jégcsapretek? attól függ....mert úgy, mint zöldség nem, de ha asszociálni kell....hmmm, finom! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Persze, hopgy nem lett széles............................................................................................................................................................................................................................................
Egyébként imádom az őszibarackot :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(Na, így kell széles sort csinálni)
Hogy két hozzászólás között hogyan töltjük az időt, az meg magánügy, ugye? :))))))
Mindenesetre lenyűgözöl, te vagy az első nő, aki így nyíltan elismeri análkül, hogy félnie kéne a lelepleződéstől, hogy nem dinnyés! Tudod, így, személytelenül csupa Pamelaanderon és Harrisonford netezik... :)))))))
(Én sem vagyok Harrisonford, nézz csak a takaró alá, majd meglátod :))))))))))9
:)
eddig mindösszesen egyszer, igen tisztelt ketchup kollégánk személyében. adott egy időpontot, na. de aztán megmondtam, hogy azért nem annyira, és aszonta jó, örül.
én is szeretem a dinnyét, de mit csináljak, nekem akkor is csak őszibarack van....illetve kettő :)
te! ne leskelődj már a vállam fölött! várd meg amíg elküldöm, azt elolvashatod...:)))
(ti. mi miután megvolt a szex baby netezni szoktunk , és földögírólébeskedünk...:) )
Na, ez a kérdés nem lett érthető, kibontom: hányszor találkoztál már topiklátogatókkal, akik azt hitték, egy szexmachine-nel találkoznak majd amiatt, amik ebben a topikban "elhangzanak"?
Pau drága, imhol a kérdés: hányszor hitték már eddig komolyan, hogy te tényleg ilyen vadmacska vagy? mert, hogy nem vagy az, az tuti :)))))
(Bár az előbb, amikor egyedül maradtunk, mást gondoltam... :)))))))))))))))9
Szervusz, Pamela-Rita Nuniz, hogy még egy anagrammával bővítselek.
Gratula a 2000-hez, stílszerűen 2000-ben :)
A melltartódat emlékben +tartom, az alsónemű-készlet másik darabját viszont visszakaphatod még, az ár ugyanaz, mint amit akkor kaptam, amikor itt hagytad! Áll az alku? Választ adhatod a feldögíróba is!
béla bulizik, sally drukkol az angoloknak. én is. shawn meg a németeknek :(....libi meg....na jó, ő ma már kitett magáért....már másodszor ;)
futár meg úgytűnik elfutott...maybe with shalina??? :)
Ne lilujjá, Shalina, te is nyugodtan irhatod, hogy: sex, baby? Ugyanakkor ezt PMB-től szoktuk meg! Inkább írj olyan remek összefoglalókat, mint a legutóbbi, csak kicsit többet szerepeltess benne, mint pozitív akcióhőst!
ez igencsak kedves!!! de nem venném a szívemre, ha nem maradhatna ez a remek kis nicked!!!...so, inkább maradj itt velünk. én ugyanúgy továbbra is szeretlek téged, nem mintha te ugyanúgy nem szeretnél engem....:)))