Keresés

Részletes keresés

Simulacrum Creative Commons License 2006.05.23 0 0 3005
Sennheiser px100 szerintem a legjobb választás az ipodhoz.
Előzmény: Sir Dan (3000)
RogerWilco Creative Commons License 2006.05.23 0 0 3004
Ilyen nekem is volt, gariban csere.
Skywalker. Creative Commons License 2006.05.23 0 0 3003

érdekes, az én fehér fülesem is pont a héten döglött be...

ez valami vírus? :)

Előzmény: Xray__ (3002)
Xray__ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 3002
En az elmutl 10-12evebn par ilyen minifulesz kiproblatma, allandoan megdoglottek, raadasul nagyon kenyes vagyok a hangokra, irdatlan zavar ha vmi nem jol szol, inkabb akkro semit enm halllgatok, vagyis a varos zajat akkor, az legalabb full real! :D Szoval eddig, a Shure-omig egy Sony szolgatl, nem tudom a potnos nevet, ezust szinu, es a dobhartya felol egy nyulvanya van, eleg jo votl, kevlar szerintme inkabb sima textuil drotozas, es 2 evet birt, most bartnom hasznalja renduletlenul. HA occso akkor azt ajanlanam, az olyan 10e korul votl. De ha nagyon hosszu idore akarsz venni, es kivalot, akkor Shure. Leht kamunak tunik ez a kulso zajcsokkentes, de az nagyon is igaz! Vonaton szoktam neha utazni, rovidebb 350km-ert ;) es egy bajom van, kicsia fulem szoval egy ido utan kiesik :DDD de amugy vegis tok csond, kegyetlen jo hang... Kivalo, csak ajanlom! Asszem amugy 20-25 korul volt, igaz ez az also kateg, nem tudom mit tudhat a felso , de annyit mar en se szantam ra ;)
http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html
malenykij polgar Creative Commons License 2006.05.23 0 0 3001
Az enyém is betrottyolt pár hónap után. Cseréltettem garanciában és vettem egy Sennheisert, de nem húszezerért, hanem öt-hatezerért átszámítva. Mégis szebben szól egy cseppet.
Sir Dan Creative Commons License 2006.05.23 0 0 3000
Amikor vettem kinn az USA-ban, egybol azzal kezdtek, hogy bizony a kepernyo nagyon erzekeny. Latszik is rajta, nem is mertem sehova csak ugy berakni (zseb, taska), amig ra nem pakoltam egy jo kis szilikonos vedoreteget.

Teljesen mas: a feher fulesem beszart, nagyobb hangero es erosebb hangok eseten recseg-ropog. Alig hasznaltam. De nem izgat nagyon, ugyis le akartam cserelni egy feketere, megyek is a boltba. Azert 20e-ert nem fogok Sennheiser-t venni, megprobalkozom valami kozepkategoriaval.
Előzmény: Kelemen Csaba (2997)
Kelemen Csaba Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2999
Köszönöm, kerestem, de nem találom a címük.
Előzmény: bandikaa (2998)
bandikaa Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2998
Írj az applenek közvetlenül...
Előzmény: Kelemen Csaba (2997)
Kelemen Csaba Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2997
Sziasztok!

Tegnap előtt egy budai márkaboltban iPod nano-t vásároltam. Egy napig használtam, nadrág zsebben és hátizsákban hordtam. Az Lcd képernyő eltört, nem tudom milor, mert a zene közben háborítatlanul szólt. A műanyag és fém burkolat legfeljebb csak karcos. A "helytelen használatra" hivatkozva nem cserélik ki. Nem tettem vele olyat ami a mobiljaimmal minden nap meg nem tennék. (nadrágzseb, táska)
Ez egy nap alatt kipurcant.
A kereskedőtöl arról semmilyen tájékoztatást nem kaptam, hogy mi a helyes használat, hogy úgy kell bánni vele mint a hímestojással.
Ez az eset gyakorlatilag, hozta a "papírformát".

Ugrott 70 ezer forintom.

Kelemen Csaba

Xray__ Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2996
Cue: Vegyel jo kis Shure fulest. Nekem ugyanez volt a bajom, max egy evet birtaka fuleseim, foleg Telen fagytak el ;) Amiota Shure-om van... es a hangminoseg! JA es Amcsiban vagy tan EU-ban is aruzltak Ipoddal szettben. Teny nem occo, de minoseg, tartossag... siman hosszutavon behozza az arat!

