Keresés

Részletes keresés

különböző béla Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2074
Shalina, remélem nem jelentkezel, helyettem! A zárt osztályra bélával!

Paulina! Béla NEM felejt, nem úgy, mint Shalina!

Előzmény: paulinamartinez (2073)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2073
nekem mindegy, shalina!
itt nincsenek szabályok, megkötések!
szóval tudod, nagy a szívem....:))))
akár jelentkezhetsz is, ha érzel magadban elég bátorságot...:))))
Előzmény: Shalina (2072)
Shalina Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2072
Hát aztán faji vagy nemi diszkrimináció van-é ebben a ZT-ben? :)
Előzmény: paulinamartinez (2070)
Shalina Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2071
Béla, egyetlenem!

Már éppen valami csúnyát készültem mondani, hogy meginteg feladványok elé állítasz (márminthogy milyen alternatívákat ajánlgattam én túl későn), de végül beugrott. Már ha a két választás egy és ugyanaz, csak dupla öröm. :)
Ha meg nem erre gondoltál, akkor bocsi, de ki a fene emlékszik már arra, milyen akciós ajánlatokkal állt elő három nappal ezelőtt. Aki nemj élt vele, vessen magára! :)

Ja, helyette? Hát... valóban.

Csókok felajánlva, annak, akit érdekel...

Shalina
:)

Előzmény: különböző béla (2067)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2070
szia mia mindenkinek!!!

hú, a béla még emlékszik rám/nk!!!! ezt a megkönnyebbülést. mert már kezdtem aggódni....
sajna hogy nem tudsz velem napozni holnap, nem baj, majd helyetted is eljárom a kötelező csárdást egyéb illetőségű rajongóimmal (ubfc). majd gondolunk rád. azt nem ígérem, hogy videóra veszünk mindent :)))))

ma a héven jól meganagrmmizáltam magam, úgyhogy örömmel jelentem be, hogy megalapítottam a REUMA PINA-LINA ZT-t, és kifejlesztettem egy új autótípust, a RENAULT PINA-ZIMA-t....na ezt most gyorsan megírom a feldögírólébe is....:))))

aki csatlakozni szeretne az előbb említett ZT-hez (ti. zártkörű társaság), az jelezze nálam....
FIGYELEM!!!! ZÁRTKÖRŰ, úgyhogy korlátolt a felvevőképesség...bár a nagy szívem majd úgyis megoldja ezt a gondot....:)))

na csókolózunk,
linus

Libertine Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2069
Távoli tűz (Zsoldos Péter) :-)))

a libertine

u.i.: millió csók és ölelés - Paulinának!

Előzmény: különböző béla (2068)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2068
Maffiatársak, figyelem!

Tegnap éjszaka ismeretlen tettesek nagyszabású leszámolási akciót kíséreltek meg végrehajtani béla szerény kőbánya hillsi panelvillájában. Az elkövetők ugyan rafinánt merénylettek, ugyanis az ízlésesen elkészített Molotov-koktélt az alattuk lakó Vassék ajtajára irányozták, de a leleményes szemlélő számára a napnál is világosabban kitűnik, hogy a terrorakció valódi célpontja a Yahoo-maffia immár oszlopossá vált tagja, béla volt. Szóval Vassék, kik a civil életben megbecsülésnek örvendő eccerű drogdílerként tengetik szürke hétköznapjaikat, alkalmi biciklitolvajlással ütve el az egyhangúság unalmát (bélának immáron két cangájába került a szívélyes jószomszédi viszony feszély- és veszélytelen fenntartása), MMX Gyöngyi baba és az exoticus nevű Kovácsék ma hajnalban lángoktól ölelt kis anyázások közepette ébredtek, a lépcsőház a szemtanúk leírása szerint jelenleg leginkább az Etna kies hamulankáira emlékeztet, összességében nem sokat rontván a ház korábbi összképén.

A merénylet időpontja, úgy hajnal egy óra körülre datálható, pont béla várható fel- esetleg orrabukkanásához időzítve. A furmányos béla azonban ezen egy éjcaka megelőzőleg romantikus-nosztalgikus környezetben és hangulatban egyéb koktélokat részesítvén előnyben, úgy határozott, hogy második otthonában, a széklábfaragó üzemben tölti az éj hátralévő fáradalmait. Nem sejtette, hogy az ellenség keze ide is utána nyúl...az a kib... Yahoo megin nem műxik...

Szóval ma még megúsztam, de ha esetleg eccerre eltűnnék hirtelen, akkor tuggyad paulinkám, nem a tűz hunyt ki bennem irántad, hanem ellenkezőleg...ez esetben számítok a vendettára...monyjuk gúzsba kötött kezű és kipeckelt fülű ellenségeinknek non-stop uhrin-felolvasóestet prezentáljatok...

Na mit szóltok, azé illen tüzijáték nincs Óbudán, se Zuglóban, igaz? Szinte sajnálom, hogy kimaradtam belőle...viszont az ajtósuvickolásból nem fokkok kimaradni, az tutti, megláttyátok.... :(((

különböző béla Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2067
Shalina darlingeszt!

