sztem a Nova Rock-ra már leszervezték volna, tavaly ilyenkor emlékszem a két nagy név (Metallica, Guns) már megvolt. Sőt, lehet ennek a két nagy névnek köszönhető, hogy idén kicsit visszafogottabban gazdálkodnak, (hiszen biztos nem kevés lovét vitt el) viszont ahhoz kellett mindenképpen, hogy felfuttassák a még csak két éves fesztivált. Aztán lehet a következő év megint erős lesz! Meg az is lehet, hogy ez most egy kva nagy hüjjeség, amit leírtam. :-D
Minden esetre nekem is megvan már az e-ticket-em Ostravaba. Óriási, pár évvel ezelőtt ki gondolta volna, h majd otthon magunknak nyomtatjuk ki a saját jegyünket, amit majd ott a bejáratnál leolvasnak egy scaner-el és bemehetsz... Szóval én is biztosan az ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ-zók táborát fogom erősíteni a Fear alatt! Hejjjj!!!!
Nekem úgy tűnik Mr.Smallwood szavaiból hogy nem a teljes albumot fogják játszani.
Nekem amugy irány Róma!Kicsit irígy is vagyok Rátok hogy Csehországba hamarabb látjátok mint én.
más:van egy online focijáték a hattrick.org-on,na most nekem van ott egy focicsapatom (IRON MAIDEN FC.)!Készítgetem a fociklubbom weboldalát.Ha van kedvetek nézzétek meg,várom a megjegyzéseket.
Iron Maiden announce summer tour and ground breaking show in India Published: February 13, 2007
...
Another new territory for the band to visit is Dubai in the United Arab Emirates where they will headline the Desert Rock Festival on Friday 9th March. This is the 4th Desert Rock Festival and is an event which has grown steadily in stature and Iron Maiden will be the biggest act to headline the festival to date. It is expected to be the most succcessful yet. Maiden's new album was Top 5 in Arabia.
Iron Maiden manager Rod Smallwood comments "Going right back to 1985 and tours behind the old Iron Curtain, particularly Poland, Maiden have always enjoyed blazing the trail taking metal to new fans all over the world. We have wanted to play in India for some time and the success of the new album persuaded us to interrupt our break and go there in March. We were also invited to play in Beijing and Shanghai in China but Eddie was concerned about restrictions relating to choice of songs and artwork so we are leaving that to a later time. In June we are going into some Eurpean territories we didn’t get chance to play last time and to places like the UK, Germany, Italy and Holland where the late 06 arena shows got nowhere near satisfying the demand for tickets. As most of these dates are outdoors we will adjust the set to include more of the classics suited to an outdoor party atmosphere, along with selected songs from A Matter of Life and Death. We will of course be taking the full stage production with us everywhere along with Eddie who has kindly agreed to delay his holidays!. It promises to be a hugely enjoyable series of dates"
Dates announced so far are as below. Further headline shows will be released first on their website www.ironmaiden.com with full show details and ticket links.
Mivel az már június, nyaralás jelleggel kacérkodom a gondolattal, hogy némi bónusszal turbóznám fel az utat, 1-2 nap szállás, ostravai serezés, túra a Nyugati-Beszkidekben... persze még anyagilag is függő a dolog.
Ellenben ha többen mennénk kocsival, az utazás maga kategóriákkal olcsóbb lenne... elgondolkodtató.
na ha ezt tudnám pontosan, felvásárolnék előtte gyorsan egy párat és még "bizniszelnék" is egy jót, ami fedezné a saját jegyem árát, sőt még talán a benzinköltségemet is! :-DDDDD / tudom, geci a magyar! na, jó bocs' akinek nem inge...! :))))) /
hát, ezt nehéz megitélni, de ha abból indulunk ki, h idénre igazából nem terveztek koncerteket csak pihenőt, akkor már így is túlteljesítették magukat ezen a téren. én nem bízom már igazából sem Mo-i, sem Novarock-os fellépésben. úgy vagyok mint, Mohamed a heggyel! az a biztos! :-P
Vagdalthús: én ma fogom megvenni az e-ticket-et az ostravai bulira, a kérdésem az lenne, hogy te kocsival mész ill. egyből jössz is a koncert után haza? (mert én így tervezem, ha gondolod megszervezhetnénk, h menjünk együtt. persze nekem az is jó, ha külön kocsikkal megyünk, de azért az mégis jobb, ha együtt, "konvonjban" mennénk.)
Én 1988 óta hallgatok Maiden-t. Koncertre csak 2000-ben jutottam el először, a '95-ös és a '98-as koncert a Blaze-es felállás miatt nem érdekelt. Viszont 2000 óta igyekszem minden koncerten ott lenni, kétszer már külföldre is kimentem miattuk.