Nano hiba:
Maradjunk abba csodak nincsenek, lehet a masik lejacconak is van ennyi baja. Bar mondjuk engem erossen megrentettett ez a lefagyas, most semmit nem csinal, es mivan ha pl nem vagyok BP-en? hol egy szerviz... Na mindegy, szerintem mind egal, csak ugy ereztem hogy ez szénné istenitett dolog, 2. toltesre szethullik, es errol forumok zengenek, meg blogokat irnak. Ez mindenkepen fura. Nem flame, csak erzesemet irom le. En szivessen vennek Ipodot megint, jo delutan a gari ervenyesites utana ezt meg megvaltoztathatom ;)
Amugy se nem votl hekkelve, se semmi, 1 fullos toltes, egy par szam folload, es ennyi. Aranszunet, ingadozas... laptop eseten, meg a masik ketto kulso vinyo hibamentessege alapjan nem jatszik :(
Előzmény: cue (2994)
Nexxuss Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2995
hát remélem is hogy igazatok van! nemsokára megveszem akkor, de jajj nektek ha meghal :D:D:D
cue Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2994

4. generációs 20 gigás iPodom lassan két éve üzemel kifogástalanul.

Sőt, még az eredeti fülhallgató is használatban van, ami nálam nagy szó - soha nem volt az utóbbi 16 évben olyan fülesem, ami 8-10 hónapnál többet bírt volna.

Előzmény: Nexxuss (2990)
BennyRay2 Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2993

Pontosan, ugyan olvasom a topicot, de nem írom be (többször se:-)) ), hogy jól működik a Nano-m. Egyébként pár hónapja használom, és nagyon elégedett vagyok vele, annyit utd, amit én használni akarok, a használhatósága és a minősége nagyon jó.

Az általános iTunes ellenességről meg annyit, hogy mostanában azt használom zenelejátszónak, hisz úgyis a Library-ban vannak a kedvenc zenéim, akkor meg hadd ne mutassam meg, hogy lehet találni egy -3 kbyte nagyságú, parancssoros zenelejátszót, ami milyen tök jó, mert kevesebb erőforrást igényel...

Előzmény: bandikaa (2991)
Zeusz Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2992
Egy éve vagyok boldog tulajdonosa egy 30G-s iPod photo-nak. Asszem elég sokat kockáztattam, mert amerikából hozta egy ismerősöm - gari nélkül. A gari nem is kellett volna. Az elmúlt egy évben csak az én hülyeségemnek köszönhetően törlődött a librarym kétszer, az iPodom sosem hagyott cserben.

Ugyanakkor vettem távirányítós fülest, aminek a gariját viszont mind a mai napig nem tudom érvényesíteni, pedig azt itt vettem, budapesten. Vettem mellé Photo Connectort is, azóta nincs gondom azzal, hogy teliment a fél gigás memóriakártya a gépemben.

Ma vettem hozzá egy használt iTrippet, és fogok venni egy iTalkot is.

A készülékemmel száz százalékig elégedett vagyok.

Mondjuk nem is hekkelem halálba, nem basztatom mindenféle szofttal, csak az iTunessal. Az iPod kurvajó vétel. Más cég nálam szóba se jöhet.
bandikaa Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2991
a második mondatot fordítsd meg: akik kifognak egy egy hibásat, vagy vmiért elromlik, azok rohannak a fórumokra segítséget kérni (ez nem kritika). de az összes eladott darabszámhoz képest ez semmi....
Előzmény: Nexxuss (2990)
Nexxuss Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2990
baszki gyerekek nem merem megvenni!!! Vagy csak azok szívnak vele akik forumoznak is vagy mi?? Mpio-ONE-t néztem a Nano mellett. Hát ellégé arra húz lassan a szívem :(
Xray__ Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2989
Koszi, na itt mas moddal sikerult beinditani, be is fagyott egybol, hat ez szuper :(Na probalgatom, koszi a segitseget!
Ez ugye nem altalanos hiba? mar nem szokasa?!
Előzmény: vinczu (2988)
vinczu Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2988
Előzmény: Xray__ (2987)
Xray__ Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2987
Lehet en vagyok a huej de meddig nyomjam, mar lassan a tuloldalan jon ki, es min. 10sec-et nyomom, semmi nyoma valtozasnak :(
Előzmény: bandikaa (2986)
bandikaa Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2986
Talán indítsd újra menu+select gombbal :)
Előzmény: Xray__ (2985)
Xray__ Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2985
Na felmerult az elso nagyobb gondom a Ipod nanomal. Tegnap este foltettem usb-re toltore, kb ejjel foltoltotte, reggel azzal vart hogy "ready to dosconnect" , na most meg hozza se nyultam,nem tudom miert irta, es agep meg kiirta hogy van egy usb-s eszkoz a bekotve amit nem tud recognize-olni :( Levettem a ipodot, kikapcsolni nem tudtam. Apple siteon irtak hogy reseteljkem Menu es select gombbal.Erre kikapcsolt, de azota se kep se hang, nem tudom resetelni se, bekapcsolni se, bedugom usb-be meg se nyikkan, mintha semmit nem tennek ra...
Vkinek volt mar ilyen esete , mi lehet a gond?

Koszi elore is a segitsegeket!

