Nyugodtan állhatsz a lejtős részen és vasárnap sem kell visszintesre állnod. Semmi baja nem lesz a kocsinak. Csak arra figyelj, hogy télen ne húzd be a kéziféket ha olyan a garázs ahol repkednek a minuszok.
Valaki tudna segiteni ha nincs legkondim akkor is kellene hogy legyen polenszuro a kocsiban, legalabbis nemhiszem hogy a kulso leveg szures nelkul aramolna be,ez hol talalhato? Ugy emlekszem hogy amikor vettem a kocsit akkor is azt mondtak hogy polen szuro van benne!
A nyakba akasztós telefonszalag a meganeklub.hu -nál butik árunak számit. Azt hiszem Dodi a beszerzője - heidi22- felhasználónév alatt irogat, fel kell a kérdést dobni és biztos válaszol rá.
Tudtommal egyik szervós autóban sem szabad koppig kitekerve hagyni a kormányt.
Csipogókat szeretnék berakni előlre. Milyen méretűek valók oda? Ja és nekem ez sincs bevezetékelve. Nem tudja valaki, hogy így hova kell kötni?
Egyébként Tháltos most lesz egy éves :) 12ezer km. Semmi baj sincs vele. Jól megy, nincs tücsök, a kuplung is rendben. Viszont holnap irány a szerviz :( Egy jól sikerült tolatás miatt... Két karc a csomagtartón, a javítás egy tolatóradar ára. Szóval a következő befektetés egy tolatóradar lesz.
A kikormányzással kapcsolatban valahol olvastam, hogy Renault tipushiba, ha sokáig áll koppig tekerve elenged valamilyen olajat már nem emlékszem szervót vagy váltót. Akkor nagyon hihetőnek tünt. Én legalábbis kerülöm az ilyen helyzeteket.
Hi !
Jól nézzed + val. r bótba. Árulnak kül. cuccokat is a vasak mellett. Legalábbis a R.D.P. annak idején , 0.5 éve modelltől, táskáig... Híjjad fel Űket.
Én nem állnék tartósan ilyen meredekségű lejtőn. Az első felfüggesztésnek biztosan nem használ. És a folyadékok is furcsán töltik ki a terüket. Ott nem lesz ahol lenni kellene.
Szia SZATA !
Engemet az elején a halálba kergetett egy tompa, de nem mindíg jelentkező és nem mindíg ritmikus t zaj a jobb oldalról. Eltartott 1 darabig míg rágyüttem, hogy az oldalkocsi, mikor kigombolkozik, kb. mellmagasságnál szanzsen elengedi és az a hülye övcsat NEM párhuzamosan állapodik + az ülés t6ámlájával, hanem srégan felfexik rája és a "B" oszlopra. Kissé rázósabb úton rögvest +szólalt. Most má 1szerűbb, mert csak oldalra nyúlok, s +igazítom, anélkül hogy odanéznék.
Szerintetek hol tudok venni Renault-os nyakbaakasztható akármicsodát.....tudjátok, amit lehet használni mobiltelefonhoz / vagy kulcstartóhoz? Láttam már sokfélét, de Renault vagy Renault Thalia feliratost még soha :-(
seggel leállni húzós lenne :) mivel vizszintesről megyek le a lejtőn \ két betonfal közé, és az 1ik ajtónak van csak kb annyi hely hogy ki tudjam magam préselni, remélem meg fog oldódni a probléma és télen már a garázsba be tudok állni :) jah a kapuk távirányításúak kitsit kényelmes :)
hali!
elnézést a reklámért, de esetleg ha érdekel valakit Renaulthoz CD-tár, akkor hívjon.
További infó a www.suranyihifi.hu oldalon.
Mégegyszer bocsi a reklámért.
üdv:Suranyif
06-209-432-267
az a tíz nálam inkább nyolc
álltam is meg vele: egyszercsak nem kapott benzint a motor, leállt - és egy grammot nem ment tovább
bezzeg a dízelasztrámmal, sűrű indítózással, egy utcányit ugrabugráltam még előre, és eljutottam a kútig
A benzin mutatója lemegy teljesen nullára, aztán még semmi, majd kigyullad a jelzőlámpa és akkor van még benne 10 liter. Nálam 10, gondolom a többieknek is annyi...
Szia Laja !
Csak a pontosság okából kifolyólagosan: "Sebességbe mindenképpen rakd be (1-es), és "
Na ez Nálam abszalajte úgy olvasódik, hogy az "1-es" sebességfokozatot javallja. Egyébiránt; zaksom. Akár le is tolathat, csak ne nagy gázzal induljék. :-)))) Seggel lefelé viszont csak a váltózár hatástalanítása után bír kirándulni menni a raboló. Na + a gazdi is.
hm ha rükverc-re teszik a váltózárat, az jó mert egyből tolathatok ki :) meg még meg is fogja az autót ugye? na most gondoljatok bele előttem egy clio fog állni :)( már előre rettegek, mi lesz ha esik a hó/ón? és mondjuk rácsuszok a cliora parás garázs ;-)valszínűleg az ékek melett (is)voksolok még túl drága neke 2 autót javítattni :))
Köszönöm az infókat benzinszintmérő ügyben! Megnyugodtam, bár nem értem, miért nem lehetett úgy megcsinálni,ahogy más kocsiknál, de ez legyen a legnagyobb hiba! Egyébként a Renaultoknál legendásan sok a tartaléküa., már maradtam ott a Poloval, mert annál viszont nem az!
A légzsák kikapcsolásával én is szívtam, de beakad az, csak fordítani és lefelé is kell nyomni egy kicsikét.
A csomagtérfedélnek nálatok sincs csillapítása?Mert nálam szinte visszapattan a két gumidugóról.Bár ha ez nem árt neki, akkor nincs baj.
A rádió várakozáson felül szépen szól!Még nem mentem autópályán, de nagyon kíváncsi vagyok már a sebességfüggő hangerővezérlésre!
Hi !
Az 1 picit érdekes lesz, ha 1-esbe pakolod,ugyanvajonhogyis fogod használni a váltózáradat ?! Mertmivelhogy direkte úgy fogják +furkázni a vasat, hogy rükiben rögzüljön a drága. A többivel 1-etértek.
Ártani nem fog, de ha teheted ékeld ki, ha hosszabb távon áll egyhelyben. Sebességbe mindenképpen rakd be (1-es), és a kerekeket kormányozd a fal, vagy járda felé. (Ha elindulna hátra akkor a falnak vagy járdának guruljon)
ja gyerekek plz help:
egy garázs lejáróban fogok állni kb 20-30%os a lejtő nem fog ez neki ártani? elég csak a kézifék vagy tegyem be sebességbe is? vagy akkor be lehet zárni a váltózárat?