccsek elemzése elmaradt a részemről, amit majd pótolok, és lehúzom a vizes lepedőt a csapatról, de most csak annyit, hogy fene sem tudja, ki tudná felbolygatni azt az iszonyatos langyos állóvizet, ami továbbra is jellemző a játékunkra!
sonomilanista Creative Commons License 2009.07.27 0 0 18
Azt se bánnám, ha Lavezzit sikerülne idehozni. Huntelárban kétkedem, hogy venné fel a Serie A színvonalát, tempóját. Az igazi az olasz gyerek lenne, nem ? :-)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 17

Nem csak te lebegtetted:

http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=134274

:-))

Bár itt nem az érkezéséről van szó!Sőőt...

De a név ottvan..:-)

Előzmény: vénólánzsahleF (13)
Gattuso8 Creative Commons License 2009.07.27 0 0 16
Az a baj,hogy Huntelaart megkaphattuk volna a Kaka-deal részeként,igaz,hogy kevesebbet kaptunk volna érte,de legalább nyár eleje óta itt lenne nálunk a kiszemelt,ami ritkaság mostanában.
Előzmény: Oroszlány (12)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.07.27 0 0 15
rossi picsajó lenne, pont
Előzmény: Oroszlány (9)
ivanandras Creative Commons License 2009.07.27 0 0 14
Ha akarnánk, Huntelaarra simán lenne esély. 20 milla alatt van az ára és meg akar szabadulni tőle a Real.
Én Dzeko érkezésének szurkolok továbbra is (igaz, hogy csak személyes indok miatt), de objektíven Huntelaar lenne a legjobb a megszerezhető játékosok közül.
Előzmény: Oroszlány (12)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.07.27 0 0 13
ricardo oliveira nevét én lebegtettem meg viccből:D
Előzmény: Oroszlány (4)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 12

Szerintem Rossi egyáltalán ne való hozzánk!Ilyen típusú játékosunk már van, Pato személyében!

Én továbbra is Huntelaart favorizálom, de igazából nem sok esélyt látok rá!

Előzmény: Gattuso8 (10)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 11

Üdv!Én is remélem hogy lehet!És tényleg hagyjuk az Offolást!

+ tudom hogy néha ideges az ember. és ami a szívén, az a szákán, de kérlek téged, és mindenkit, hogy az igazán durva kifejezéseket hanyagoljuk már!Főképp egymással szembe!

Köszi!

Nahh, lökjétek a híreket!

Előzmény: ivanandras (8)
Gattuso8 Creative Commons License 2009.07.27 0 0 10
Tényleg utolsó OFF,andrásra nem lehet panasz. Kicsit erős a stílusa,de legalább a csapatról ír.:-)
Rossi szerintem jó volna,már csak a vételárban nem vagyok biztos,hogy ideadnák 2 zsák krumpliért,ahogy Gallianiék azt szeretnék.
Előzmény: ivanandras (8)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 9

Üdv itt! Én sajnos már nem bírom elviselni őket!Majd ha röhögni akarok, megnézek valami kabarét, de ide én a csapatról szóló írások miatt járok/tam, és ezt nem szeretném megváltoztatni!

Neked mi a véleményed Rossiról?

Előzmény: vénólánzsahleF (6)
ivanandras Creative Commons License 2009.07.27 0 0 8
Ne is haragudj, de miről beszélsz? Nézd meg, hogy az elmúlt pár napban ki írt legtöbbet a csapattal kapcsolatban és ki írt a meccsekről... Míg mások tényleg csak személyeskednek.
Soha nem kezdtem egy vitát sem, max. csak válaszoltam.

Mindegy, itt ez az utolsó offos megjegyzésem. Talán itt tényleg lehet majd fociról beszélgetni...
Előzmény: sonomilanista (5)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 7

Sono, de jó látni!Nem szabad feladni, megcsináljuk itt újra!Engem a csapat érdekel nem az a pár majom, akiket kizárni úgysem lehet!

Most akkor mi is a helyzet Rossival?Mert megilyedtem hogy komoly a dolog!Remélem nem jön!

Jah, és az érdekes statisztikáid, ide várjuk...!:-)

Előzmény: sonomilanista (5)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.07.27 0 0 6

tőlem lehet, elteszem balra.

bár én qrva jókat röhögök a sok marhán odaát:)

Előzmény: Oroszlány (-)
sonomilanista Creative Commons License 2009.07.27 0 0 5
nagyon elkeserít, hogy idejutottál te is. azt a 2-3 suhancot (tasla, ivanandras) ki kell onnam zárni és minden okés lenne. dobj meg egy privátüzivel a másik fórumon.
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 4

Huntelaar ismét előtérbe került!Ismételten kivárásról olvasni, miközben meglebegtették Ricardo Oliveira nevét...

Nagyon remélem hogy csak valami rossz vicc!

Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 3

Ott tartunk, hogy ott a csapatról már szó sem esik!

Kérlek benneteket, a csapattal kapcsolatos véleményetekkel tömjétek ezt a helyet.

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.27 0 0 2
Mi történt a meglevő topikkal? Itt tartunk hát?
Előzmény: Oroszlány (1)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1

Egyuttal szeretném nagyon szépen megkérni a moderátort, hogy a véleményem szerint nagy számban érkező, nem ide illő hangvételű, hsz-eket haladéktalanul törölni szíveskedjen!

Köszönöm!

Forza Milan!!!

Előzmény: Oroszlány (-)
sezione_b70 Creative Commons License 2009.07.27 0 0 0

Ki a faszom az a tesla?

Oroszlány Creative Commons License 2009.07.27 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Szeretném, ha imádott csapatunkkal érdemben is tudnánk foglalkozni, véleményeket nyílvánítani, és ezeket szembe helyezni egymással, megvitatni a klub körüli élet nagy dolgait, de mindezt emberi mivoltunk megatagdása, és személyeskedés nélkül képzelem el!Várok ide minden igaz Milan drukkert, aki ismer, és azt is aki nem! Aki rég a csapat szurkolója, és aki nem! És aki már rég csak read only-ban van a dk-ban, és aki nem:-)

Forza Milan!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!