igen, mondjuk a nova lenne a legegyszerűbb és legkényelmesebb nekem is, de én arra egyre kevesebb reményt látok. de hát a mint tudjuk, a legbizakodóbb állat, a "reményhal" meg utoljára! :-D
és egyébként ti is kocsival tervezitek a közlekedést?
én úgy tervezem az ostravai koncertet, h megyek, koncert, jövök! semmi plussz kirándulást vagy szállást nem tervezek beépíteni a programba. ráadásul kocsival, szóval ha akar valaki akkor még csatlakozhat.
Bronze Základní (Regular) 895.00 CZK Gold Základní (Regular) 1,265.00 CZK Platinum Základní (Regular) 1,445.00 CZK Silver Základní (Regular) 1,000.00 CZK Stání u pódia/Standing front of Stage Základní (Regular) 1,100.00 CZK Stání/Standing Základní (Regular) 795.00 CZK
Ha ez mond valakinek valamit:) Cseh koncert jegyárak!
Nem akarok beleszólni, de már csak a sör miatt is érdemesebb Ostravába menni, ráadásul közel van :) Belgrád sem gáz ám, nekem kellemes tapasztalataim vannak onnan (pl. lerobbantunk kocsival és mki marha segítőkész volt). Ostrava lehet h. engem is érdekelne, de még kicsit kivárok, bár ha a nyomorult Multimedia szervezte le Cseho.-ba, akkor Mo.-ra biztos nem fogja. :(
ha jól kalkulált a netes (www.mappy.com) útvonaltervező amit néztem és lehet neki hinni, akkor olyan 408 km Budapesttől Ostrava, ebből 211km-et autópályán lehet megtenni.
hát azért június 6-án remélem olyan picsa meleg lesz, h csak úgy fogom mgamba dönteni a sok finom cseh sört! :-D de ha esik, hát akkor kívülről sem maradok száraz! :-P