World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
fearward 2 és fél év után adtak a sz*rnak egy pofont, már elnézést. A horda eddig is elvolt nélküle, nincs nélküle megoldhatatlan encounter, ergo kit érdekel.
Viszont, az, hogy két és fél év után goblinok mászkálnak UC-ben, akiktől meg lehet kérdezni, hogy hol a zeppont, valamint a zepelinmasterek yellelnek, hogy melyik irányba tartó zep érkezett be éppen, na ez a WoW lecsúszását mutatja. Semmi sem tart örökké persze :-)
Aha, szerinted mennyire valószínü majd 5 pap fog menni raidelni egy 10/25 fős raidben csak hogy egy maci tankolhasson. Csak szólok hogy 9 különböző kaszt van a játékban... És 25/9 az akárhogy is nézem de kevesebb mint 3. Szerintem összesen nincs 5 papunk nem hogy egyszerre online...
A Fear Wardnak nem az volt az értelme hogy a warrioroknak ne kelljen táncolni, hanem az hogy más kasztok is tudjanak tankolni. (pala + maci) Ezzel a lépéssel teljesen kivették a játékból a maci és pala tankokat.
Ha van 3-4 priest a raidben az azt jelenti, hogy 3 percenként 3x-4x kaphatja meg a tank a fear wardot. Valamennyire lehet használni, de néha kell majd stance-dancelni is. Mondjuk nem egy nagy mutatvány megtanulni, de még egy lehetőség a hibázásra.
Semmire? Gondolom ez a cél. Nem akarták elvenni teljesen az Allitól, de simán a hordának sem akarták megadni, szal lenerfelték hogy semmit se érjen, és megadták mindenkinek. ^^
Netherspite-on az első alkalmakkor ki voltak kapcsolva az effektek és nem láttam a foltokat mellette. Az istennek sem értettem mitől halok meg ilyen gyorsan.. Mondjuk volt olyan is 9000-et cleavelt belém mert melléálltam. Viszont mind a két Sárkány kulturáltan dobta ami kellett.
Nightbane és Netherspite is megdeglend. Amúgy Nightbane úgy üt mintazállat, ezen végre volt ragem. De szerencsére nem túl gyorsan kaszabol, így kb minden crushing védhető.
councilről én is azt hallottam, hogy könnyű, shazzrah-t valahogy legépelitek, illidan meg a taktika alapján nézve hosszú és sok fázisos, de nem tűnik kivitelezhetetlennek :) meglesz az hamar.
Nanana... Tegnap Essence of souls P1-ben végig DPS-eltem, és majdnem 30000-et damageeltem. :D Meg is halta magát jól. :DDDD Még 3 boss, Mther Shahraz, Illidari Council és végül Illidan. Council az könnyü boss elvileg szar Shahraz, és jöhet Illidan. Utánna meg egy pár hónap pihi. ^^