Na ezt is megértem... Ma szóltak, hogy megjött a kocsi ami jún 20-ra volt kiirva. Úgy néz ki időben.
Nálatok hogy mentek ezek után a dolgok?
Nálam igy:
Postabankleasing hitel lesz a fele ezért már ezzel másfél hete küzdök, mert régebben volt 6.02% THM most nem akartak adni mint azt már irtam (sopron). Jobban utánnajárva a dolgoknak pesten még adnak ilyen hitelt, ugyhogy szembesitettem a tényekkel a helyi postabankost. Na erre nagy nehezen nekem is adott 6%-os hitelt...
A másik felét (önrész) átutalom a renault kereskedőnek. Ezek után mi a dolgom, hogy minél előbb beleülhessek a kocsiba? :)
Na a tücsök is előbújt a kormánynál. Úgy látszik, hogy ezt még nem sikerült gyárilag kihagyni belőle. Inkább pollenszűrőt szereljenek bele a tücsök helyett! :)))
Újabb pont a listán!
Hi FIFTY !
Thalicskában még istenes, de ügyetlenebb, nagy kezű szerelők nálunk is alkalmazzák, mint a Clio-ban. Lekapkoggyák hozzája a lökhárítót, hogy férjenek.
szóval ott szépen le van rajzolva és mi úgysem tudjuk melyik fajta fényszóród van:)
nekem is kiment a jobb oldali pár hónapja, hát nekem inkáb a nőgyógyászat jutott eszembe (este fény nélkül semmit nem láttam, csak egy szűk nyílásban matattam... :)
tegnap pedig a baloldali is kiment, még nem vettem új izzót:)(
Ha már így nekifogtunk szerelni, kérnék én is egy kis segítséget:
Másfél év után feladta a bal oldali tompított izzója, nem ez gond, hanem a cseréje! Nem tudom hogy lehet kibuktatni a lámpatestet; így pedig "urológusi" bravúr volt balkézzel helyére bűvészkedni az izzót; és a másik oldalon még kisebb a hely.
Szia Zsuga!
Az olajcsere megoldódot, mert 15000-ként csak az assistance átvizsgálás van ,tehát a 23000-es olajcserém az első (2 éves) rendes szervíz volt. A szervíkönyvről: a RHungária elvből nem ad a gari lejárta után senkinek szervízkönyvet, tehát tisztán sehonnan nem lehet szerezni. Hacsak nincs egy jó nagy hátszeled...:)
Sajnos azt csak váltó elmozdítás/kivétel után lehet kenni.
Boccs a szakzsargonért. Én azt a részt nevezem hüvelynek ahova a kar belekapaszkodik és csúszkál a tengelyen. Magyarul a kinyomócsapágy környékén.
Nekem ez gyárilag jól el volt látva zsírral de pl. .Lio.-nak ez volt a fő gond. Nekem meg a dio, a bovden.
A bovden, a dio kenhető!
Azért javaslom mindenkinek alkalmanként ránézni, mert egy olajos, zsíros cuccot egyszerűbb kenve tartani, mint megvárni míg kiszárad teljesen és onnan "élesztgetni"! Ráadásul amint az élő példa is bizonyítja ha csont kiszárad a dió -> lekopik a teflon és utána tényleg 500km -ként kell zsírozni! De mondom mindez megelőzhető!!!!
váltottam néhány e-mailt .Lio. -val. Jelentem megoldódott a ropogó kuplungpedál ügye!
(Nincs nagyon ideje netezni, írni a fórumra...)
Azt mondja, hogy jó lett, igaz nem olyan jó, minta 4 éves Suzukijáé, de jó.
Cseréltek bovdent, diót, tisztítottak hüvelyt utána összeszereléskor mindent alaposan megzsíroztak!
Ahogy kivettem a szavaiból a hiba oka:
Elkoszolódott, kenetlen hüvely, dióról lekopott a teflonréteg a kenetlenség hiányában, a bovden is rakoncátlankodhatott..
Az a baj, hogy ha ebből az együttesből bármelyik elkezd szórakozni az már elég ahhoz, hogy ropogjon a pedál. Ezért javasoltam neki, ha már egyszer szétszedik az autóját akkor minden kétes elemet cserélni, zsírozni kell! Meg is lett a pozitív eredménye! Ezek szerint érdemes alkalmanként oda figyelni ezekre a pontokra nehogy "kiszáradjnak"! Ez a megoldás, megelőzés!
Hali Csipeti !
Az olajcserét beszéld le ott helyben, ha tudod. Hova viszed?
Viszont hogyan sikerült és kitől új szervízkönyvet szerezned? Merthogy baromira nem lelem az enyémkét.
szervízkönyv: csak találgatok, de szerintem 15ezrenként vidd; eme "bizonytalan jogi helyzet" esetén egy esetleges reklamáció során különben biztos, hogy nem neked lesz igazad:(
Sziasztok!
Lenne sos kérdésem:
A thailiam 3 éves, elveszett a szervízkönyvem de sikerült egy újat szerezni, amiben az 1,4-es 8V-s motornak a szervízciklusa már 30000km. Azt hiszem a régiben 15000 volt. Most akkor mi van. Ebbe az újba bele is írták az előző kerbantartást (23000km-nél olajcsere stb.) E szerint (ha erre hivatkozom) elég 30000-enként menni? Elvégre a motor ugyanaz, mint amiket most is adnak. Viszont aktuális a 30000-es szervíz ahova el is viszem, de kell-e pl olajcsere.
Na de még sincs! Bár szerintem lassan nem lesz olyan fórumos, akinek ne lenne benne. Csak nehogy még valamit kivegyenek a szériából a renaultosok látván lelkesedésünket , mondván :"úgyis beszerelik utólag a lelkes amatőrők(?)"! Na jó valaki egy kis segítséggel -mint én-, bár még nem ellenőritem le a szakmunkát.
(csak emlékeztetőül, hogy így lett elég sokaknak külső hőmérséklet mérő is).
Bocsi, és azoknak is akik várják. Sajnos nekünk még nincs digitális fényképezőnk, és amit kölcsön szoktam kérni az is tönkrement. Megpróbálok szerezni, és küldöm.
Ára: 100 EUR, Németországból hoztam.
Sajna nincs Thalias ismerettségem, kipróbálni nem tudom. Majd jelentkezem emailben ha már tudok valamit róla. Addig is a vdo.hu munkatársai biztos többet tudnak, mint én.
én is ezen a 215-ön gondolkodok 17900 ezt megveszem elviszem márkakereskedésbe és beszereltetem velük, már csak a szervízessel kell beszélnem, hogy mennyiért csinálják meg ha meg tudják csinálni
Zoli, esszel el az ember, kerdezd mar meg az uzletkotot, hogy ki is szereli be a valtozarat... Elarulom, csak mert en is vegigvittem ezt a szalat, egy kulsos ceg, nem a szakszerviz... Na ezeknel a hivatalos forgalmazo meg mindig jobb... Bar ez az en velemenyem...
Megemlitem a Construct valtozarat ismet, 50e-ert.
A riaszto meg izles kerdese, minnel tobbet tudjon olcson, es megbizhato legyen, es az AT-k ne ismerjek nagyon :-) na ilyen nincs... a 215U allitolag jo a Piranha-t felejtsd el.
Amugy csini az autod :-)
Képzeljétek el, romlik a kisautóm. Világít benne a lágzsák visszajelző lámpa (nem az anyósoldali). Jövő héten szervízbe megy, mert kezdődik a nyár és autózni necesse est.