Keresés

Részletes keresés

olaj1 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5161
Arra a totálisan lakatlan sportpályára járt a Mátyás, Kőrösi, Keró, Közgé, Gépipari összes gyereke, a szomszédos lakótelepek és délután a sportiskola focistái. Rengeteg tömegsport- és diákolimpiai verseny is volt azon a lakatlan pályán!
Előzmény: pependre (5160)
pependre Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5160
Igazad van, de annak az egyébként szinte totálisan lakatlan sportpályának a pénzéből építették át a sportpályát!
Előzmény: olaj1 (5152)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5159
Mee nem fogja?
Előzmény: imyke (5154)
pependre Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5158
Hülyeség, felejtsd el az egészet. De már mondtam neked. Pont nekem nem hiszel?:-)
Előzmény: CSabesz (5156)
Monte Carlo Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5157
Nem hiszem, hogy pár ezer aláírás miatt az Önkormányzat milliókkal növelné a támogatást. Inkább egy "rendes" szponzor kéne.
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5156
....és mi van a vezetőségről-tulajdonosokról terjedő pletyókkal? 
Előzmény: imyke (5155)
imyke Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5155
Bocs a vasárnapiban volt!
Előzmény: imyke (5154)
imyke Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5154
Senki sem vette észre Varga Csaba elszólását a pénteki néplapban? A kép mellett az állt, hogy Jurkunas játékát jövőre is láthatja a Tiszaliget közönsége, vagy valami ilyesmi...
olaj1 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5153
Klassz az oldal és aktuális. Kitartást és jó munkát!
Előzmény: murzil (5137)
olaj1 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5152

Hali!

Ebben a városban mindent elpusztítanak ami egy kicsit is sikeres és érdekli az embereket. Nem bízhatsz a másik oldalban sem. Gondolj vissza arra, amikor Sz.F. volt testnevelő lerombolt egy sportpályát a InterSpar-ért.

De az aláírásgyűjtés nem lenne hülyeség. Na ennyit a politikáról.

Reméljük a jövő idényben sikeresebb és átgondoltabb légiós kiválasztásokkal, tényleg oda tudunk érni a tűz közelébe, az éremért való harchoz! Jó lenne a csapat keretéből eltávolítani a potyautasokat (Puskás, Hartvich, Kurasov, Sabaliaukas).

Hajrá Olaj!!!

Előzmény: OilCan (5133)
Hz-i Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5151
:)))
Előzmény: CSabesz (5150)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5150

A zöldpólós főmutogatónak dobjunk már össze egy expanderre!!

/ Redlions képe/
morrone Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5149
Természetesen megint rosszul fogalmaztam. Szóval abban maradtunk, hogy szeretnénk a helyszínen élvezni a további küzdelmeket és adja magát a dolog, hogy a tesókat részesítsük előnyben. Magyarul valamelyik meccsre biztosan elmegyünk, de még rejtély, hogy melyikre.
Előzmény: CSabesz (5144)
TheEvilAngel Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5148
Ebben egyetértünk
Előzmény: CSabesz (5147)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5147

Akkor maradjunk annyiban, hogy pontosan tudta, melyik csapat ellen kell kiemelkedőt produkálnia....:-)))

19/15, 20/9!

Előzmény: TheEvilAngel (5146)
TheEvilAngel Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5146
Írtam akkoriban a pontokat, feltettem ide:
Olaj20012002.htm
Előzmény: CSabesz (5143)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5145

Nagyon jók a videók!!

Érdemes megnézni őket, még jobban látszik, hogy mennyire szarul szurkoltunk tegnap....:-)))

CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5144
Akkor szombaton találkozunk.
Előzmény: morrone (5136)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5143

Hát nemtom, és máshogy emlékszem, meg nyilván elfogult is vagyok Vukival szemben, de azért megnézném az akkori statjait...

Honnan lehetne előszedni?

Előzmény: TheEvilAngel (5134)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5142

Igen, már rájöttem, ezt benéztem....tegnap is...

Ettől függetlenül H.Z. is megérdemelte volna...

Előzmény: OilCan (5132)
OilCan Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5141

Pór Péter: - Örülök, hogy ilyen "szépen haltunk meg", hogy az alapszakaszgyőztes Paksot háromszor is meg tudtuk verni. Számomra ebben a szezonban két bajnok született. Az egyik aranyérmet csapatomnak, a másikat pedig csodálatos szurkolótáborunknak fogom kiosztani.

Köszönjük.:)

Xaby Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5140

Geri!

Beszélgettünk pénteken a korcsmában egy dvd-ről. Szerinted mikor és hogyan tudnám én azt megkapni?

Pl: találkozol Endrével, vagy ilyesmi? Mert akkor ő lehetne a postás.

Előzmény: OazIs (13) (5126)
xGabi Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5139

Köszönet illet mindenkit, aki tett bármit is a csapat minél jobb szerepléséért, jómagam hót büszke vagyok erre a kompániára csapatostul-edzőstül-szurkolóstul. Kihoztuk a maximumot, elértük a célkitűzést (legalábbis az enyémet biztosan). A tegnapi meccset meg elfelejteni minél hamarabb, ami gondunk volt az mind kiütközött, az volt a érzésem, már a feldobás előtt, fejben elbuktunk...Nade ettől a Pakstól ki lehet kapni három-kettőre, becsületes kiesés!

