Keresés

Részletes keresés

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.19 -3 1 5205

Engem nem az zavar, hogy honnan ugrott ki.

Engem az zavar, ahogy beszél és amit beszél. 

Én nem adok neki esélyt, de majd adtok, ti. :) 

Előzmény: Káli. (5202)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.04.19 0 0 5204

Az a baj , hogy ha úgy van ahogy gondolom , a propahanta egyenesen kötelező része a dolognak .

Onnantól nem értem , hogy hogyan hozhatta létre az első tüntit , miért nem volt hatalmas nyomás ellene a hatalom részéről . Sokféleképpen akadályozhatták volna ... nem kap területet , nem jó helyre akarják szerelni a kihangosítókat , nem jó helyen lesz az emelvény  , nincs cég aki budikat szállítana , nincs  elég mentő/orvos.... vagy mittomén' . Semmi veszélyt nem látott benne a félisten , minden mehetett a maga útján . Há' nem érdekes csak nekem ?

Előzmény: Káli. (5201)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.19 0 2 5203

Az tény, hogy az ellenzéket legalább annyira gyepálja, mint a korrupt Fideszt.

Kikérte magának, hogy az 1300 milliárd közpénzzel kitömött Rogáni politika megpróbálja őt balosnak beállítani.

Se nem jobb, se nem bal, hanem magyar. Mondta.

S ez nekem már szimpatikus.

Hiszen az ellenzéki érzelmű szavazók jelentős részének mára a komplett ellenzékből elege van.

De nagyon sok fideszesnek is a Fideszből. S a bizonytalanokat is meg tudja szólítani.

Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a közvélemény kutatók a TiSza párt támogatottságáról. Most mérik először őket.

Aztán a beszédről. Lényegében mindent érintett, ami probléma az országban. Tényszerűen, meggyőzően.

Felsorolni is sok lenne. S mindent fejből.

Közérthetően.

Beszélt arról, hogyan próbálják a helyi kiskirályok megfélemlíteni az embereket, hogy elmenjenek a gyűléseire.(köremailek)

Látszott is, hogy főleg nyugdíjas korosztály ment, mert velük nem tud mit kezdeni a hatalom.

Pákosztosnak: A devizahiteleket ugyan az első Orbán-kormány indította el 2001-ben, de tény, hogy a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt érték el a csúcspontot.

Előzmény: Anyóca99 (5197)
Káli. Creative Commons License 2024.04.19 0 1 5202

Miért nem adsz egy esélyt neki, engem is zavar, hogy honnan ugrott ki, mégis azt gondolom az ellenzéki oldal baromira kevés, pont az összefonódás miatt! 

Előzmény: pákosztos cica (5194)
Káli. Creative Commons License 2024.04.19 0 2 5201

A propaganda sem hagy kérdéseket benned?

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.19 0 1 5200

Hát, ha ezt nem a hazai boltokkal arányosan csinálja, akkor tényleg elbukja majd a pert. Persze addigra már lóvé a zsebben. Meglátjuk, hogy van-e olyan hosszú farka a SPAR-vezérnek, mint a RyanAiresnek volt. ;P

Előzmény: búvár-halász (5192)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.19 0 1 5199

Nézd, Lázárnak már van tapasztalata az ilyesmiben. Egy dagadt fideszes főnöke már meghótt, ő meg szépen kibekkelte, amíg tér nyílt neki. ;P Az idő neki dolgozik.

Előzmény: búvár-halász (5190)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.19 -3 1 5198

Nem kell meggyőznöd magad. 

De ez nem jó ember. :)

És erre lett kitalálva. :( 

Anyóca99 Creative Commons License 2024.04.19 0 0 5197

Első perctől az a gyanúm , hogy  "berken belüli" ez a jóember . Egyszerűen nem tudom magam meggyőzni az ellenkezőjéről .

Előzmény: pákosztos cica (5196)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.19 -3 1 5196

Tudod jól, hogy nem. 

És éppen ezért érzek rá egy orbán-termékre. 

Ez a termék pont arra jött létre, hogy tovább osztódjon az ellenzék. 

Úgy látom, a project sikeres. :( 

Előzmény: Dr OM Edár med.univ. (5195)
Dr OM Edár med.univ. Creative Commons License 2024.04.19 0 0 5195

Semmi ez a pali. "

Kegyed Orbán-hívő?:)

Előzmény: pákosztos cica (5194)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.19 -3 1 5194

Na jó, beletekertem. 

Egy hazugságnál indult így rögtön, hogy a banki hitelezésekbe a Gyurcsány-kormány vitte bele az embereket. Nem, az orbán-kormány alatt hozták meg törvényileg ezt a "lehetőséget".

Aztán belekap mindenbe, mindent gondol és mindenről beszélni kéne.. 

Semmi ez a pali. 

A fórumon komolyabb, összeszedettebb hozzászólások vannak.

Jaj, és még Budapestet is szidja. 

Na, jó. Ennyit bírtam belőle.  

Előzmény: Nyúlszájú (5193)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.19 0 2 5193

Akinek van ideje, nézze végig!

https://www.facebook.com/share/v/3K1bfwnkyq7uozNi/

Orbán még azt is papírból olvassa, hogy Hajrá, magyarok!

Ö meg fejből. Nem semmi pasi...

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.19 0 2 5192

Én nem tudom, lehet, hogy ez most akkor egy kiemelt nemzetgazdasági érdek lett, a Sparban részesedést szerezni, de egyik nap elutasítás, másnap törvényjavaslat, ez még az eddigi megszokott eljárásrendnél is radikálisabb. Hogy a multikra ez milyen hatással lesz, azt a közgazdászokra bízom.

