Keresés

Részletes keresés

CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5131

Redlions bőszen fotózott tegnap és szvsz nagyon jó képeket csinált:

http://www.kep.tar.hu/redlions

Leszurkoltak minket? Ettől még mindig padlót fogok.....:-((((

Elég csak a képeket megnézni:

CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5130

Khmm....

Szedd már elő, hogy ő milyen meccseket hozott kiélezett helyzetben....20 alatt nem nagyon állt meg....

Előzmény: Hz-i (5129)
Hz-i Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5129

Azért ezzel a Vukicsevics dologgal vitatkoznék ! Annyira nem volt jó , mint amilyen 

idegbeteg ...   Szerintem Sabi van olyan jó és hasznos , mint ő volt ...

Előzmény: CSabesz (5125)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5128

Hallod, Horváth "Ivkovicsköcsöge" Zoltán a "sportszerű" játékával ( torkonvágta pl. Harazint) kiérdemelte Kálmán Lackótól a "Táncojj köcsög!" rigmust.....

Szépen felküzdötte magát a srác.....;-)

Előzmény: OazIs (13) (5126)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5127

Én leszervezem a dolgot, csak ki kellene találni a szöveget...

5000 meglenne 2-3 hét alatt...

Előzmény: OazIs (13) (5123)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5126

Persze, hogy vörös. Nem vagyok vak, morrone meg úgy nekem esik mint Mészáros a bírónak +40nél. Bár úgy látszik ez vmi paksi effektus, nem látnak, nem hallanak :). Különben meg inkább piroskás az a haj, téglapiros, jobban belegondolva :)

Előzmény: Hz-i (5124)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5125
Kurasov, Hartvich meg Puskás pénzén azért már lehetne kihalászni egy benga 5-öst vagy egy Vukicsevics szintű 3-ast....
Előzmény: OilCan (5118)
Hz-i Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5124

Sziasztok !

Sajnos nem sikerült ! Viszont örülök , hogy néhány kedves emberrel megismerkedhettem : Morrone , Joci , Ájzéjá ...

Végül is 1 jegy a nyakamon maradt , köszönhetően annak a kedves szolnoki fiatalembernek , akin jó szándékkal segíteni próbáltam ... :(((

Nem engedték a helyszínen jegyet venni , mert kiszúrták , hogy szolnoki . Én úgy intéztem , hogy maradjon jegy neki . De mire Jociék meghozták a jegyet , úgy eltűnt , hogy többet se láttam . Próbáltam még 3 Szolnok - megyeinek eladni a jegyet , mert

10 perccel a kezdés előtt még nem volt jegyük és kint szaladgáltak . Sajnos szvsz azt  hitték , hogy jegyüzér vagyok és nem álltak kötélnek . :)) vagy :(((  ??

Így buktam 1000 Ft -ot ..

Ezúton is üdvözlöm azt a barna félhosszú hajú srácot (ha jól láttam , Tasnádi Zoli

haverja ) és remélem , a meccset legalább látta !!!!

HAJRÁ Olaj !!!

U.i: Morrone ! Nem bántásként mondtam , de a hajad hátul tényleg vöröses ! Bocs ,

ha a lelkedbe gázoltam eme kijelentésemmel !!! :)))

OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5123

Szvsz 5 000 aláírással már lenne alapja, mármint a petíciónak. De ezt az ötezer embert inkább Szalay szeptemberi futásához kéne megnyerni, akkor még biztosabb lenne az a plusz pár millió...

Előzmény: CSabesz (5121)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5122

Igaz, Majoros még ott volt... Ott volt? :)

Csöppet merész a csapatlistád, nem? Kurasov, Sabalaiuskas...Hm.... Peti szvsz nem fog ragaszkodni egyikőjükhez sem, s valszeg jól is teszi.

Harazin karrierjében azt hiszem elérkezett az egyik legfontosabb nyárhoz, remélem nem pazarolja az idejét, hanem képzi, fejleszti magát. Jövőre átütő lehet.

Most akkor az összes légióst szélnek eresztjük és megy mindenki amerre lát, vagy lesznek még 'levezető' edzések?

Előzmény: TheEvilAngel (5113)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5121

Hát ja, tavaly viszont 6.-ak lettünk, most meg csak nyolcadikok...

Nem mintha lenne bármi különbség a kettő között....;-)

Ui.:Arra gondoltam, hogy kellene valami hivatalos petíciót beadnunk nekünk Olaj szurkolóknak az Önkormányzathoz, hogy a következő szeonban kicsit erőltessék már meg jobban magukat a támogatás odaítélésekor....

