ha arra gondolsz hogy lehet helyettesíteni vele akkor a törzsmotor ugyan az, néhány dolog más ugyan de megoldható.
autóvétel meg lutri mindig de lehet az esélyeket csökkenteni .nekem szinte mindegy mennyi a km az az utolsó dolog ami érdekel
volt nálam már esztétikailag kifogástalan trafic ,nem adtam volna érte csak a felét amit a tulaj adót érte és nagyon leharcolt trafic de a motor egy csoda volt
halkan megjegyzem az asszony egy sneciket hajt ép és nem szokott rá panaszkodni
Mint régi Trafic-es szeretném kérdezni, hogy 2002-es Megane Scenic (1,9dCi motorral) kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata? Ha első tulajtól, törésmentes állapotban veszi az ember, mire kell még figyelni (típushiba stb.)?
Alvázszám alapján a múltja lekérhető?
Másik kérdés, hogy a 2005-ös Traficben is 1,9dCi motor volt, ez azonos azzal?
Pár éves Trafic-em stabilizátor szilentjei kicsit lógnak már. Még az elején egyszer már cserélték őket garanciában, akkor nem zavart, hogy csak stabilizátorral együtt lehetett rendelni a kb. 100 Ft-os gumidarabot, de most már jó lenne valami költséghatékonyabb megoldás... Létezik ez a gumidarab külön is, vagy hézagoljak alá és jó lesz?
Keresel egy SZERKEZETILEG elképzelésednek megfelelő sablont.
Rátöltöd, képeket kicseréled.
A sablonban az angol szöveget magyaritod.
Ezzel megvan az alap feladat kb 3-5 óra és már csak tartalmat kell generálni. Wordpressben majdnem olyan, mint ha alap szövegszerkesztőben szerkesztenél. kicsi html ismeret kell hozzá.
mi oldalaink 1 kivételével ezen futnak és teljesen jól szuperálnap, pedig egyik egy elég komyol webshop.
Sikerült eljuttatnom a Renault Gábeli Solymári telephelyére, ahol másnap reggel neki is láttak a kocsi javításának.
dél körül lent volt a váltó, nem vették le a hűtőt, a hátsó hidat, csak amit kell. Megmutatták, hogy a kinyomócspágyból folyik az olaj.
Másnap reggel ott volt a gyári alaktrész, de baromi rendesek voltak, mert mondták, hogy nem ártana kupplungot cserélni, ha már szét van szedve, és 100 ezer körül ment a kocsi. De a gyári valami 130 ezer, úgyhogy rendeljek valahol olcsóbban ha tudok.
Sikerült is vennem 65-ért kompletten, elvittem nekik délelőtt, és délutánra az autó össze volt rakva.
Kértek 25 ezer forint munkadíjat (!!!!) ami szerintem nagyon jó ár!
40 ezer volt az alkatrész, gyári fékbetétet kértem bele, az elég drága volt 24 ezerért, de a fékkel nem szeretek kisérletezni. Kicserélték a fékolajat, összesen fizettem 97 ezret.