Xray
rolobra Creative Commons License 2006.05.19 0 0 2983
félnapos indexes vagyok, és csak azért, mert elkeserít, amit az iPod-ommal szívok. A google keresőbe beírtam az "iPod fórum" kulcsszavakat, így dobta ki ezt a felületet. Nem akartam fikázni, azt akarom megtudni, h velem (a használattal) van baj, vagy tényleg gáz és sérülékeny a winchester-es iPod.

Az eddigi hozzászólások alapján valszeg velem nem akar megbarátkozni a cucc.

Valójában a 3. iPod-om romlott el. Tavaly, amikor az USA-ban megvettem, felvittem a hotelszobába és egyből telepítettem. Nem sikerült, vissza a BestBuy-ba, ott 3 órát próbálgattuk az én gépemen, de feladtuk, nem volt jó a lejátszó. Akkor kicserélték, aztán tavaly, most ismét...

OK, átok ül az Apple és a köztem levő viszonyon. Engem a jószándék (és nem kismértékben a microsfoft elleni ellenérzés) táplált mindig az Almával szemben, Steve Jobs kifejezetten szimpi, ezért voltam képes egy táskányi pénzt kiadni a iPod 60GB-ra.

Azóta átment a kezeimen pár másik mp3 lejátszó is (Creative, Mpio, Samsung, iRiver és iAudio is, ja és van egy MpMan lejátszóm is - kicsi, zabálja az elemet, de szépen szól). A legszebb hangot az MPIO és az iRiver produkálta - hozzáteszem: nekem. iPod meg se közelítette. Az iPod-ban található hangképek sem az igaziak, hiányolom az srs WOW effekt-et is, ami szerintem, ha ügyesen és mértékkel állítod be, eszement jól tud szólni.

egy szó, mint száz, eszembe sincs fikázni egy olyan terméket, amibe sokáig "szerelmes " is voltam. Sajna, engem nem szeret az iPod...

Előzmény: bandikaa (2982)
bandikaa Creative Commons License 2006.05.19 0 0 2982
ja, amugy bocs, nem lehetsz régi motoros az indexen.
A fikanick nem a konkrét karaktersorozat fikázása, hanem olyan nickekre szoktuk mondani, akik a hozzászólásaikat valaminek a lehúzásával kezdik. azaz fikázzák az adott dolgot...
Előzmény: rolobra (2978)
bandikaa Creative Commons License 2006.05.18 0 0 2981
hehe. ez a magasröptű kreatív lassan 10 éves... #aladdin@IRC, ha mond valamit.
én több mint egy éve nyúzom a podot, volt hogy egy hét alatt 80 órát ment. semmi baja... ha két pod meghal valakinél ugyanúgy, annak a pod hibájából való bekövetkezése kb 20 millió az egyhez.
RogerWilco Creative Commons License 2006.05.18 0 0 2980
Ennek alapján világos, hogy nem a te terméked.
RogerWilco Creative Commons License 2006.05.18 0 0 2979
Elég ha a tagek ki vannak töltve, az átnevezést és a vinyó könyvtárstruktúráját megcsinálja az itunes automatice, ha akarod.
Előzmény: Zeusz (2961)
rolobra Creative Commons License 2006.05.18 0 0 2978
bankikaa,

nickemről le lehet szállni, főleg Te fikázd. meddig törted a fejed ezen a magasröptű kreatívon: bandikaa. Nem, nem b@sztam földhöz, vigyáztam rá, tény, h használtam rendesen. sokat utazom, ha vezetek: FM kihangosító-szetten, ha repülök: fülhallgatóval. Futáshoz külön flash-es lejátszóm van, tehát még ott sem terheltem meg.

iPod a legjobb mp3 lejátszó? nehezen hinném. másfél éve még talán. A legdrágább és a leginkább lebutított. Ha veszel egy iPod-ot, az "csak" lejátszó. kiegészítők kegyetlen dréágák, utángyártottak is csak Apple által jóváhagyottak vannak - itthon.

Backup alap? jaja, nálam az iPod volt a laptop backupja...

Szal, azt mondom: iPod marketingje remek, termék jó, support közepes, ár-érték arány sz@r.

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.18 0 0 2977
ha olyan segghulye vagy, hogy meg adatvesztes utan sem gondolkodsz el azon, hogy lehet hogy biztonsagi masolatot kene csinalni, akkor megerdemled a sorsod.

ipod vinyorol meg annyit, hogy azon hurcolaszom a filmeket, kap rendesen ami a hasznalatot illeti, nem volt meg gond se a 3ik, se a 4ik, se az 5ik generacios modellel.

ja es az iTunes Music Library sem disznek van. nesze backup.
Előzmény: rolobra (2972)
Sir Dan Creative Commons License 2006.05.18 0 0 2976
Ezt nem ertem. Az nem alap, hogy amit az iPodra rakok, az megvan a vinyomon/CD-men/DVD-men/network drive-omon is?
Előzmény: rolobra (2972)
Nexxuss Creative Commons License 2006.05.18 0 0 2975
csak sérülékeny:( ezért nem emtrem még bele vágni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!