Keresés

Részletes keresés

Bruschi85 Creative Commons License 2013.01.05 0 0 11585

Én nem érzem nagy gondnak ezt a halasztást, TV-s meccs miatt meg pláne, ahogy a mai meccstől sem tartok, mert jelenleg jobb csapat vagyunk a Nyír1-nél minden poszton mind légiósok Nelson is rosszabb nálam, mint Chris a többieket össze sem lehet hasonlítani, mind magyarok terén. Ha csak a kedvező matchupokat kellene elemeznem borzasztó nagy fölény lenne a javunkra.

Amilyen erősségű csapatokat legyőztek hazai pályán, mindegyik alsóházi vagy a tabella utolsói között szerepel, ez nem mérvadó.

Egyedüli hátrány, hogy az év első meccsére meg lesz-e a kellő motiváció a hosszú utazás után és fel tudunk-e pörögni kellőképpen. De ahogy, az újságban is olvastam fogadkozunk.

A januári menetrend nem olyan vészes, az Alba meccset kivéve. a decemberi nehezebb volt. A kupa más tészta az átalakított Falcotól még nem tudjuk mire számíthatunk egy nagy kérdőjel,Rubin elmegy Levy helyett - Zagorac viszont erősítés lehet Fey helyett a videója alapján, de itthon nagyobb előnyt kell szerezni idegenben akkor egy szoros vereség is belefér, tovább kell jutni, ha már kiemeltek vagyunk ebben a körben is.

Circo nagy örömére februárban meg nyerünk a bajnokin, cserébe övék a kupa szombathelyi "tétnélküli" meccse. :)

Szikó remélem minél előbb tud csatlakozni, ahogy nyilatkozta is, mert szükség van rá a padról érkezve.

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvári KK!

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.05 0 0 11583

Igen, én is ezt mondom... mindegy.

A SZON-on írták, hogy az NB1 négy legjobb dobója lép pályára ma (Dunn, Marko, Nelson, Kyle), nem semmi!!

Nagyon nehéz lesz ám ez :) De mindenkit ugyE!

Előzmény: reprocesszor (11582)
reprocesszor Creative Commons License 2013.01.05 0 0 11582

Ez bosszant engem is. Értem, hogy jófejek vagyunk meg minden, de vissza - kis túlzással - még soha semmit nem kaptunk ezekből a gesztusokból...

Előzmény: norris21 (11581)
norris21 Creative Commons License 2013.01.04 0 0 11581

mikor velünk senki sem szokott...

Előzmény: Törölt nick (11578)
norris21 Creative Commons License 2013.01.04 0 0 11580

Én félek kicsit a holnapi mérkőzéstől, de ha képesek leszünk győzni, akkor az bizonyítja, hogy tényleg mindenhol van tartásunk, és a paksi meccsen csak Swanston kiesése miatt volt a kisiklás. Nem nagyon szoktunk Nyír1-en nyerni, és most már ideje is lenne! Meglátjuk.

Ha jól sikerülne a január a bajnokságban (tehát Nyír1 i, Pécs o, Szeged i, Alba o = 4-0), akkor azt hiszem igencsak esélyesekké válnánk az alapszakasz 1-re. Szóval, hajrááá!

Előzmény: Törölt nick (11579)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.04 0 0 11579

Szikó szerintem hiányozni fog, gyakorlatilag a padról Dávid Gerin kívül így pont sem nagyon jön... jó lenne, ha Kornél összekapná magát, így Soma vagy Nikola több lehetőséghez juthat, előbbi eddig nem nagyon élt vele :(

Előzmény: Lecso11 (11577)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.04 0 0 11578

Nem értem miért kell nekünk mindenkivel jótékonykodni...

Előzmény: Lecso11 (11576)
Lecso11 Creative Commons License 2013.01.03 0 0 11577

http://www.sonline.hu/somogy/sport/folytatna-nagy-sorozatat-a-bajnoksag-meglepetescsapata-477938

Folytatná nagy sorozatát a bajnokság meglepetéscsapata

2013. január 2. 13:35 Kun Zoltán

KAPOSVÁR Folytatná menetelését a Kaposvári KK az NB I/A-csoportos Férfikosárlabda-bajnokságban. A csapatra a hónap közepétől már Magyar Kupa-mérkőzések is várnak.

Komoly sorozat előtt áll a Kaposvári KK élvonalbeli együttese. A tabella második helyén álló – a joggal az NB I/A-csoportos bajnokság meglepetéscsapatának tartott – alakulat leginkább persze az NB I/A csoportos pontvadászatra fókuszál, de nem mellékes a Magyar Kupasem. Utóbbiban a Falci SZOVA Szombathelyi KC lesz az ellenfél. A rivális épp az év fordulóján frissítette játékoskeretét. Jonathan Levy után ugyanis a korábban aKaposvári KK-ban is megforduló Michael Fey-t is menesztették a szombathelyi együttestől. A Bencze Tamás vezetőedző által irányított klubnál előbbit Janou Rubinváltotta, az amerikai Fey helyére pedig a szlovén Zeljko Zagoracot igazolták, aki fél plusz egyéves szerződést kötött.

