én is ezen a 215-ön gondolkodok 17900 ezt megveszem elviszem márkakereskedésbe és beszereltetem velük, már csak a szervízessel kell beszélnem, hogy mennyiért csinálják meg ha meg tudják csinálni
Zoli, esszel el az ember, kerdezd mar meg az uzletkotot, hogy ki is szereli be a valtozarat... Elarulom, csak mert en is vegigvittem ezt a szalat, egy kulsos ceg, nem a szakszerviz... Na ezeknel a hivatalos forgalmazo meg mindig jobb... Bar ez az en velemenyem...
Megemlitem a Construct valtozarat ismet, 50e-ert.
A riaszto meg izles kerdese, minnel tobbet tudjon olcson, es megbizhato legyen, es az AT-k ne ismerjek nagyon :-) na ilyen nincs... a 215U allitolag jo a Piranha-t felejtsd el.
Amugy csini az autod :-)
Képzeljétek el, romlik a kisautóm. Világít benne a lágzsák visszajelző lámpa (nem az anyósoldali). Jövő héten szervízbe megy, mert kezdődik a nyár és autózni necesse est.
A váltózárat (Defend-Lock) én a márkakereskedőnél rakatom be, mert a hiv. forgalmazónál 55 ezerért vállalják a beszerelést, a márkakereskedő meg 60-ért.....annyit meg szerintem megér, hogy ne idegennel rakassam be....
Nem nagy dolog berakni a csipogót bár tényleg le kell szedni a műszerfalat és a kormányborítást, no meg az első oszlop belső borítását, a "Rádió-1" sokkal jobban szól csipogóval a Slágeren meg a Danubiuson nem érződik egyáltalán. CD-nél biztos nagy a különbség.
"A pollenszűrőnek Minden Klímás felszerelésű autóban gyárilag benne kellene hogy legyen!!!"
Info: A kollégám édesapja Rönyő szalonban dolgozik! Ő mondta.
Az enyém OASIS klímás és mégsem volt benne!
A hétvégén raktam én is bele
Az ujjamat csak eccer vágtam meg közben:)
biztos vannak hozzá kiegészítők is mint más riasztóknál, de én inkább nem ilyet szereltetek bele, mert elvileg ez a "gyári" riasztó a renaulthoz, és aki renaultot lop (törne le a keze)az már biztos tudja mi holvan (nem mintha más riasztókat biztos nem ismerne:) na mind1 maradok a cézárnál
na most képzeljétel el ennyi problémát :)
lesz 3 távirányítóm 1 kulcstatón :)) 1 a kapu, 1 kocsi, 1 a riasztó :) lol
Nem tudom megállapítani milyen rádió van gyárilag beszerelve nekem 4x15W Philips van a gépkönyvben, de ha valakinek kell, szívesen szkennelem be (néhány oldal az egész) és elküldöm mail-be. Kívülről semmilyen azonosító nincs rajta, kiszedni meg nem akartam.
riasztó ügyben a márkakereskedésnél ajánlottak egy riasztót, 50k beszerelve
Cobra (szerintük gyári) riasztó
tudásra kicsit gyengének találom: nyitás riasztás, és mozgásérzékelő a gyári kulcs távírányítóval működik!
vélemyén? olcsó, drága? jó,nemjó? más? cézárt még tudok szerezni havertól, szerintem az lesz csak a márkakereskedésnél kell beszereltetni, ami még +10-15k :(
Sajna infot egyenlőre nem tudok adni róla, mert még dobozban csücsül. Mivel az autóm csak július elején jön meg, addig ki se kerül onnan. Ha használatba veszem és még mindig érdekel, akkor
visszatérhetünk rá.