Sziasztok!
Januárban szeretnénk Kokaván síelni. Kérem aki tud írjon részletesen a szálláslehetőségekről (2 ágyas zuhanyzós/WC-s szoba érdekelne), az ellátásról, a síbérletek áráról.
Mindenkinek előre is köszi
még nem :( De bízzunk benne, hogy még karácsony előtt ereszkedhetünk egy jót. És bízzunk abban is,hogy a felvonók indítását nem a naptárhoz, hanem a hóviszonyokhoz igazítják. Voltam én már úgy kint dec elején, hogy hó ugyan volt, de felvonó csak egy üzemelt, az se az ülős volt.
Egyelőre nem tudni mi lesz a ZORNICKAVAL mert tulajdonosváltás van, s az egyház kapta meg. De hogy ők mit akarnak ott csinálni az még rejtély...
Szewrintem még várjál 1-2 hónapot
Igy van, jelenleg be vannak zarva a felvonók.
DE
Április 11 -13 között mennek a felvonók DONOVALYN, s ha megmarad a hó akkor hősvétkor. Amúgy nagyon sok újdonságom van, nemsokára felteszem a honlapomra, csak holnap elmegyek HINTERTUXra sielni....
Ha minden összejön akkor DOnovaly egy egészen más siközpont lesz...
Hó az van de csak ahol hóágyúztak, 5 felvonó működik jelenleg.
A pályák reggel jók, később kásás lesz.
Ha jöttök akkor tudok oktatót adni, ha szükséges...
Van meg sielesre alkalmas ho?
Ha a hetvegen kimegyunk (mindkettem kezdok), akkor meg tudunk valamit kezdeni, nem nagyon jegesek a palyak?
Szallas: 2 fo + 4 honapos baba - van a kempingben hely?
Esetleg az arait is meg tudod mondani?
Nyugodtan gyere, lesz hely az oktatasra. Ugy gyere hogy kb.9.30 legyel itt, es 10tol kezdodik az oktatas.
+421 905 407382-es szamon hivhatsz delutanonkent.
végül nem mentünk ki(gondolom észrevetted:)) fáradtság és a bizonytalan oktatás miatt.
két kérdésem van még a témához gyorsan:
-mi kell ahhoz,hogy mindenképpen legyen hely az elkövetkezendő hétvégén oktatáshoz,1 felnőttnek,csoportban,szombaton teljes napra,vasárnap fél napra?vagy ha ilyen formában nincs,akkor 2*fél napra,vagy magánórák keretében..
ha lefoglalom a honlapodon és küldök előleget(oktatásra,szállás+ellátásra)ezzel több esély van a szabad helyre,vagy nem ettől függ?ennyire tele vagytok már egy héttel előtte?
kizárólag az oktatás miatt mennénk,ezért érdekel ennyire.
-második kérdés,hogy hol lehet téged utolérni a fórumon kívül(mert emailen eddig nem sikerült:)),ha kérdésem támad.a honlapodon megadott vonalas számon 16 órától?