Ennél sokkal nyugodtabban teltek az ünnepek a kaposváriaknál. A korábbi években megszokott módon a kaposvári Virágfürdőben búcsúztatta a 2012-es évet. A fürdőzést könnyed vacsora zárta, majd valamennyi játékos családi körben tölthette az ünnepeket. A szünet persze igen rövid volt, tekintve, hogy január 5-én Nyíregyházán már bajnoki mérkőzésen lép pályára az együttes.

A csapat szerdán folytatta a közös munkát. Valamennyi kosárlabdázó, így természetesen a szerb, valamint az amerikai légiósok is visszaérkeztek. Egyedül az utóbbi találkozókat sérülés miatt kihagyó Szőke Balázs nem csatlakozhatott a munkába álló társaihoz.
– A Jászberényben vívott összecsapás után éreztem a derekamban fájdalmat – mondta Szőke Balázs, a kaposváriak csapatkapitánya. Fekete Ádám vezetőedzővel megbeszéltük, hogy pihenek, remélve, hogy néhány hét után rendbe jövök. Mivel megszűntek a panaszok el is kezdtem a munkát, ám úgy tűnik, korán. Újra becsípődött az ideg a derekamban, lábra is alig tudtam állni. Két injekció és a gyógykezelések hatására ugyan javult a helyzet, de még nem tudok a többiekkel edzeni. Remélem, hogy egy-két héten belül tovább javul az állapotom, és bekapcsolódhatok a közös munkába.

Erre a nehéz menetelés miatt szükség is lenne – vetettük fel a játékosnak.  
– Valóban nagyon fontos meccsek jönnek, ráadásul a Magyar Kupa miatt heti két összecsapás lesz. Örülök az eddigi teljesítménynek és remélem, ott folytatjuk, ahol tavaly decemberben abbahagytuk. Eredményeinket a csapategységnek és a remek szakmai munkának köszönhetjük. Az edzések mennyisége és minősége is megfelelő, ezt az eredmények igazolták. Újra csak annyit tudok mondani, remélem mielőbb visszatérhetek a pályára.

Kaposvári KK programjában időközben több változás is történt. A bajnoki menetrendben – televíziós közvetítés miatt – január 24-ére, csütörtökre került a Kaposvári KK–Alba Fehérvár találkozó. Ezt az összecsapást 18.45 órától kezdik a Kaposvári Városi Sportcsarnokban.

Lecso11 Creative Commons License 2013.01.02 0 0 11576

Boldog új évet mindenkinek! Remélem idén is mindenkit... :D

Közben zajlanak az események, a Falco Levyt és Feyt is lapátra tette, majd meglátjuk. Első blikkre Rubin kb. egy szint Levyvel, a szlovén viszont erősítést jelenthet Mikenál. A kupában meg ki tudja mikor játszunk velük... ez most nem tudom jó-e így nekünk vagy sem, lehet jobb lett volna most, amikor még alakulnak az új emberekkel játszani velük, nem egy hónap múlva...

De persze előtte így nem csak a Nyíregy, hanem a Pécs meccs is lesz. Előbbi azért elég kemény lesz, oda szinte soha nem megyünk "biztosra"... a Pécset azért illene hozni, a sérülések is kerüljenek el minket. És végre itthon is lesz tv-s meccs újra, az Alba ellen remélem pokol lesz, jöhetnek újra az "állatkertbe" :DD

Bruschi85 Creative Commons License 2012.12.29 0 0 11575

Végre az Alba ellen nyerhetünk újra TV-s meccsen. Ideje, hogy ez az élő közvetítéses sorozat is megszakadjon még a rájátszás előtt.

Előzmény: norris21 (11574)
norris21 Creative Commons License 2012.12.29 0 0 11574

TV-s lesz a KKK-Alba jan. 24-én, csüt. 18:45.

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 11573

Marco és a Nikola itt vannak, nem rég láttam őket a Fő utcán sétálni!

Előzmény: reprocesszor (11572)
reprocesszor Creative Commons License 2012.12.28 0 0 11572

Tudja valaki, mikor jönnek vissza a légiósok, mikortól vannak edzések, ilyesmi...?

_Bazsy_ Creative Commons License 2012.12.28 0 0 11571

Nem jut eszembe ilyen, miért , mi az?

