ÁÁÁÁ, totális írói válság. Annyira, de annyira szar epizód ez a One Day One room, és erre most jöttem rá...képtelen vagyok írni róla. Elsőre fel se tűnt, mennyire unalmas, vagy csak kizártam valahogy, és arra a pár jó pillanatra koncentráltam az elején? Borzalmas. Nem tudom, hogy ebből hogy lesz holnapra hogyvolt, lehet, hogy be kéne dobnom egy rövidet, vagy valamit...
Viccelsz? Lesz még négy rész, hát ez csodálatos, én már tökre feladtam, erre kiderül, hogy de, még négy rész :D Mindig rosszabbra kell számítani, osztán később vigyoroghat az ember, ha a valóság felülmúlja az elképzeléseit :)))
Egyetértek veled. Ma én is kiakadtam ezen, mikor megláttam a hirdetést. Hugh régi kedvencem, House egy isteni karakter, a sorozat lebilincselő, de Hugh Laurie önmagában is egy csodás pasas, ha már akarnak róla életrajzot írni, akkor tegyék rendesen. Hiába, az eladási számokért mindent, ez a reklám, ilyen világban élünk.
A fülszöveg tényleg lehetne egyértelműbb, de számomra világos, hogy életrajz, ami a House-ra fókuszál. Hogy szinte csak a sorozatbeli alakítására vagy a többi szerepére is, azt nyilván nem lehet tudni, és persze azt sem, hogy mennyire színvonalasan teszi. Igaz, hogy Laurie nem egyenlő House-zal, de ha belegondolok, hogy a 19. század elején Madame de Staël, a híres színész, Talma Hamlet-alakításának egyetlen jelenetéről írt hosszú tanulmányt, akkor miért ne? Van olyan sokrétű és gazdag Laurie House alakítása, hogy egy könyv akár csak ezzel foglalkozzon. :-))
Na, ez nagyon gáz. Utálom az ilyet. Hugh Laurie NEM EGYENLŐ Gregory House. Direkt összemossák, más nem először és ez rohadtul idegesít.
OK, lehet, hogy maga a könyv nem olyan szar, mint ez a pár soros ismertető, de eleve gáz, hogy ez a leírás így összemossa, el sem tudom dönteni, hogy ez most sorozatkönyv vagy színész életrajz?
Eddig csak olvasgattalak benneteket, de most már nem bírom szó nélkül hagyni: Láttátok mostanában Mr Laurie mennyire kopaszodik? Elképesztő mértékben! Aggódom az egészsége miatt! Tudtok valamit róla? Minden rendben?
Úgy értettem, h a három új egymás között, plusz House. Foreman szegény már eszembe se jutott:))) De egyébként tényleg úgy tűnt, h érdekli a nő, vagy csak OE játszotta így, bízva abban, h egy esetleges szerelmi viszony 13-mal meghosszabbíthatja sorozatbeli tartózkodását:)))
Olyan gyönyörűen intonál, annyira jól lehet érteni! Bár én ebben a sorozatban 90%-ban értem, mit beszélnek, mert jól beszélnek, nem olyan nyammogósanámerikaiasan. :D De a legszebben Jesse és Hugh beszél. :P
Jesse hangja olyan, mint egy nagyon finom forró csoki, és ellentétben az amerikai kiejtésű kollégáival, nem a szájában forgatja a szavakat, hanem szinte énekel. I love Australia!!!! :D
csak éppen ezek az emberek továbbra sem érdekelnek és azt hiszem ennyi rész után az is kimondható, h a chemistry is jóval kevesebb egymás között is és House-szal is.
Üssetek meg, de mikor 13 Foreman-el dumált, azt éreztem, hogy te jó isten, ezek szexeljenek már egyet! :DDD Végül is, ha mindegy neki, hogy melyik oldal, akár Foreman is bejöhet nála...:))
Jaaaj, drága, drága Jesse! Annyira-annyira imádom ezt a pasit:))) Esküszöm, elpirult:))) És igazán készíthetne valami hangoskönyvet, mindegy h miről, felőlem gyerekmesék is lehetnek, csak hallgathassam:)))
Na, végre sikerült megnéznem az utolsó két részt. Mit mondjak, nagyon vegyes érzéseim vannak. Egyrészről, ez a kettő összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint az őszi összes, illetve a karácsonyi rész, ugyanakkor azt hiszem valahol nagyon szomorú, h 11 részt kellett várni az első normális House-ra. A Super Bowl-os rész jobb volt, mint az utolsó, igaz, ebben volt Chase és végre értelmesen, nem pedig olyan erőltetten, mint a kábel!Cameron.