Elégedett vagyok. A tavalyi idénnyel való párhuzam azért furi, mert akkor Alekszics érkezte után végig 3-4. helyen álltunk a tabellán, s csak az ismert nehézségek folytán (Cica, Májki), az utolsó két fordulóban csúsztunk visszább + akkor ott van az az Alba elleni negyedik meccs is...Szóval a nagylényeg, hogy mindenkiben maradt egy kevés hiányérzet, hiszen a bajnokság döntő részében a hatodiknál csak jobb helyezés nézett ki nekünk.

Bennem ilyen hiányérzet most nincs, a január-februári előzmények után nem is lehet. Nagyon mélyről kapaszkodtunk vissza a felszínre (nálam a legjobb nyolc annak számít, és akkor az anyagi lehetőségekről szót sem ejtettem), az utolsó fordulókban és a PO-ban újfent sérülések és betegségek által sújtva. Most mindössze annyit érzek, hogy idén is jó volt a lehetőség szerinti legtöbb helyen biztatni a csapatot, VÉGIG (=> itt ez a kulcsszó) kitartani mellette, mert meghálálták a bizalmat!

A jövőről : részemről újat nem tudok mondani, legfeljebb annyit, hogy Kelley meggyőzött. Na nem a tegnapi meccsen, de azért jó irányító, akivel lehet tervezni, aki köré lehet és érdemes egy jó játékoskeretet összeszedni (Davis, Jurkunas szintúgy). Az én terveimben Fülöp helye is megkérdőjelezhetetlen ; Kurasov, Sabaliauskas, Hartvich és Puskás mehet, mert (talán utóbbi kivételével) mindegyikük áráért lehet jobb képességű játékost igazolni.

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

Hz-i Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5138

A véleménnyel részben értek egyet : Puskás már lassú és fakezű , Lopatkát viszont

általában nem a védekezése miatt dícsérik. Inkább jöjjön vissza Frana !

Amúgy jó az oldal, sok sikert a szerkesztéséhez és tegyetek fel minden friss infót is !! (Várható igazolások , stb. )

HAJRÁ OLaj !!

murzil Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5137
Sziasztok! Vélemény:
http://www.freeforum.hu/olajkk/topik/6599

Néhány új videó a tegnapi szurkolásunkról az oldalon:
http://www.olajkk.extra.hu/

Az az elképesztő, hogy akik leszavazták az Olaj támogatását a közgyűlésben, mind ott vigyorog a meccsen ingyenbérlettel. Elég rohadék dolog...

Ui: köszi az elismerő szavakat az oldallal kapcsolatban.

Előzmény: morrone (5136)
morrone Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5136
Ez érdekes. Itt is elég lenne visszaolvasni egy kicsit, mindenki ki akart már esni, most, hogy véletlenül meglett a nyóc, egy sincs már közöttünk. Béke poraikra.

Veres, veres, felőlem lehet. De hogy ennyi színvak legyen egy városban... Majd meglepődtök ti még, nagyon.

Erőink mozgósításának fő irányait pedig a következőkben foglalnám össze (mármint hogy én hogyan is szeretném): Harazin és a többi fiatal (mert ha jól sejtem ezért a Cseh gyerekért is jelentkezgetnek be szépen a tehetősebbnél tehetősebb klubok) megtartása, Davis nem erőltetett, de tökéletes rehabilitálációja, Szarvas 'Szívemcsücske' Gábor visszacsábítása (ezzel ám fertőzök hehe), Czicza, Fülöp és Jurkunas megtartása (bár amennyire kedveltem régen, igen, akkor mikor mindenki szét akarta zavarni az összes légióst, naszóval ahhoz képest alábbhagyott a ragaszkodásom.) Kelley jó játékos, de az ő posztján könnyebb hasonló jót találni, mint mondjuk egy bika ötöst, amibe még Oa is belepirul. Szóval ha észszerű az összeg, akkor felőlem maradhat, egye kutya. :) Többieknek viszon'látás. Kell egy 3-as meg egy 4-5, csókolom.

Nagyon fáj a jobb oldalam, jelenleg újra tanulok járni. Sajnos nem a Neutron tette, közöttünk bújkál az elkövető.
Megyünk Körmendre. Valahogy nem teljes ez a szezon, megnézzük már, hogyan is kell szurkolni, ha már a kecsöpösök is kizúgtak. Mekkora lúzerek:)
Előzmény: OazIs (13) (5105)
Hz-i Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5135

Én nem vagyok statisztikus , de hasonlóak az emlékeim ! Amúgy továbbra is azt mondom , hogy a mi jelenlegi , fegyelmezett rendszerünkbe nem jönne jól egy ilyen idegbeteg stílusú játékos , aki tud jól játszani és hangulatot csinálni , viszont a bírók negatívan értékelték a viselkedését , ezáltal gyakran ártott a csapatnak ...

Előzmény: TheEvilAngel (5134)
TheEvilAngel Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5134
"20 alatt nem nagyon állt meg"
Játszott percben? :)
alapszakaszban 4-szer érte el a 20 pontot, középszakaszban (mik voltak!) egyszer, rájátszás első 4 meccsén egyszer sem (tovább nem tudom). Na nem azért mondom, mintha nem látnám szívesen a csapatban, kedvencem volt! Kár, hogy a bíróknak nem...
Előzmény: CSabesz (5130)
OilCan Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5133

Szerintem is elég lenne ötezer aláírás. Annyi ember simán akadna is.

De ha Fabatkáné nyer, akkor úgyis hiába minden...

Előzmény: OazIs (13) (5123)
OilCan Creative Commons License 2006.05.15 0 0 5132
Ez a rigmus inkább a két Fred Astaire-nek szólt odaát, nemde?:)
Előzmény: CSabesz (5128)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!