Bazel, Bern, Zürich, Luzern, St. Gallen ad otthont a 7. kézilabda EB-nek 2006 január 26-tól február 5.ig. A 16 csapat 4 csoportban kezd, majd a középdöntőbe minden csoportól 3-3 csapat érkezik. A magyar válogatott Dánia, Szerbia, és Izlanddal csatázik a csoportmeccseken.
nekem olyan érzésem van, hiába dobott 11 gólt, Csárlinak az ilyen kisebb sérülések miatt nyüg a válogatott szereplés....
És több mint valószínű, hogy ma nem megy a csapattal....
Örülnék, ha nem így lenne...
Én örülök, hogy Perez 11 gólt lőtt, mert ez azt jelenti, hogy egészséges és játszhat az EB-n. Meg is oldódott a ballövő kérdés, hiszen Ilyés után, Perez is egészséges, így nyilván utazik az EB-re, Lendvay úgysem teljesen fitt!
Egy edzőt az eredményei minősítik. Skaliczki minden csapatnál mutatott fel eredményt. Itt Komlón a mai napig tisztelik. Amikor feljutott a csapat vissza az nb1-be, és valaki a csarnok előtt felhívta telefonon, kb. 100 ember skandálta a nevét kinn a lépcsőkön, úgy hogy hallja azt a vonal másik végén.
Én sem szeretem Skalát... rosszkor cserél, rosszkor kér időt, furcsán válogat, és szerintem csak a játékosok tették őt ilyen "nagy" edzővé...
Vass Sándor sokkal jobb szövkap volt, véleményem szerint.
Josepapa válaszával csak egy gond van: az általa felsorolt 3 játékos közül 2 ott van a szűkebb keretben is. A harmadik meg az első számú tartalék. Úgyhogy szerintem pont úgy válaszolt, hogy azzal nem mondott semmit.
tévedésben éltek, ha úgy, gondoljátok, a Dunaferrel, vmint a Szegeddel mint legnagyobb riválisokkal elért bajnoki címet Veszprémben nem tudják megemészteni... kissé eltértünk a témától, de mindegy...
azt hiszem, részemről lezárom a dolgot, úgysem tudjuk meggyőzni egymást, de feltételezem, nem is akarjuk.... és inkább azt mondom:
A kapitány -szerintem- nagyon nagy karakter, sokáig posztján tartanám. Ez az eset szerintem említést sem érdemel. A meccs hevében ilyen jelenetek simán beleférnek. Pásztor mondott valamit, van már olyan tekintélye, tett már le az asztalra annyit, hogy ne akadjon ki rajta a mester.
mindenkinek van véleménye szövetségi kapitányról de azt senki sem vitathatja hogy jó szakember mindenkinek vannak hibái meg jó tulajdonságai de az eredmények őt igazolják
szerintem ott, akkor neki kellett volna eligazítást tartania, és - ugyan nem emlékszem rá pontosan, de - gondolom Sivár azért kezdte el a mondandóját, mert látta, hogy a szövetségi kapitány kissé tanácstalan...
mindehhez hozzátéve, hogy már hallottam jópár válogatott játékos véleményét a jelenlegi szövkapról...
Meg Kiss Szilárd... De ezért miért vesztette el a tekintélyét? Azért mert, annyira ember maradt, hogy meghalgatta a legrutinosabb játékosa véleményét és egyet mert érteni vele?
Azt írtam volna, hogy Skaliczki magyarázkodjon? Nem emlékszem ilyenre, ezért nem is értem az indulatodat. Annyit írtam, meg kell kérdezni. Lesz valaki aki megkérdezi vagy sem, kap-e választ vagy sem, más kérdés. Az, hogy felsoroltad az eredényeit szép dolog, de önmagában semmit sem dönt el. Ugyanilyen, sőt még nagyobb eredményeket ért el Mocsai is, mégis volt rossz döntése. Ettől még mindketten kiváló szakemberek lehetnek. A ló meg a négy láb ugye. Egyébként meg nem emlékszem olyanra - ettől még lehetett, csak én nem tudok róla - hogy egy csapat összeállításánál ne lett volna vita, véleménykülönbség.