Nemtok, mert sz-v reggeltől estig bevok osztva. Lengyel meg messze van bp-től ahhoz, hogy onnan menjek be melózni. Majd összefutunk vhol egy másik talin!
Igen, most csak két csatornát csinálok meg belőle... de nálam majd egy hatcsatornás verzió fog üzemelni :)
Btw megvan már a mélyek erősítője is: Rotel RB-870BX (2x200w@4ohm), 35e-ért sztem egész jó vétel volt. Ha kész lesz a keresztváltás kényelmes felprogramozásának a szoftverháttere is, esetleg levinném hozzád az egész cuccot (ha ráérsz), aztán behangoljuk jól.
Ja, az előtérben az három JLH, nem az enyémek, csak ma volt nálunk egy vakteszt és előtte ezeket is meghallgattuk. A vaktesztet Forevian (egyik fiam) szervezte, a lényege az volt, hogy egy zenei részleten különböző változtatásokat csinált, pl. 128-as mp3-at készített belőle, 12 bitre konvertálta, mastering minőségű komprimálást tett rá stb., aztán ezeket párosával az eredetivel hallgattuk, a jelenlevőknek meg kellett mondani, melyik az eredeti és leírni, hogy a másik milyen jellegű változást szenvedett el. Én az Excel hangfal váltójába kétféle kondenzátort tettem, egy átlagost és egy ahhoz képest 1/100-ad veszteségűt, az is vakteszeltük.
Jajj. Már szól az Excel monitor, de még "lóg a bele", még kívül van a váltó. Viszont mégse csövest viszek, nagyon nehéz, 43 kg, hanem a Sansui CA-F1 - BA-F1 elő- és végerősítő párost, meg akkor már bedobom a Pioneer DV-656A-t, legfeljebb nem használjuk.