Persze, ez nem jelenti azt, h elégedett lennék. A SB rész azért volt jó, mert jó volt az eset (mennyit számít basszus), illetve gyakorlatilag nem szerepelt az új csapat, szinte kizárólag csak House volt, illetve jó volt a végén CTB /én bírtam a nőt/ és a teljes sokk:)))
Az utolsó részben pedig kiderült, h gyakorlatilag teljesen feleslegesen csinálták végig a Survivor-szálat és cserélték le a régieket. Bevallottan az volt a céljuk, h feldobják a sorozatot, ehhez képest azzal, amivel gond volt, semmit sem változott: a formula teljesen azonos, a csapat tagjainak a szerepe teljesen azonos (13: a morális nézőpont, Taub: by the book, tapasztalt, Kutner: out of the box gondolkodásmód, bár azt el kell ismernem, h kezdem úgy gondolni, h talán ez szándékos volt), csak éppen ezek az emberek továbbra sem érdekelnek és azt hiszem ennyi rész után az is kimondható, h a chemistry is jóval kevesebb egymás között is és House-szal is. Bizonyos szempontból lehet h jobb lenne, ha nem szerepeltetnék a régieket, mert fájdalmasan nagy a különbség /igen, még Cameronnal is:)))/
Gyakorlatilag azt érték el, h még House központúbb lett az egész és neki és Wilsonnak kell elcipelnie a hátán a részeket, szinte segítség nélkül, és még az eddigieknél is fontosabbá vált a nagyon jó heti beteg, amivel kapcsolatban viszont szvsz egyre kevesebb ötletük van.
Szóval összegezve az elmúlt 12 rész rám gyakorolt hatását: már nem must-see sorozat számomra, bár ha olyan lesz, mint az utolsó kettő volt, akkor majd, ha lesz a TV2-őn és épp nincs mást csinálnom, bele-bele nézek majd.
Vagy megpróbálhatnak valami célt adni ennek a szálnak, de ehhez szükséges, h a régi három ne csak értelmetlen szerepet játsszon, tessék szépen összeereszteni őket az újakkal, megmagyarázni, h miért éppen ez a három ember lett az új csapat tagja, tessék megmutatni, h House nem lépett rajtuk túl könnyedén (az utolsó két részben, főként a chase-es jelenetben határozottan volt ilyen érzésem) és ezzel azt is elérnék, h ne érezzem úgy, h az előző három évadot nem feleslegesen néztem végig. Persze ennek nyilván az az ára, h a három új kevesebbet fog szerepelni, mint az előzőek, de ezt ki fogom bírni valahogy:))) De szvsz ha így járnának el, akkor tényleg több játékteret adtak maguknak a változtatással.
Na igen, a Chase/Cameron szálnak nagyon rosszatt tett a Jesse/Jennifer szakítás. :/ Ráadásul pont a legrosszabbkor, mert amikor a karaktereik egyenesebe jöttek, ők pont akkor szakítottak, és ez nyilván érződik is...Pedig ez is egy olyan érdekes szál lenne, nagyon szívesen nézném, milyenek ők ebben a kapcsolatban, Chase már a microwave pizza időszakban is hogy kivirult, hát akkor most...és ez az, amiből semmit nem látunk. :(
Na, ezért kell visszaolvasni, mielőtt az ember válaszolna :DD
Hát, szerintem ez szuper rész volt, teljesen meghatódtam tőle, minden ott volt, ahol kell. Az a "You're sleeping with me" mondat nálam is ütött rendesen, úúúgy röhögtem :) Nem szeretem továbbra sem CTB-t,de amit mondott a tiszteletről meg a szeretetről, az egészen elfogadhatóvá tette, de Wilsonhoz akkor sem elég, na mindegy, sok boldogságot. :))
Az összes poénjukon fetrengtem és a Cuddy-féle közbeavatkozás sem volt semmi, "excellent disguise House" - Jimmy elemében volt ebben a részben. És imádtam Chase jelenlétét, tök jó, hogy végre szerepeltetik és a we need you mondat jókor hangzott el, mert már kezdtem azt hinni, hogy Chase-t kiutálják vagy mi. Azt viszont a múltkor is megfigyeltem, hogy semmi nem látszik abból, hogy ő meg Cameron egy pár. Állítólag Jennifer kérte, hogy ugyan, vegyék már ki a nagyon érzelmes jeleneteket, mert ugye így szakítás után nehéz ilyet még el is játszani, csak ebből az lett, hogy tisztára úgy érzem, hogy bakker, ezek semmit nem éreznek egymás iránt. Akkor nyírják már ki ezt a szálat, legyen Chase szabad, és találjunk neki vmi jó nőt :)
House mint mindig, zseniális volt, Hugh összes gesztusát imádom, szerelmes vagyok belé teljesen, egyszerűen így játszani...ma megint eszembe jutott a Peter's friends, mikor ül a zongoránál és a Way you look tonight-ot éneklik, és én akkor szerettem bele végérvényesen, és hát ma is ugyanez az érzés előjött: Hugh, a csodás Hugh Laurie, még azzal a vacak bottal is többet tud mutatni a világnak, mindent játékká tesz, és közben kőkeményen dolgozik. Annyira jó, hogy van ez a sorozat, mindig meglepődöm, mennyire hiányozna, ha nem lenne. Azt hiszem, öreganyóként is meg fogom nézni vagy százszor. :))
Annyira édes volt, ahogy előadta, hogy a családjában mindenki orvos (persze ő ért az orvosláshoz legjobban), és mindenki mindig hogy kikritizálja a sorozatot orvosilag, külödik neki az e-maileket, LOL.
Hát igen, az amcsi bula szerintem az öltözőben rávetette magát Jesse-re...:D Olyan édes volt végig (nem a bula...), tényleg irult-pirult, hogy hiányolják a rajongók. HIÁNYOLUNK, CHAAAASE! Mekkora ppoén, hogy a családjában mindenki orvos. :DD Mondjuk ezt tudtam, olvastam már, de ahogy előadta... hát csúcs volt. Imádom a haját. Imádom, ahogy mosolyog. Vahhh.