Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Az a baj , hogy ha úgy van ahogy gondolom , a propahanta egyenesen kötelező része a dolognak .
Onnantól nem értem , hogy hogyan hozhatta létre az első tüntit , miért nem volt hatalmas nyomás ellene a hatalom részéről . Sokféleképpen akadályozhatták volna ... nem kap területet , nem jó helyre akarják szerelni a kihangosítókat , nem jó helyen lesz az emelvény , nincs cég aki budikat szállítana , nincs elég mentő/orvos.... vagy mittomén' . Semmi veszélyt nem látott benne a félisten , minden mehetett a maga útján . Há' nem érdekes csak nekem ?
Az tény, hogy az ellenzéket legalább annyira gyepálja, mint a korrupt Fideszt.
Kikérte magának, hogy az 1300 milliárd közpénzzel kitömött Rogáni politika megpróbálja őt balosnak beállítani.
Se nem jobb, se nem bal, hanem magyar. Mondta.
S ez nekem már szimpatikus.
Hiszen az ellenzéki érzelmű szavazók jelentős részének mára a komplett ellenzékből elege van.
De nagyon sok fideszesnek is a Fideszből. S a bizonytalanokat is meg tudja szólítani.
Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a közvélemény kutatók a TiSza párt támogatottságáról. Most mérik először őket.
Aztán a beszédről. Lényegében mindent érintett, ami probléma az országban. Tényszerűen, meggyőzően.
Felsorolni is sok lenne. S mindent fejből.
Közérthetően.
Beszélt arról, hogyan próbálják a helyi kiskirályok megfélemlíteni az embereket, hogy elmenjenek a gyűléseire.(köremailek)
Látszott is, hogy főleg nyugdíjas korosztály ment, mert velük nem tud mit kezdeni a hatalom.
Pákosztosnak: A devizahiteleket ugyan az első Orbán-kormány indította el 2001-ben, de tény, hogy a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt érték el a csúcspontot.
Miért nem adsz egy esélyt neki, engem is zavar, hogy honnan ugrott ki, mégis azt gondolom az ellenzéki oldal baromira kevés, pont az összefonódás miatt!
Hát, ha ezt nem a hazai boltokkal arányosan csinálja, akkor tényleg elbukja majd a pert. Persze addigra már lóvé a zsebben. Meglátjuk, hogy van-e olyan hosszú farka a SPAR-vezérnek, mint a RyanAiresnek volt. ;P
Nézd, Lázárnak már van tapasztalata az ilyesmiben. Egy dagadt fideszes főnöke már meghótt, ő meg szépen kibekkelte, amíg tér nyílt neki. ;P Az idő neki dolgozik.
Egy hazugságnál indult így rögtön, hogy a banki hitelezésekbe a Gyurcsány-kormány vitte bele az embereket. Nem, az orbán-kormány alatt hozták meg törvényileg ezt a "lehetőséget".
Aztán belekap mindenbe, mindent gondol és mindenről beszélni kéne..
Semmi ez a pali.
A fórumon komolyabb, összeszedettebb hozzászólások vannak.
Én nem tudom, lehet, hogy ez most akkor egy kiemelt nemzetgazdasági érdek lett, a Sparban részesedést szerezni, de egyik nap elutasítás, másnap törvényjavaslat, ez még az eddigi megszokott eljárásrendnél is radikálisabb. Hogy a multikra ez milyen hatással lesz, azt a közgazdászokra bízom.
Lázár biztosan egy egészen különlegesen autonóm hatalmi szereplő, de természetesen csak annyira és addig, amennyire és ameddig a Főni engedi. Nyilván egy földcsuszamlásszerű helyzetromlásnál még előjöhet problémaként, de ha olyan nem lesz, akkor azért ez egy radarozott és kézben tartott tevékenység (egyelőre).
Vicces amúgy, olvastam egy német cikkben, hogy a második legnagyobb élelmiszerforgalmazó a Lidl mögött. De tényleg menjünk neki mindenkinek, akinek a zsebében pénzt szagolunk. Kérdés, hogy a magyar választók boldogok lesznek-e, ha hirtelen bezárják a sarki Spárt és csak egy cba vagy prima lesz a helyén...
"Lázár jani mintha bejelntkezett volna MP-hez, olyan szépeket mond róla, viszont annál csúnyábbakat a két aggysebész fideszcsajról."
Lázár 2026-ig biztosan egy megoldandó probléma lesz, mert egy kormányváltás (=Fidesz-NER-összeomlás) esetén egészen biztosan az elsők közt fogja megpróbálni kitörni Orbán nyakát.
Szóval Orbánnak addig kell elintéznie Lázárt, amíg lehet.
Egyébként ezekben a dolgokban már minden gátlás és belső fék megszűnt. Nem adja el a Spar a vejnek, amit kér? Másnap be van terjesztve a törvény arról, hogy kötelezhető lesz rá.
Viszont Lézer Jani nagyot ment ma, megnézem még az interjúit, mindenhol üvöltve kínálja fel nekem az algoritmus.
Láncziról valószínűleg még azután sem hinném el, hogy autonóm, ha elkezdené vizsgálni a Cöf-Megafon pénzeket (ott is van ám dollár...), meg esetleg kelet felé is tekintene, hogy a muszka és kínai befolyásokkal mi is van, de nem teszi, soha nem is fogja. Jogilag természetesen nagy húzás az egész hatóság, a Főninek nagy érzéke van ehhez.
a felbujtók tekintetében pedig globálisan minden incidens vagy támadás -vagy nevezzük annak, aminek akarjuk- mögött ugye mindig állhatnak beépített=azaz fizetett provokatőrök
le lehet fizetni mondjuk egy adag "csőcseléket", hogy példának okáért Árpád- sávos zászlóval menjenek már kicsit randalírozni meg hangulatot kelteni...aztán a tömeg meg alakul majd hozzá
amolyan fizetett hangadók...ugye (semmi újdonság, történelemben millió példa van erre...kb olyan, mint a filmstúdióban a fizetett tapsolók)
Ez a fain kis vita, amely egy példaszerű visszautalásomból pattant ki, elvitte a fókuszt a mai nap aktuálisabb eseményeiről, mint pl. hogy az Autoritásvédelmi (sic!) Hatóság első számú vizsgált személye, ügyfele természetesen MP lett.