én is erre gondoltam, de ez miért volt kérdés??????szerintem nincs megkötés a kresz-ben ,hogyha betartod a méret-, stb .korlátozásokat, akkor mit szállíthatsz! (de ezt csak erősen saccolom!!!!)
GPS .... nem az én pénzem... de nagyon nézd át....... pl állj vele szembe...nem-e dől valamelyik oldalra..... ha a kereken áll akkor nézd meg a lengéscsillapítókat is...
Sziasztok!-ma korábban sikerült beesnem ide....hűha, hát mit is mondjak????....leginkább azt, h. azért mindent én sem tudok....-sőt!!!!!!-szóval mindkét márka elég ismert a nyugati térfélen, a Bürstner 50 éves múlttal rendelkező német gyártmány, bár kisebb gyártó (darabszámra )mint a többi ismert cég, lakóautókat, és lakókocsikat is gyárt. A Home Car-ral kicsit bizonytalanabb vagyok úgy tudom "Ő" vagy belga, vagy holland eredetű, de szintén jó pár évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkezik. Caerleon a lényeget elmondta...(kap egy *5-t)alváz, felépítmény sarkok stb-stb, a kocsikat elnézve nem mai darabok ( bár ettől még lehetnek jók!) a legnagyobb ellenség a beázás.....alaposan meg kell nézni.....
és azt fogja még mondani, hogy nézd meg belül a sarkokat,mert ha dohosak és nedvesek akkor felejtsd el, mert akkor be van ázva és már nem olyan. Szedd fel a sarkokban a szőnyeget és nézz alá.... mert ezek tiszta fa keretes cuccok.
várd meg Tilmit..... 11 után jön :) az tud mindent. a HomeCar az valami belga vagy hollandus, faszerkezetű .Ennyit tudok róla... ja és valami könnyű szerkezet, ezt biztosan tudom mert nekem ez alap feltétel volt. De tényleg Tilmi tudja....vagy bányászd ki az email címét és írd meg Neki , hogy jöjjön. Segíteni fog.... Nekem is segített.
Minden jel arra mutat, hogy nagyon rövid időn (vagyis napokon) belül én is "lakókocsis" leszek...amit az én esetemben igen "ádáz" (értsd: egész-szezonos) sátorozás előzött meg.
Két kocsit is kinéztem magamnak - pontosabban már alkudozási szinten vagyok velük - a felső egy 4,5 méteres Bürstner - (mely márkáról, bevallom még nem hallottam)...a másik meg valami 3,8 méteres Home Car 380 - amelyikről még annyit sem halottam - mint az előzőről. Pedig az se volt sok.
Ha valaki tud valamit ezekről a kocsikról - jót vagy rosszat, egyaránt - azt kérem ossza meg velem is....mert bár van némi műszaki rálátásom a dologra - dehát a többéves lakókocsis-gyakorlat mégis csak értékesebb - mint mondjuk az én tippelgetésem.
köszönöm mindenkinek a segítséget. Egy kis labort szeretnék berendezni benne és mobilnak kell lennie. Ez egyszerűbbnek tűnik nekem, mintha lakókocsival oldanám meg, de nem biztos, hogy olcsóbb is. Még elmélkedek rajta. Sajtmedve
sziasztok, valamelyik weboldalon láttam pick up-hoz (pölö mazda b 2500) olyan puttonyt, ami lakórészként funkcionál, de szükség esetén leszedhető. valami ilyesmi: http://www.hasznaltauto.hu/2584998_bimobil_pick_1984
Tudtok abban segíteni hogy kik gyártanak ilyet? Tudom hogy láttam egy jó fél éve és most sehol nem találom. Köszönöm a segítséget. sajtmedve
Hellooo!Ezt honnan vetted,hogy fanatikusok vagyunk?Legfeljebb elmegyógyok!Tisztelet a kivételnek!Csak rájöttünk,hogy ez mindennél jobb szórakozás.Asszem téged foglalkoztatunk néhány kérdéssel,ha már így az elején ilyen dolgokban gondolkodsz.Akkor felvágjuk a transporter tetejét,mint a konzervdobozt?
Örömmel olvasgatom a fórumotokat. Jó h vannak még fanatikusok rajtam kívül is. :)
Szerintetek van itthon olyan cég aki a régi T3 (és új pl. T4) kiemelhető tetejéhez hasonlót tud építeni? Alapvetően egy "integrált" tetősátorra gondolok.
Ez jóó ötlet!Hozdd csak!Mi eltudjuk tüntetni!Persze nem ilyen barbár módon,hogy beájuljunk..))Múlt pénteken elmentünk síelni,aztán vittünk egy kis szíverősítőt,de olyan hirtelen nekiálltunk síelni amikor megláttuk a felvonót,hogy a páleszt szinte sértetlenül visszahoztuk!!!Olyankor nem érünk rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni amikor meghallom a felvonó hangját!Főleg,hogy hazafelé is nekem kellett vezetni.