Mennyi aláírásra lenne ehhez szükség, tudja valaki?

Előzmény: OazIs (13) (5111)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5120
+ nyomjon be minden este vagy fél kiló mogyorót!
Előzmény: OilCan (5109)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5119
Ne hízzon, csak dobjon mindig ilyen 17 pontokat....;-)
Előzmény: OazIs (13) (5107)
OilCan Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5118

Szépen dobál középtávolról, de a lepattanók sajnos nála is esetlegesek (leginkább a Kurashov-effektus érvényesül, azaz hátha a kezembe esik), egy az egyben zéró és a védekezés is elég harmatos. De, hogy a labdát nem tudja megfogni - nem egy alkalommal legszívesebben a hajamat téptem volna egy-egy ilyen elbaltázhatatlannak tűnő eset kapcsán.

Előzmény: TheEvilAngel (5117)
TheEvilAngel Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5117
Azért idén pozitívan csalódtam benne, csak azt a k...a labdát kéne tudni megfogni!
Előzmény: OilCan (5116)
OilCan Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5116
Kizárt dolognak tartom... Ahhoz ő teszetosza.:)
Előzmény: TheEvilAngel (5115)
TheEvilAngel Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5115
Megbeszéltük, csak nemtom Pór akar-e Fülöppel 4-est játszatni. Idén nem emlékszem ilyenre...
Előzmény: Bird33 (5114)
Bird33 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5114

Egy jó 5-ös mellé elég lenne Harazin és Fülöp is a szezon elején, remélem így már jó a percelosztás... :-)))

Inkább költhetnétek egy Alekszics szintű 3-ra!!!!

Előzmény: TheEvilAngel (5112)
TheEvilAngel Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5113
Azért még Majoros is ott ült a padon, és Harazin Tomi meg már két éve kopogtatott
Előzmény: OazIs (13) (5111)
TheEvilAngel Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5112
"És persze egy jó 5-ös center", aki meccsenként játszik kb. 30 percet
"Fülöpnek, Harazinnak több lehetőséget", ez akkor minimum 25(30)+10, és akkor Jurkunasnak (vagy az utódjának) jut a maradék 10(15)?
Vagy maradjon Igor - jó a kg/ár aránya :) -, és a többieknek megmarad a több játéklehetőség... Hartvich Tomi nem nagyon fér már ide.
"Vagy visszalehetne hozni Szarvast csereirányítónak", védekezés ide vagy oda, inkább mint Artúr, mert szükségünk van olyan emberre a padon is, aki be tudja dobni a helyzeteit.
Viszont Kelley (én megtartanám) és Cica (Pórnál ő úgyis tuti kezdőember) mellé kell valaki a kezdőbe, aki tud dobni 3-4 triplát rendszeresen, ja és az illető legyen magas, mert olyan is kell (Egy biztoskezű Donatas). Ezért is nagy kérdés a 3-as poszt: akár Davis akár Donatas maradna, már csak a padon van hely. Akkor meg legyen a litván (ha nem drága ahhoz), mert sztem igen hasznos mezőnyben, és nem mellesleg Uniós, Davishez meg méltatlan is lenne a kispad, és kb ugyanazt játsza mint Kelley.
És még egy megjegyzés: ha elég jól védekező játékosokat találnánk (Kelleynek még egy pont), akkor el lehetne gondolkodni, hogy érdemes-e négy emberrel támadni, vagy esetleg legyen öt (bocs Cica). Nekem az is jó, ha ő kapja össze magát. És a kinti emberek közé tennék még egy fiatalt, akivel hosszabb távon lehetne számolni (mondjuk Cseh Gyuri)
Szóval az én csapatom jövőre:
Kelley (Szasza), Donatas/Cica, Triplagyár (Cseh), Kurasov (Fülöp), Jurkunas (Harazin), ha meg kevesebb légióst szeretnénk, akkor Igor és Donatas helyett mondjuk Trepák? és Mészáros Ricsi. Persze a magyarok közül jó lenne egy Molnár András, Kámán Tamás, vagy Horváth Zoli, ha mi lennénk az Alba vagy a Paks :).
Na megyek is, és holnap jelentkezem a TF-re :)
Előzmény: Bird33 (5101)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5111

Ezért kell elgondolkodniuk :)

Amúgy luipotter - amellett, hogy elismeri Pór munkáját - érdekes kérdést vetett föl a túloldalon, miszerint miért nem sikerült többet kihoznia Petinek a tavalyi csapatból, ahol adott volt a játékoskeret (tegyük hozzá, Aleksic novemberben érkezett, mikor két - vele talán hozható - hazait elbuktunk). Nos, mivel sporttárs óta tudjuk, hogy az akkori keretünket csupa képzetlen alkotta Alekszics kivételével, így akár jegelhetnénk is a felvetést, de talán tényleg erősebbnek tűntünk. Ami döntött, az az, hogy 0-2ről az Alba ellen a negyedik meccsen itthon hosszabbítás után buktunk, vagyis csak tényleg egy hajszálnyi hiányzott a négybe jutáshoz... és akkor lui is másképp állna ehhez.

