Amúgy ezt én pont most fejlesztem 1 + ventillátorral!Rájöttem,hogy sokkal hatékonyabb,ha nem csak a gravitáció keringeti a meleget.Bár az enyém naem körfűtés,de majd ettől az lesz.(majdnem)
Azt mondja a csávó, hogy tökéletes - pontosabban, hogy a jelek szerint sose használták.
Ez utóbbit el is tudom képzelni - mert ha nálam lett volna - szintúgy gyári-érintetlen lenne - mert max. egy 5 perces próbára gyújtottam volna csak be - de oszt annyi, semmi több.
Főzni is remekül lehet villannyal - eddig is azzal főztünk.
És cseppet sem zavar, hogy fogyasztja az áramot - ugyanis napi 900 Ft-ot fizetek érte - ha csak a telefon-töltőmet dugom rá, vagy az 1,2kW-os rezsót - tökmindegy.
Ismétlem: 900 Ft/nap.
Ennyiért már csak megfőzhetek egy gyenge csontlevest magamnak - nem igaz? :-)))) .
Klíma téma!-igazad van nagyobb szükség van rá, csak ha nem eredeti lakóba valót veszel, meggyűlhet a bajod a kempingben a magas áramfelvétel miatt.....sok helyen 10A-ben maximálják, sőt Olaszo.-ban jó-pár kempingben csak 6A , ha a gázt teljesen megszünteted, még a főzés is az elektromos energiát használja........
Eddíg télleg nem vettem komolyan,hogy építeni akarsz,de rájöttem,hogy elvetemült vagy!Megrögzött!!!Bocsi!Azok az összegek amiket leírtál csak tényleg alapárak.Ha valaki komolyan gondolja,mélyen a zsebébe kell nyúlni vagy a szerencse legyen a szomszédjában..))
Hagyd már abba ezt az építhetnéket!Innentől lehetne olyat is,hogy eladod a T4-et,veszel 1, 6 személyes platósat aztán ráépítünk 1 alátolatós,víkendtelkes lakókocsit ami alól kidobjuk a kerekeket.Hétköznap dógozós hétvégén meg kirándulós!
mondjuk egy 80-90km/ó erejű vihar tud érdekes dolgokat csinálni a sátorral......én már láttam kempingben viharvert sátrat......a spaniferes rögz. elég jó( nekem bejött) 10v12 méter és néhány ezer forint....annyit megér
Az ár abszolut átlagos. Ugyanis már vagy 200 lakókocsi-ajánlatot végignéztem - kb. itt volt az ára mindegyiknek - egyetlen egy kis különbséggel: ugyanennyi pénzért általában NINCS elősátor egyikhez sem.
Az egyik kereskedő felajánlta, hogy kapar nekem egy használtat - bagó-olcsón - ami 50-60 ezer Ft-ot jelent. Bagó-olcsón.
Állítólag egy jobbfajta, új sátor 200 körül van...de egy Balaton-környéki maszek 400-ért varr egyet - merthogy állítólag az övé jobb, mint a gyári.
Az igaz, hogy egy egész vas-kereskedést is ad vele - ugyanis ő 7 darab (!), 30-as vascsővel támasztja ki felül - mert szerinte a 3...5 -ös kitámasztás nem ér semmit.
Hát nem tudom, én vigcsináltam a nyarat a kempingben - ahol volt vagy 60 kocsi - mind 3-5 rudas...de még a legnagyobb csetepatéban sem moccant egyik sem.
A barátom egyébként egy marha-nagy spaniferrel köti keresztül az egészet - rögzítés után. .
Itt vagyok máá-ee!!Most érkeztem ide,de aztse hittem el,hogy jóó helyre kapcsoltam!Annyira bőséges a felhozatal!Hol a bánatban voltatok ünnepek alatt amikor ráértem?Biztos a báájglit gyömöszöltétek az arcotokba!!Hát holnap visszaolvasom,hogy miket írtatok aztán megpróbálok rá reagálni.Az már most biztos,hogy legyen hozzá elősátor hibátlanul,mert bármennyibe kerül az már + egy 100-as minimum!Ez a mérettől függ!Aztán gázpalack,víztartály esetleg fűtés.Ne legyen dohos szaga vagy pörkűűtt,mint a miénknek.Mi olyanokat szoktunk benne főzni,hogy amikor elindulunk akkor a Stahl Judit addíg jön utánunk amíg nem jön valami jó illat a BÓDÉBÓL!A múltkor főzőkanállal üldöztük el a stábot!!!A többit műszakilag a Tilmi elmondja,mert ŐŐ a szagétrtő!Mi csak ezermesterek vagyunk,vagy legalábbis annak hisszük magunkat.
Merre laktok?Esetleg valamelyikünkhöz közel?Dunán innen vagy a tiszán túl?