most arra, hogy milyen kibebaszott drága egy ablak mindenestül. És hogy kábé jövő ilyenkorra gyűjtöm rá össze a lóvét. És arra, hogy ez még csak három szaros ablak. Jaj, de jó, hogy énnekem nincsen gyerekem.
jóvanjóvan, alakulgat a kis életem... :o)) feljebb kerültem alapjáraton...904 az, akivel még dolgom van magamban...de az a baj, hogy nem tudom, mit "szabad" és mit nem...mi számít kötésnek és mi nem...de MOST akkoris arra gondolok, hogy naaaagyon szeretem:(( :)
Arra, hogy meghalok ebbe most...és arra, hogy vajon gondol-e rám most a 904...meg látja-e, érzi-e, mit élek át...és tudja-e hogy kurvára szeret(t)em :(((
Arra a bizonyos hatosbuszra... Láttam beérkezni a 23:03-as nyugatis indulásút... Volt egynéhányszor, hogy én is azzal érkeztem haza, volt az is, hogy a 13-55 volt rajta. Erről meg eszembe jutott a kémia vizsga előtti néhány nap... Remélem most is megvan az az idilli hangulat....mert nálam ofkorsz...
Arra, hogy Robi végigjárja tanóra közben az osztályokat és beszól hogy "I am the anti-pope" Ezt elképzelvén bármilyen hangulatban vagyok is, dőlök a röhögéstől :-)