Télleg mindkét alternatíva igen csábító...kár, hogy későn szóltál...szép is lett volna horpadt palacsintasütődet fejemen egyengetni, mi? Nembaj, legalább mellem döngethetem, ím hű maradtam hűtlenségemben is drága paulinámhoz. Mekk méltatlan lett volna hozzád, ha helyette randizom veled.

különböző béla Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2066
Paulinám, holnap sajnos nem tudlak elkísérni éjcaka napozgatni, mer más programom van, felsőbb utasításra kopottas papucsom fogom fényesre suvickolni, de ártó szellemem ott leng majd körötted, s vigyázza csapongó lépted, ugye örülsz?
különböző béla Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2065
Futúr! Őrült rohanásod bizonyos értelemben tisztes elkötelezettséget bizonyít, tulajdonképp mind a hetven kijelentéseddel egyet kell értsek, de ami egyértelmű, az egyértelmű, megértjük elsőre is
Előzmény: Törölt nick (2064)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2064
Alábbhagyott kicsit a másnaposságom. De masszívan rossz a kedvem. Még UB-t se láttam a tv-ben, mert átaludtam.
Megpróbálok írni valamit tőmondatokban. Tegnap be voltam rúgva. Elnézést kellene kérnem. Kérek.
Történt egy s más. Néhány napra (inkább hétre) felfüggesztem magam az egész indexen.
viszlát 3000-ben
minden jót

paulina , neked illenék külön is mondanom valamit, de nem megy, kifogytak a gyengédségi tartalékaim, újra kell töltekeznem.
amit 70-szer mondtam, azért az igaz!!

hú de komor ez így, legyen még itt akkor:
:)))) (tényleg nincs olyan, hogy kényszeredett smile? :)

különböző béla Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2063
...főleg, ha történetesen paulinának hívnák az illetőt...
Előzmény: különböző béla (2062)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2062
Huh, nagy időt futottam...úgy 16 évet...
Kérdés: elég nagyot-e? Van itt még valaki?
Csodálnám...
GroundZero Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2061
Nem hiszem, hogy kapnék. tud a mi kis románcunkról, mondtam neki.
Nem féltékeny típus.

Ha pedig már az erkölccsőszségnél tartunk, teneked is lenne ám félnivalód!!! Ma rettenetes leszek!!! :()

Előzmény: paulinamartinez (2059)
Shalina Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2060
khmmm
Előzmény: paulinamartinez (2059)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2059
na, ma se sokmindenkivel találkoztam erre felé....nem baj, majd holnap. ugye?

persze itt volt velem Ez Gordon Ur (hú, ez az első, na milyen?)akinek köszönöm, hogy felvidított. ezért hálából nyomok neki egy hatalmas csókot, na meg egy elmaradhatatlan szex, baby-t!!!

na akkor jó éjt kedveseim,
csókok és ölelések,
pau

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2058
Nyuszkó!!! hát ez a legjobb! most némiképp felvidultam ám!

persze nagy a szád, amikor mrs groundzero 170 km-re van, nem igaz? ;))) na majd te is kapsz tockost, mint midaga :)))))

Előzmény: GroundZero (2057)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2057
Mi van, nyuszkó?
Előzmény: paulinamartinez (2056)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2056
sokáig tartott a jókedvem. :_(
na mindegy. :_(

pmb :_(

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2055
hú, ez nagyon finom nap. uhrin benedek a tv2-n. mindent üt.

ti meg pláne!

imádlak béla, libi, futár, ketchup, mindenki, mindenki!!!!

csók, lina

meg persze gz-t is imádom, de ezt majd a földögíróban....:)

Shalina Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2054
"Shalina, légyszíves csinálj itt rendet! PMB, szeretlek!"
És akkor ne írjak lila betűkkel! :(
:))

Na jó...

Dner lótnatsom neygel!

Mostantól rend van.

Shalina the Witch
(Not to be confused with Bitch!)

Előzmény: Libertine (2053)
Libertine Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2053
Hát ilyen színvonal mellett jobb, ha be is fejezed. Követelem vissza Bélát! Az ő hozzászólásai legalább szórakoztatóak! Shalina, légyszíves csinálj itt rendet! PMB, szeretlek!

a libertine

Előzmény: Törölt nick (2052)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2052
most lefekszem, mert forog minden, es alig latoma monitort, es holnap felkelek es irok a moderatornak
azt hiszem ezzel be veglegesen fejeztem itteni irasaimat
GroundZero Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2051
Lina, neeee, már nem bírom, hadd aludjak már!
Előzmény: GroundZero (2048)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2050
Nyuggi, másxsdfs semm éPPEN BILlengyüvirdftúozz%%!!
Előzmény: Törölt nick (2049)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2049
Na. Hát ez űbergáz. Megpróbálok összeszedni magam, bár már mindegy. Inkább holnap, mert nem akarom tovább rontani a helyzetet. Nem vagyok jó állapotban. Most nézem miket romboltam ide, teljesen érthettetlen, De mindent meg fogok magyarázni!
Helló yzeró kolléga, azért látom elszórakoztattad, na ez hely4es.
Már nem írok semmit mert ezt teljesen elfaktam. Hogy lehetne kiszedetni.
GroundZero Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2048
És újra...............
Előzmény: GroundZero (2046)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2047
Uristen miket irok, elvesyett a magzar kiosytas, most jottem meg, aszitem mar nem vagy itt , de itt vagy, egz syaros benyinkut restijeben voltam egesy este, es jopofiztam mer allamviszgat unnepeltunk, nem ay enyemet, tiszta hulzeseg, de nem terhettem ki (uhh, felcserelodott a zy, at kell bootolnom windowsra, 5 perc)
na szoval, varjunk, el kell olvasnom mi volt

Menjetek mar HAZA!!! Nem ide syol!

GroundZero Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2046
És Lina elment.............
Előzmény: paulinamartinez (2045)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2045
igen, most még itt vagyok, de egy perc múlva már nem...

akkor jó éjt, és álmodj szépeket!!!
csók,
lina

Előzmény: Törölt nick (2043)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!