A Vaterán most hirdetnek egy Basteit 35 ezerért, teljes belső berendezéssel. Ha a beépített "Solar 3000" fűtés benne van akkor ennél olcsóbban nem lehet fűtést szerzni.
kéménnyel, csővel kb. 100 az új ára, de a használt sem rossz
A gáz tiszta üzem. A régi, elektronika nélküli kályhák egyszerű szerkezetek, így abból egy 20 éveset is bátrabban meg lehet venni.
A dizelfűtésből a használtat venni már rizikósabb játék, mert a koszos dizelolajak idővel tönkreteszik az égőfejet, az elektronika pedig (ha tönkremegy) annyiba kerül mint egy komplett új készülék.
Halihóóó!Hát teljesen véletlenül én is!Csak egy pillantásra bekukkantottam,mert ilyen vagyok-e:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................))))))))))))))
Én is,de arra vártam,hogy valaki élménybeszámolót tart:merre járt,mit alkotott,valamit kiötletelt vagy akármi!Ezek szerint évvégi hajrá van mindenkinél?
Mit nemértőő?Az a lényeg,hogy amokor nincs itt senki belekezd valamibe és amikor valaki pár nap múlva benéz akkor folytatja.Eddíg is így volt csak nem publikáltuk!
Itt már szakad az eső 4fok van.Felétek mi a helyzet?Remélem reggel hógolyózunk!
Asszem nemsikerűűűt!Amíg nem vagyunk nyugodtan nekiállhatsz ám valami okfejtésnek!Aztán majd amikor esténként ideérünk kielemezzük.Lehet több részes is,mint egy brazil szappanopera.Aztán csak tavasz lesz hirtelen mire mindent megfejtünk!
Ha nem muszáj akkor én nem akarok cempingbe menni!Annakidején mi odáig bicóztunk meg Abádszalókig Poroszlóról.De bárhova eltudunk menni,mert rengeteg hely van amit még nem láttunk.Összehozhatunk bármit!Itt a balaton környékén vannak ismerőseink Révfülöpön meg Szentbékállán.Bármelyiknél lehel táborozni bármikor.Ráadásul ott mi ismerjük a látnivalókat is.Szívesen segítek,de mi is bejárhatjuk újra az egészet,mert szeretjük azt a környéket is.Persze csak,ha nem zavarunk a pihenésetekben!
Most fürednél körbementünk a környéken,... nagyon jó volt, víztároló stb.... tetszett :) Azért is akarok oda vissza menni . A kemping egyik oldalán horgásztó volt, a másik oldalt strand... és nagyon korrekt árak.
OK!Az első kettő az jó a horgásztóhoz meg majd visszük a kajakokat!Horgászni még nem akarok,de a halat imádjuk!Addíg amíg kifogod a vacsorát körbekajakozzuk a tavat.
Esetleg:tisza tó?Poroszlón voltunk jó pár évvel ezelőtt.Az asszony régi kajaktársának volt ott nyaralója.Igen tetszett!Töltésen meg ellehet bicózni a környéken bármeddíg.A partmentén meg simán lehet camperozni,ha nincs áradás.