Előzmény: Törölt nick (5189)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.19 0 2 5191

Igen, mint az előbb is írtam, eredetibb és őszintébb a többségnél. Én amúgy nem kedvelem, mert rendkívül gátlástalannak tartom.:)

Előzmény: In Lak'ech (5185)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.19 0 3 5190

Lázár biztosan egy egészen különlegesen autonóm hatalmi szereplő, de természetesen csak annyira és addig, amennyire és ameddig a Főni engedi. Nyilván egy földcsuszamlásszerű helyzetromlásnál még előjöhet problémaként, de ha olyan nem lesz, akkor azért ez egy radarozott és kézben tartott tevékenység (egyelőre).

Előzmény: MrJones512 (5184)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.19 0 2 5189

Vicces amúgy, olvastam egy német cikkben, hogy a második legnagyobb élelmiszerforgalmazó a Lidl mögött. De tényleg menjünk neki mindenkinek, akinek a zsebében pénzt szagolunk. Kérdés, hogy a magyar választók boldogok lesznek-e, ha hirtelen bezárják a sarki Spárt és csak egy cba vagy prima lesz a helyén...

Előzmény: búvár-halász (5183)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.19 0 2 5188
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.19 0 1 5187

Lázár legyen Csányi [és klánja] problémája. A ő nyakára veszélyesebb. 

In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.18 0 3 5186

Én is vizionálom gyakran, hogy Lázárnak vannak orbánváltó ambíciói.

In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.18 0 3 5185

Belemart ma is az enni adó kézbe. Ő is szeretné tudni, miért kegyelmeztek meg Kendre-bának. :-)

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.18 0 3 5184

MrJones512  1,5 órája    0 0 14530

"Lázár jani mintha bejelntkezett volna MP-hez, olyan szépeket mond róla, viszont annál csúnyábbakat a két aggysebész fideszcsajról."

Lázár 2026-ig biztosan egy megoldandó probléma lesz, mert egy kormányváltás (=Fidesz-NER-összeomlás) esetén egészen biztosan az elsők közt fogja megpróbálni kitörni Orbán nyakát.

Szóval Orbánnak addig kell elintéznie Lázárt, amíg lehet.

Előzmény: ts33 (14519)

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.18 0 3 5183

Egyébként ezekben a dolgokban már minden gátlás és belső fék megszűnt. Nem adja el a Spar a vejnek, amit kér? Másnap be van terjesztve a törvény arról, hogy kötelezhető lesz rá.

Viszont Lézer Jani nagyot ment ma, megnézem még az interjúit, mindenhol üvöltve kínálja fel nekem az algoritmus.

Előzmény: búvár-halász (5182)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.18 0 4 5182

Láncziról valószínűleg még azután sem hinném el, hogy autonóm, ha elkezdené vizsgálni a Cöf-Megafon pénzeket (ott is van ám dollár...), meg esetleg kelet felé is tekintene, hogy a muszka és kínai befolyásokkal mi is van, de nem teszi, soha nem is fogja. Jogilag természetesen nagy húzás az egész hatóság, a Főninek nagy érzéke van ehhez.

Előzmény: búvár-halász (5178)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.18 -4 1 5181

a felbujtók tekintetében pedig globálisan minden incidens vagy támadás -vagy nevezzük annak, aminek akarjuk- mögött ugye mindig állhatnak beépített=azaz fizetett provokatőrök

le lehet fizetni mondjuk egy adag "csőcseléket", hogy példának okáért Árpád- sávos zászlóval menjenek már kicsit randalírozni meg hangulatot kelteni...aztán a tömeg meg alakul majd hozzá

amolyan fizetett hangadók...ugye (semmi újdonság, történelemben millió példa van erre...kb olyan, mint a filmstúdióban a fizetett tapsolók)

ez minden irányban és oldalról működőképes...ugye

Előzmény: tadadadaaaam (5180)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.18 -4 1 5180

arra is biztos csak véletlen gondoltak és nem felsőbb utasításból jött, hogy jelöletlenül mentek ki a rohamrendőrök

nyilván csak épp mindenki otthon felejtette a jelvényét, azonosítóját

puszta véletlenek sorozata...semmiféle szánt szándék...

Előzmény: búvár-halász (5170)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.18 -3 2 5179

Jogos.

Igaz. 

Előzmény: MrJones512 (5177)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.18 0 3 5178

Ez a fain kis vita, amely egy példaszerű visszautalásomból pattant ki, elvitte a fókuszt a mai nap aktuálisabb eseményeiről, mint pl. hogy az Autoritásvédelmi (sic!) Hatóság első számú vizsgált személye, ügyfele természetesen MP lett.

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.18 -1 3 5177

"A liberalizmus már mindkét oldalra bekúszott. Miért? Mert emberi!"

Minden "emberi", amit az emberek csinálnak, vagy amilyenek az emberek... nem erről van szó!

Minden eszme akkor születik - vagy épp akkor erősödik fel -, amikor igény van rá.

Azaz túl erős az a - társadalom által károsnak ítélt - jelenség, amely az eszme ellentétével ekvivalens.

A liberalizmus a (főleg angolszász) az elnyomás (értsd: diktatúrák) ellen jött létre.

Attól meg nálunk egyik oldal sem mentes.

Előzmény: pákosztos cica (5145)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.18 0 3 5176

Itt vagyunk, itt vagyunk. :-)

Előzmény: pákosztos cica (5168)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!