Vagy visszalehetne hozni Szarvast csereirányítónak!!! Már ha Puska nem kell.. Hartvichot szerintem felesleges eröltetni, inkább Harazin és Fülöp!
Itt lehetne követni a körmendi példát, ahol a kétségtelenül klasszis Lopatka mellett, az öreg Mujanovics, és a nem éppen zseniális képességű (de nagy küzdő!!) Vavra is jobban megél!! Ehhez persze pénz kell, meg szerencse!! Mert Kurashov is klasszisnak indult.... :(
Davis gondolo elnyerte a szolnokiak szimpátiáját, de a bokája már nem nagyon bírja ezt a tempót..
Kelley mellé kellene még minimum kettő stabil pontszerző pléjer, a védekezéssel meg nem lesz probléma, ismerve Pór eddigi munkásságát!!
Ja a legfontosabb!! Pór orra alá dugni egy hosszútávú szerződést!!!
hali! Csak egy dolog ami nekem nagyon nem tetszett!Lehet nyerni tisztességesen szépen és lehet nyerni csunyán elsikkasztva...Ez a győzelem ilyen volt..Sajnos még egy Mészáros vagy Zsoldos ugathat a bírókkal és ezt végig kell néznünk tétlenül,miként alázzák meg a kosárlabdát a mocsokságaikkal,addig soha nem lesz igazi párharc és igazi kosármeccs ott ahol a paks játszik!!!a fújás vicces volt..ha az olajból egy legyintésért Igor technikait kapott Zalánka drága miért nem kapott soha technikait a fenyegetésekért???Ezekre a kérdésekre sajnos senki nem tudja a választ,de Zsoldos művész úr biztos tudná!! És most kéne nyilatkozni...:Ha a kosárlabdáról kéne beszélnem nem tudnék mit mondani,mert ez a ma este nem erről szólt.... HAJRÁ OLAJ TOVÁBBRA IS ÉS AKÁR MI IS LEGYEN AZ OLAJ MINDIG AZ OLAJ MARAD!!
Fehérvárról is gratula Szolnok idei szerepléséért és köszönjük a Paks fárasztását is!!! :-) (Reményeim szerint sokat érhet ez még nekünk!!!)
Az idei csapatból a légiósok közül Kelley-t meg kellene tartani, a többi rá nem tett mély benyomást... (Jó, tudom, csak kb. 4 Olajmeccset láttam a szezonban)
Czicás kettesnek jó, hármasra kellene egy amcsi pontgyáros, olyan Tory Walker, vagy Shannon klón!!
És persze egy jó 5-ös center!! Akár egy egészséges Frana is lehetne!! Vagy egy "Lopatka kettő"... :-)
Fülöpnek, Harazinnak több lehetőséget, Puskás cserének maradhatna is, és már meg is van a 8 nektek jövőre is!!!
Az gondolom, nem számít, hogy a meccs elején, és közben is bemondták a hangosba, hogy a meccs végén először a vesztes csapat szurkolói hagyják el a csarnokot! Azért tereltek ki titeket, mert a paksiaknak addig várniuk kellett!
Más kérdés, hogy ezután szinte egyszerre mentek ki a paksiak, és a szolnokiak...
De azt nem mondhatod, hogy nem engedték, hogy megünnepeljétek a csapatotokat!
(Hihetetlen, hogy a paksiak milyen divatszurkolók. Mintha egy színházi előadáson ültek volna... Mikor vége, akkor egy kis taps, de a színházban legalább a szereplőket visszahívják a tapssal...)
Idomulok az aluliskolázott szolnoki paraszt sztereotípiához, női kiadásban. Illetve hazudok, az sem vagyok, inkább valamiféle hibrid, genetikai selejt, többen megmondták. :)