Mivel akkoriban a padról bevethető normálisabb cserénk Szaszában és Füliben kimerült, így adta magát, hogy idén inkább kevesebb minőségi légiósunk, de hosszabb padunk legyen. Ezt í mennyiségi kritériumot (míg tuképpen az egész csapat le nem sérült a po-ra) sikerült is megvalósítani, de a koncepció csődöt mondott. És a végeredmény: mindegy, hogy x Ft-ból veszel kevés jót, vagy több gyengét, attól az még x Ft marad, és ha Fortuna nincs veled, tenni sem tudsz sokat. 2X-ből már jobbak lettünk volna :).

Előzmény: OilCan (5108)
Bird33 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5110

Harazin "Pacal" Tamás!!!! :-))))))))))

OilCan Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5109

Egyen zsíroskenyeret hurkával, kolbásszal, szalonnával és kísérje le egy tányér pörkölttel.:)

Előzmény: OazIs (13) (5107)
OilCan Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5108
Osztom én is. Még annyit, hogy a "sikeredző" rigmust - a szezon derekán - vonyítók tényleg nézzenek magukba. Az idényvégi nagy kapaszkodásunkat miért nem kísérték ilyen mocskolódások?
Előzmény: OazIs (13) (5105)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5107

Egyébként csütörtökön ebédeltem Harazinnal, aszonta képtelen hízni.

Pedig gondolom zabál mint a dög.

Előzmény: OilCan (5103)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5106

:)

Előzmény: Bird33 (5102)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5105

Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy minden érintett sürgősen gondolkozzon el, aki évad közben szidta Pórt és a csapatot, aki nem mérte fel az egyébként tök világos erőviszonyokat, aki a pénzéért (belépőjegy-bérlet) felhatalmazva érezte magát arra, hogy az - egyébként tényleg siralmasan pocsék - januári, februári időszakban kígyót-békát kiabálva a csapatra és az edzőkre még mélyebbre lökte őket, hogy mekkora hülyeséget csinált.

Azt hiszem Pór és a szélrózsa minden irányából össze-vissza, különböző időpontokban érkező játékosai méltó választ adtak a kurvaanyádpetizőknek, az edzőcserézőknek, a mondjonlePórozóknak.

Gratulálok a mesternek, úgy tűnik, valamennyit csak ért hozzá.

HAJRÁ OLAJ!

Bird33 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5104

Bátortalansága mondjuk nem is biztos, hogy a fiatalságából fakad, de ha megnézzük a kb. hasonló magasságú Góbi Ricsit, aki körülbelül 15 kiló izommal több, akkor azért érthető.

A Mcdonaldsot azért mondta, mert könnyebb a "hájat" izommá alakítani, mint "csak úgy" felpakolni az izmot!!

De kicsit olyan helyztben van, mint nálunk Wittman, hogy baromi nehezen mennek rá a kilók..

A tömegét úgy kell növelni, hogy a ruganyossága is megmaradjon, mert ez lehet a legnagyobb ereje!!! És persze a középtávoliakat is tessék gyakorolni szorgalmasan!!!

OilCan Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5103

:)

Azzal nem lennénk előrébb. Amikor a felpakolást írtam, akkor kifejezetten izomra gondoltam.:) Nagyon küzd, ugrik minden labdáért, próbál dinamikusan védekezni (blokkolgatni) - ezt a bírók nem nagyon díjazzák, de majd belejön. Fülöppel ellentétben meg tudja fogni a neki szánt labdákat. Egy kicsit még bátortalan (nekem úgy tűnik, hogy 1on1 még nem mer annyira próbálkozni - nem mintha tömve lenne labdával:), de reméljük, hogy jövőre már a kezdetektől megkapja a lehetőséget.

Előzmény: Bird33 (5102)
Bird33 Creative Commons License 2006.05.14 0 0 5102
Harazint meg be kell zárni egy McDonaldsba egész nyárra!!! :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!