BOBKA, ez szörnyüséges!!! :(((( Annyira örültem, amikor olvastalak. Bizonytalanságodon mosolyogtam és akkor most tessék! JAJ! ! ! :((( Nagyon veled tudok érezni. De bármennyire is reményvesztett vagy, ne engedd, hogy elhatalmasodjon ez az érzés feletted. Èn bízok benned, még van esély rá, hogy teherbe ess! BIZTOS! ;) Ez a biokémiai terhesség mit jelent?
köszönöm mindenkinek az együttértést, azoknak is akik hítak és sms-eket küldtek.
Az eredmények a következők:
BHCG: 20,86
progeszteron 81,98
méhnyálkahártya vastag, sárgatest szép....
Ez valószínűleg biokémiai terhesség vagy rosszabb esetben méhenkívüli, majd kiderül.
Azt mondta a doki, hogy hagyjam abba a duphastont és egy héten belül meg kell jönnie. Ha nagyon megjön, az jó, ha csak kicsit vagy egyátalán nem akkor Tímea doktornőhöz kell mennem kontrollra.
Nagyon el voltam keseredve, ezért beszéltünk a jövőről is, egyenlőre egy hónap parkolópálya, aztán valószínű szeptemberben még egy inszem. Ha az sem sikerül, novemberre beírt lombikra.
Nem tudom egészen pontosan kifejezni, mit érzek, szorongatja valami a torkomat és a szívemet és állandóan a hasamra téved a kezem... hát így lehet a felhők közül a földre esni. Mindig büszke voltam magamra, mert edig mindenen könnyen felülkerekedtem, de ez most ólomként nehezedik rám.
Még sírni sem szabad, mert itt az irodában mindenki előtt kínos lenne nekem...
Fablia és a férje nagyon drágák voltak, végig ott voltak velem és szóvaltartottak, amig várakozni kellet. Fablia, ezúton is köszönöm nektek.
Este egyedül leszek otthon, maj akkor kieresztem a gőzt és gondolkodom, hogyan mondjam el a férjemnek, hogy volt is, de nincsis...
sipric: kb. az augusztus 20-i héten lesz. Jövő hét eleje vérvétel, meg megmondják, hogyan tovább. Receptek meg a kezelőlapom már nálam van, de most kedden nem volt még jó a progi szintem a kezdéshez.
Ma hős voltam és jártam fogorovosnál. Vittem egy panorámaröntgent, átnézte fogszerkezetet, megbeszéltünk mindent. Jövő héten lesz 2 kisebb tömésem és ennyi. :-) Indulhat a mandula. Rossz hír: koromhoz képest el vannak kopva a fogaim. Kérdezte, nem csikorgatom-e éjjel. Én erről nem is tudtam. :-((
Szia! Köszönöm, jól vagyok, csináltam még egy tök pozitív tesztet hétfőn (vagy kedden?). Orvoshoz még nem megyek, csak augusztus elejére kapok időpontot a szakrendelésen, akkor tudok beutalót kérni UH-ra, ami meg attól számítva két hét múlva lesz. Szóval legalább 8. hetes leszek, mire UH-ra eljutok, egyelőre 5 betöltött hétnél járok. Abban a magánrendelőben, amire gondoltam, nincs UH, ugyanott lennék, mintha a szakrendelésen adnának rá beutalót, és még pénzbe is kerülne. Biztos vagyok benne, hogy nem késő ez az időpont az UH-ra. Egyelőre nincs panaszom, még a rosszullétek sem értek utol, és többen mondták, hogy semmi értelme a korai UH-nak. Most várok.
még itt dekkolok az irodában de most elhatároztam, hogy azért is internetezni fogok egy pár percet. Bobka, nagyon nagy gratuláció!! Vérvételre kell menned?
Na, tényleg csak egy pár perc volt a netből, mennem is kell. Remélem egyszer lesz időm tisztességesen visszaolvasni és bővebben reagálni.
tényleg... akkor mel babája lesz érzékeny lelkű halak, a tiéd meg egy akaratos kis kos :)) stuncnak is meg nekem sárkányrepülős vízöntőnk lesz :))
kiosztásra vár még egy két lábbal a földön álló, gyakorlatias, családközpontú bika és egy hóbortos, szórakozott és szórakoztató ikrek, tessék, csak tessék! :)))
Lányok köszi, köszi :))) Holnap reggel kell mennem a Kaáliba vérvételre, tehát holnap kiderül, hogy elkezdhetem-e elhinni :))) Most olyan valószínűtlen... :)))
köszi, a múlt hetet eléggé nehezen viseltem, még tünetek nélkül is. de hétfő óta néha mintha émelygést éreznék. remélem ennél durvább nem nagyon lesz. :o)