Nah, mostmár alakul az oldalamon az új dizájn. Egyébként a múltkor elfelejtettem mondani, hogy a Kirándulások menüpontban a közös Sárkány-szakadékba tett kirándulásunkról is megtalálható pár kép! Na szóval mi lesz azzal a találkával? Én júlis 15 utánra szavazok! :))
A másodikra reagálva én nagyon bennelennék. :D De csak júlis 12 után... Tényleg, falanggal mi van? Mondta egy pár hete, hogy elutazik, de az már elég rég volt....:)
-Rájöttem ki lehetett az idősebb hölgy kollegám aki buta, a 3. kolleganő, akit még sose láttam, és vörös hosszúhajú asszem. Másik kolleganőm is mondta, hogy nem egy ász :))
És igen! Ma visszakaptam a gépemet. Vannak még csodák. Egyébként a képeket amiket csináltam már aznap meg lehetett nézni, de gondoltam nem rakom föl a linket, amíg nincs 100%-osan kész a galéria. Ami igazából még most sincs meg, mert a dizájn még változni fog (ha minden jól megy akkor a héten), de ha esetleg érdekel valakit, akkor erre keresgéljen: http://kisbergics.extra.hu/
Néztem a múlt héten egy Lowepro 5 AW ( a többi nevét nem tudom) oldaltáskát. A mostanit kinőttük, csak passzentosan férünk bele :( Ez került volna 22.000-be, de a zöldje majdnem fekete, a fekete, meg nagyon fekete :)
Nos ismerem a hölgyet. Ő még az analóg időből való, amúgy nagyon rendes. Ahogy beszélgettem vele, nem profi, de nem is ennyire tudatlan. Épp ezért mondom, hogy vagy töke televót, vagy sokfele volt. Amúgy állandó osztályos beosztásunk van.
Deja van most oldaltatyó vászon, 26.000ért, őszintén megmondom én sokallom, pláne hogy ennyiért már ennél sokkalta praktikussabb oldaltáskákat kapni. Táskába a "mi" ígényünknek megfelőlen semmit nemtudok mutatni.
Az ő esetébennem az volt a baj hogy tévesztett, hanem az, hogy fogalma sem volt arról amit beszél :(
Nem ismerem üzletetek szervezeti felépítését, és lehet, hogy egyik nap mosógép, után aTV majd fotócikk... az biztos, hogy ezen a részlegen nem volt képben ...
Kérdés: kicsit régebben volt nálatok National Geographic zöld oldaltáska.... nem tudod mennyi az ára, és mi fér bele ? Egyáltalán ajánlod?
Azért a Fudi cégénél is ért meglepetés :) Nézegettük kb 2 hónapja a D80-at és az eladó hölgy lelkesen mesélte, hogy ezek a gépek a "tükörobijektívesek" :)))))))
Madárfotózásra nem vagyunk igazán felkészülve.... 70-300 VR az erre alkalmazható eszkösz, aminél úgy látom lassan gyengébb láncszem fókusz szempontjából a D50 :(
A ruházatot is meg kelle választani, talán ha valami tollas kalapban, vagy egérnek álcázva próbálkoznék az ölyvnél, nagyobb szerencsével járnék :)