Fölöttébb kultiválta volna a Téglagyár, ha saccperkábé oda kerékpározott volna az ügyvédi munkaközösségbeli dolgozó személy. Illetve fordítva. Nótaszós észfuttatás! Az utolsó bekezdésre van húsz garasom, hogy néhány személy ugrani fog rejakció okán.
Pedig mekkora show enne ha mindennap összegyülekezne a nép a Kossuth téren és aztán mindannyian egy bizonyos munkahelyre bicikliznének. Persze mindennap más munkahelyre. Ott elvégeznék az összes melót, aztán másnap lehetne egy másik munkahelyen kezdeni. Tök változatosak lennének a dolgozók napjai.
Azt hallottam Helgácskától, hogy ma reggel a kossuth lajos téren egy csomó munkahely dolgozói gyülekeztek össze, hogy biciklivel menjenek dolgozni a munkahelyre. Gondolom ki-ki a sajátjába, mert a nagy zürzavarban hátha valaki véletlenül a Biogálba biciklizett, mert ment a tömeg után. Hát ez pompás emberi kezdeményezés. Jó lett volna ha mi is csatlakozunk. Bár a kerékpározás azért mostmár nem egyszerű, hiszen hideg van. Bár ha előnyösen kesztyübe öltözünk, akkor kibirható. Este olvasgattam a vévévé. civishir.hu-t, és hát hogy miket irtak, hogy reagálóztak az emberek arra amit irtam. Láttam, hogy az itteni rajongoló klubb is megtalálta is megtisztelte a hozzászóllásával. Majd szóllok ha irok legközelebb, vagyis saccperkábé pénteken. Persze ha el nem felejtem. Itt a munkahelyen mindent bedugtunk ami melegit. Az összes konnektor el van foglava. Frici a kenyérpiritóst is felhozta a pincéből. Esztike meg felkapcsolta az összes villanyt, hogy az is adjon hőt. Igy kb 3-4 fokot emeltünk a belső hőmérsékleten.
Jó lesz a gé-nek akkor. Nekem műfajilag sosem c jött be ez a stílus, nem véletlen, hogy a Frisss rádióban sincs ilyen zene; na meg nem is vagyok férfiszemély. Ettől függetlenül sok női hölgyszemély énekes van, aki zenéjét maximálisan kultiválom.
Elolvastam, odaát a civishun jó nagy sárgatányér pörgés szituáció volt, mióta én hsz-tam. Aas gé neve nagyon ötletes!:D! Örülök, hogy sok gömbtárs részvételével tüntette ki az oldalt, és védelmükbe vették a bélaizmust, szimpátiával tüntetve mellette. Hasonlít a szituáció arra az időszakra, amikor A Napló kezdete zajlott. Egy csomó személy, aki nem ért bélául és beszólnak, mert nem vágják. Pedig sajnálhatják.
Mekkora vita kerekedett a cívishiren. Azt hiszem Béla jól odadöngölt a hiúbb Bélavárosi személyeknek. Szinte rajongolói klubbi pörgés lett ott is. Ahol a Mester felbukkan ott orkánciklon kerekedik.
Szerintem az lehet az egyik probléma, hogy ha fél percig nem nyúl az ember a billentyűzethez akkor a Cívishír eldobja az üzenetet. Nem szabad átolvasni az üzenetet elküldés előtt, mert annyi idő alatt kidobhat a Cívishír. Nekem se sikerült elsőre. Vagy meg kell szerkeszteni előre az üzit szöveg szerkesztővel és bekopizolni.
Nem tudja valaki, hogy miként lehet a civisponthu oldalra hogyan lehet hozzászólázolni ? Ha bírom a nikket és a szöveget, meg az ellenőrző kódot sem jelenik meg. Talán rövid lehet a nikk ?
Dee jóóóóó !!! Újabb hely ahol a Mester ír. Ez nagyszerű !!
Jól be is mutatkozott a Mester : "10 emberből legalább 5,5 vagy 6". Csak a mihez tartás végett ugye. Nem ám slendrián módon csak úgy 5-6 ember.
Amúgy ha jól látom akkor a címerben nem is sok jelentéssel bíró dolog van a loki zászlós bárányon meg a főnix madáron kívül. Az a pálmafa a bárány mögött az hogy került a címerbe?? Debrecen már készül a globalizációs felmelegedésre?? Lehet, hogy ezért nincs távközlési hő se. Minek?? Jövőre úgyis onnan vesszük a banánt.
Nagyon örülök ennek a civishirponthu-nak, ez igazán jó ötlet volt !