“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Mosmé' piszkálod Nünükét ? Jókat ír . Tessék néha komolynak is lenni ! (úgy tűnik nem birod a hosszú olvasmányokat ....Szimonov triológiába ne kezdj bele ! :-D)
így van, erre írtam hogy ilyen van, de akkor hiszem el konkrét személyről, ha tényleg ilyen partnereket választ, akik nem is gazdagok különösebben, nem is vonzó külsejűek csak okosak.
mert amíg nem látom, csak mondja magáról, addig nem feltétlenül hiszek neki:)
Amiket én írok azzal sok ember nem mer szembenézni. Én nem vagyok pol.korrekt, sem képmutató. Amit írok az a valóság. Én sok mindennel nem értek egyet amit írsz, de nem minősítem, mert a tájékozatlanságból adódó tudatlanságnak tudom be. Ja. senkinek nem kötelező olvasni amit írok! Neked sem!
Meg vannak, akik veszik a lapot, de nem gondolják, hogy minden forintocska által nyitott topiknak homokozóvá kellene válnia. Ha valakinek nem tetszik, hogy máshol komolyabb hangvételben folyna a beszélgetés, minek kell néznie ezt a topikot is?
A külsőt felesleges idehozni. Ha a másik szexuálisan nem vonzó, akkor bármilyen szép is a lelke, erre találták ki a barátságot. Ha valakinek csak az átlag feletti küllem vonzó, hát az megnehezíti a maga életét, ha nem teszi magát is olyanná, hogy pálya legyen a célcsoportnak.
Meggyőződésem, hogy sok incelnek ez a valódi problémája.
Öreg pasikra visszatérve, én is láttam már olyan 60-70 körülit, aki jól néz ki, és el tudom képzelni, hogy képes legyen izgalmat kiváltani egy fiatalabb nőből. Másról meg egyáltalán nem. Andy Vajnáról pl. nem.
Egy egészséges 60-70 körüli még termékenyíteni is tud természetesen, tehát van még "evolúciós értelme" annak, hogy lehessen szexuálisan vonzó is akár...az más kérdés, hogy mivel a gyereket stabilan már kisebb eséllyel neveli fel, mint egy 20-30-40 éves pasi, mégis "utolsó körben" választandó szaporodási céllal.
Tudod .... van tükröm , úgyhogy tudom hogy nézek ki , nem kell másnak megmondania . Majdnem ollan' szép vagyok , mint Gina Lollobrigida , csak nekem megvan minden bordám .:-D
Egyébiránt pediglen , nem hülyéztelek le , de néha oltári marhaságokat írsz . A fórum meg nem zárt , tehát oda írok , ahová akarok . Ha zavar téged az ellenvélemény , csinálj zárt fórumot , és vidd a bólogatójánosokat' !
Az itteni nickek zöme csak hülyéskedik, amikor valódi hímsoviniszta dumát tol. Az a helyzet, hogy az újhullámos feminizmusra máshogy már nem lehet reagálni, annyira komolytalan.
A mai újhullámos feministák csak egy részcsoportja az össz-társaságnak, de őket is leírja.
A modern, európai átlagférfi már elfogadja a valódi női egyenjogúság gondolatát, hiszen abban él, és felháborítja pl. amit az iszlám világból hallani ilyen ügyekben.
Családon belüli erőszak, nemi erőszak, ilyenek mindig, mindenhol, minden társadalomban lesznek, mert összetett okai vannak. A fontos az, hogy az állam hogyan viszonyul hozzá, tudnak-e segítséget kérni, kapnak-e az áldozatok.
Európában általánosságban elmondható, hogy igen. Máshol ugye teljesen a család ügye, és még vissza is szolgáltatják az elmenekült áldozatot...botrányos esetek itt is előfordulnak, de azok egyediek, nem rendszerszintűek.