ivanandras: Én azért láttam benne fantáziát,egy kicsivel több lehetőséget kaphatott volna. Mind1,majd az idő eldönti ezt is.
Oroszlány: Jovetic nem volna rossz,de idén valami giga-ajánlatot kellene letenni a Fiornak,Melo után nehezen engednék el másik fontos középpályásukat. Erre jelen helyzetben szinte semmi esély,szerintem.
“A játékosaim képtelenek két naponta meccseket játszani. A mai találkozón egyáltalán nem tudtuk nyomás alá helyezni az Intert. A Chelsea ellen sikerült ezt megvalósítani."
Ez picit azért agggaszt, hiszen bajnokság, BL és egyéb meccsek 3 naponta váltják majd ősszel egymást.
Ezért nem kellett volna eladni Kakát ÉS Gourcuff-t. Még egy csatár nagyon kellene,hogy létszámban meglegyünk. Szélső-, és középhátvéd is elférne még nálam,de ennyien 100%,h nem jönnek.
Fene sem tudja már, ki lenne a legjobb!Igazából, már rég nem írtam a másik topikba, és nem is fogok már, így a küzelmúlt beli meccsek elemzése elmaradt a részemről, amit majd pótolok, és lehúzom a vizes lepedőt a csapatról, de most csak annyit, hogy fene sem tudja, ki tudná felbolygatni azt az iszonyatos langyos állóvizet, ami továbbra is jellemző a játékunkra!
Azt se bánnám, ha Lavezzit sikerülne idehozni. Huntelárban kétkedem, hogy venné fel a Serie A színvonalát, tempóját. Az igazi az olasz gyerek lenne, nem ? :-)
Az a baj,hogy Huntelaart megkaphattuk volna a Kaka-deal részeként,igaz,hogy kevesebbet kaptunk volna érte,de legalább nyár eleje óta itt lenne nálunk a kiszemelt,ami ritkaság mostanában.
Ha akarnánk, Huntelaarra simán lenne esély. 20 milla alatt van az ára és meg akar szabadulni tőle a Real. Én Dzeko érkezésének szurkolok továbbra is (igaz, hogy csak személyes indok miatt), de objektíven Huntelaar lenne a legjobb a megszerezhető játékosok közül.
Üdv!Én is remélem hogy lehet!És tényleg hagyjuk az Offolást!
+ tudom hogy néha ideges az ember. és ami a szívén, az a szákán, de kérlek téged, és mindenkit, hogy az igazán durva kifejezéseket hanyagoljuk már!Főképp egymással szembe!
Tényleg utolsó OFF,andrásra nem lehet panasz. Kicsit erős a stílusa,de legalább a csapatról ír.:-) Rossi szerintem jó volna,már csak a vételárban nem vagyok biztos,hogy ideadnák 2 zsák krumpliért,ahogy Gallianiék azt szeretnék.
Üdv itt! Én sajnos már nem bírom elviselni őket!Majd ha röhögni akarok, megnézek valami kabarét, de ide én a csapatról szóló írások miatt járok/tam, és ezt nem szeretném megváltoztatni!
Ne is haragudj, de miről beszélsz? Nézd meg, hogy az elmúlt pár napban ki írt legtöbbet a csapattal kapcsolatban és ki írt a meccsekről... Míg mások tényleg csak személyeskednek. Soha nem kezdtem egy vitát sem, max. csak válaszoltam.
Mindegy, itt ez az utolsó offos megjegyzésem. Talán itt tényleg lehet majd fociról beszélgetni...
nagyon elkeserít, hogy idejutottál te is. azt a 2-3 suhancot (tasla, ivanandras) ki kell onnam zárni és minden okés lenne. dobj meg egy privátüzivel a másik fórumon.
Egyuttal szeretném nagyon szépen megkérni a moderátort, hogy a véleményem szerint nagy számban érkező, nem ide illő hangvételű, hsz-eket haladéktalanul törölni szíveskedjen!
Szeretném, ha imádott csapatunkkal érdemben is tudnánk foglalkozni, véleményeket nyílvánítani, és ezeket szembe helyezni egymással, megvitatni a klub körüli élet nagy dolgait, de mindezt emberi mivoltunk megatagdása, és személyeskedés nélkül képzelem el!Várok ide minden igaz Milan drukkert, aki ismer, és azt is aki nem! Aki rég a csapat szurkolója, és aki nem! És aki már rég csak read only-ban van a dk-ban, és aki nem:-)