> viszünk egy halom fonót, DAC-ot, de sehol egy forrás készülék!
Ja, jut eszembe, én viszek egy Pio DV575-öst. Az én DAC-omnak tökéletes lesz, annak még ennél olcsóbb futómű is megfelel, mert a precíz órajelezésről belsőleg gondoskodik, neki csak az adat kell (amit, egyesek tévhitével ellentétben, egy olcsó CD is hibátlanul olvas ki egy nem nagyon rossz lemezről :)
> A szuper nagyfelbontású anyagokról már nem is merek szólni!
Azt nem merem ígérni, hogy addigra már többféle felbontást is fog támogatni a DAC, pedig előbb-utóbb fog, csak ahhoz még hátra van némi plusz programozási munka...
Spacc tegnap du bejelentezett és regélt mindenféle Pio gyaluról, Nagra 4S és Revox G36 magnókról. Még lehet, hogy az enyémet is kiviszem. Alszom rá párat.
Fefe, te zseni vagy :) Én is remekül haladok az Excel monitorral, amint a mellékelt kép mutatja, "a firmware-t írom", bár a mélyek már be vannak előre járatva. Hiába, hivatkozni tudni kell...
"Néhány szót a jelkondicionálóról. Miután hosszú évek óta foglalkozom különféle hifi készülékek adás-vételével, gyártásával, látom milyen gyenge pont a lejátszóknál az analóg kimenő fokozat. Még igen drága készülékeknél is sok esetben elintézik egy max néhány száz forintos ic-vel, nem szólva az olcsóbb cd-dvd játszóknál. Ezek az egyszerű szerkezetek nem képesek tisztességesen meghajtani az utánuk következő kábeleket, készülékeket. Itt jön képbe a jelkondicionáló berendezés, amely mint egy mankó átveszi a meghajtó szerepet. De nem csodaszer, csak egy esély, lehetőség. Ami változik ha passzol a rendszerbe: feszes mély tartomány, némi dinamika erő, tisztább levegősebb magasak."
A projekt közös.
Maj wixek egyet, oxt lehet tesztelni, minösiteni, mit tom én?)))
> Winnék egy uj fejlextésü dobozkát is. Jelkondicionálo. CD és erölködö közé kötendö, RCA helyett.
És, ha szabad tudni, ez mit csinál? Valami impedanciaillesztő? Vagy ez amolyan általános jótevő dobozka, "tegye oda, ahol fáj"? :)
Ha minden jól megy, én is viszek újdonságot: a saját fejlesztésű csoda-DAComat :) Ez olyan új fejlesztésű, hogy a firmware-jét még mindig írom :) (aztán ha szarul szól, majd utána kötjük a jelkondícionálót... és ha az sem tud segíteni rajta, majd ráfogom, hogy még nem volt ideje bejáratódni :)