Én is mennék!Ráadásul ott lakozik a nagybátyám!De sajna ő nem társ az ilyen akcijóókra.Viszont van szállás és onnan ellehetne bóklászni a környéken körülnézni.Ráadásul annyira felcsigázott ez a dolog,hogy asszem pénteken is elmegyünk szaunázni,aztán tovább kérdezősködök..))
Sztok!!Látod GaborApa megmondta!Vegyél valami 20 éves bódéból gázost!Értem én,hogy nem lehet mindenkinek szerencséje,hogy talál csak úgy egy kidobott bódét és kiveheti belőle a fűtést!De Ő is azt mondja,hogy ez a legbiztosabb amibe beleteszed a pénzed és múúkodik!Pénteken voltunk itt a győri termálban szaunázni és beszélgettem 1 régi haverral.Kiderült,hogy pár éve még lakókocsikkal üzletelt.Ő mondta,hogy németországban voltak olyan autókereskedések ahol lakókocsival is foglalkoztak és a rottyant bódékat alkatrésznek árulták.Összevolt hányva a telep egyik sarkában a kupac amiből lehetett válogatni.Összeszedte amit gondolt,hogy hasznos lehet és szóllt a tulajnak aki mondott rá valami röhej összeget.De állítólag Svájcból lehet a legjobb lakókat behozni sokszor 1/10-áron!!
Hát egy ilyen alkatrészbányába én szívesen bekeverednék az biztos!!!Találnék holmit meg cuccot az tuti!!!!!!!!!!!!!!
Ma bepróbálkoztam a fűtéssel,mert a jövő héten elakarunk menni csavizni.Kb.fél óra max. gázon és 18 fok.Asszem jó ugye?
A Vaterán most hirdetnek egy Basteit 35 ezerért, teljes belső berendezéssel. Ha a beépített "Solar 3000" fűtés benne van akkor ennél olcsóbban nem lehet fűtést szerzni.
kéménnyel, csővel kb. 100 az új ára, de a használt sem rossz
A gáz tiszta üzem. A régi, elektronika nélküli kályhák egyszerű szerkezetek, így abból egy 20 éveset is bátrabban meg lehet venni.
A dizelfűtésből a használtat venni már rizikósabb játék, mert a koszos dizelolajak idővel tönkreteszik az égőfejet, az elektronika pedig (ha tönkremegy) annyiba kerül mint egy komplett új készülék.
Halihóóó!Hát teljesen véletlenül én is!Csak egy pillantásra bekukkantottam,mert ilyen vagyok-e:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................))))))))))))))
Én is,de arra vártam,hogy valaki élménybeszámolót tart:merre járt,mit alkotott,valamit kiötletelt vagy akármi!Ezek szerint évvégi hajrá van mindenkinél?
Mit nemértőő?Az a lényeg,hogy amokor nincs itt senki belekezd valamibe és amikor valaki pár nap múlva benéz akkor folytatja.Eddíg is így volt csak nem publikáltuk!
Itt már szakad az eső 4fok van.Felétek mi a helyzet?Remélem reggel hógolyózunk!