Mindenkinek BUÉK aki nem jár meccsre, és annak is aki annak ellenére is kijár, hogy megy a csapatnak.  :)

Előzmény: norris21 (11568)
vanekúr958 Creative Commons License 2012.12.26 0 0 11570
Előzmény: vanekúr958 (11569)
vanekúr958 Creative Commons License 2012.12.26 0 0 11569

Katt a képre a karácsonyi üdvözletért !

norris21 Creative Commons License 2012.12.25 0 0 11568

Bazsy, labdával játszák, nincs kapu, és dobják. Emlékszel még, mi az?

:-)

Bruschi85 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 11567

Majd az újév első hazai meccse előtt elmesélem, tudod, aki kíváncsi hamar megöregszik :)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

norris21 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 11566

Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, aki szereti a KKK-t!

Na jó, annak is, aki nem. :)

Feffo Creative Commons License 2012.12.24 0 0 11565
Nem komolytalankodj már. Itt nem az a kérdés, hogy 8ba vagy 5be lesztek-e, hanem, hogy 1. vagy 2. helyen végeztek-e. Nekünk (Alba) sokkal rosszabb a sorsolásunk, ráadásul idén szépen hozzátok az idegenbeliket is. A kérdés csak az, hogy a középszakasz 10 meccse mennyit vesz ki belőletek illetve megússzátok-e egy komolyabb sérülés nélkül. Mert azért az látszott Pakson, ha kiesik egy ember a kezdő ötösből, akkor meleg a pite. Bár ezzel majdnem minden csapat így van.
Előzmény: Lecso11 (11561)
norris21 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 11564

Na, mondjátok már el miket mondott, ne szívassatok! :)

Előzmény: Bruschi85 (11563)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11563

Semmi gond, főleg, hogy megtudtam meccs utáni mókázáskor, miért ragadt benn Ádám az öltőzőben. :D

Grat Lecsó a közvetítéshez, mint vezető "sportriporter"!

Jó és érthető volt a teljes közvetítés, bár néha elhalkult a másik mikrofon, tetszett, jók voltak a kérdések is a csapatról, jövőről, célokról és a kapott válaszok is, mintha egy szurkoló tette volna fel egy ankéton. Remélem többször is fel fogjátok majd hívni vendégként, ezzel is színesítve a közvetítést.

Sztem az, hogy honnan indultunk és most hova jutottunk, az Andersen meséibe illő, csak happy enddel érjen véget.

Előzmény: Lecso11 (11556)
norris21 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11562

Szerintem a mostani első 5 (Alba, KKK, ASE, Sopron, Falco) lesz bent az 5-ben az alapszakasz végén is, a sorrend lesz csak a kérdés, bár túl sokat az nem fog számítani. A középszakaszban fog kezdődni az igazi bajnokság.

Előzmény: Törölt nick (11558)
Lecso11 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11561

Na, igen még várjuk februárig, de a nyolcban most már tényleg úgy tűnik, hogy VÉGRE bentleszünk.

Előzmény: Bruschi85 (11559)
Lecso11 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11560

(na, a hangosítást megint nem sikerült megoldani...)

Bruschi85 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11559

Amíg a februári átigazolási szezon le nem zárul, addig én részemről nem kiabálok el semmit, a korábbi negatív tapasztalok miatt, viszont tegnap pont az számolgattam, hogy az első 8 szinte biztos. Az első 5 megtartásához azért még gyúrni kell, főleg a riválisok légióscserélgetései után.

Mivel nem lett bemondva, hogy mennyi fizető néző volt, ezért csak viszonyítani tudunk, de 800 nézőnél biztosan több volt. Amikor harmatgyengék voltunk rendre felülbecsülték, most meg alá. Jövőre is sok csak "800" nézős meccs legyen, hasonló végeredménnyel. :)

Előzmény: Törölt nick (11558)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11558

Innen már valami nagy katasztrófa kell hogy ne legyünk 8-ban... sőt 5-ben a köz(g)épszakasz előtt!

Előzmény: Bruschi85 (11552)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11557

delfineken 800 nézőt írnak, ez nem tudom megint mire jó?

Előzmény: Lecso11 (11555)
Lecso11 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11556

Ja, bocs, nem nagyon figyeltem másra, mert késésben voltunk, Ádám meg elveszett valahol a folyosón :)

Pont a meccs előtt beszélgettük, hogy vajon most ki is lesz a csapatkapitány, én mondjuk Kornélt mondtam, de tényleg kettőjük közül kerül ki Szikó helyettese.

Előzmény: Bruschi85 (11554)
Lecso11 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 11555

Csak, hogy mennyien is voltunk (factumsport honlapról):

"Elrontottuk az elejét, de felálltunk, ám a hazaiak megérdemelték a sikert. Az U23-asok meccsének szünetében egyébként a híres kosaras akrobata csoport, a Face Team utánpótlása (ilyenjük is van), a nagyok találkozójának szüneteiben pedig maga a "nagy" Face Team emelte a hangulatot a zsúfolásig telt kaposvári csarnokban."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!