Keresés

Részletes keresés

Jut Eszembe Creative Commons License 2006.05.30 0 0 129
akkor mi a gond?
majd válaszol rá a Pokorni, ha akar. Ha meg nem akar, akkor az meg az ő baja.
Előzmény: soltika (128)
soltika Creative Commons License 2006.05.30 0 0 128
Ott a neve az MNO-n, bár a cikk még nincs teljesen fenn: Egei Antal: Pokorni 2006. május 29. 8:38
De ezt gondolom már rég lecsekkolták a zIndexék is, nem véletlenül írják azt, hogy egy noname kis ugribugri.

Előzmény: Jut Eszembe (126)
Jut Eszembe Creative Commons License 2006.05.30 0 0 127
nem, az nem helyes.
Előzmény: morbiczer (124)
Jut Eszembe Creative Commons License 2006.05.30 0 0 126
azt én sem gondolom, hogy ez egy normál egyetemista. csak azt mondtam, hogy a vitában más is megírhatta, amit akart. és olvastam nem egy elég erősen Orbánt támadó írást is. hát itt rá egy nem túl bátor válasz. sztem az, hogy képpen nem névvel született, inkább azt mutatja, hogy lehet félnivalója annak, aki ezt papírra veti...
Előzmény: soltika (125)
soltika Creative Commons License 2006.05.30 0 0 125
Ne bohóckodj már.
Ez az picinyke egyetemista egyértelműen Orbánnak nyalint, a mellett áll ki, aki kvázi csak szóban vállalt felelősséget az újboli buktáért és az egész kontraszelektált, megélhetési társaságért.
Szerinted ki nyomta ki a mókusnak a belső infókat, főleg, hogy a kölök ezeket a szivárogtatásokat veti a Poki szemére, kinek a megbízásából esik neki a Pokimanónak és a többinek?
Orbán egyszerűen csak időben leépíti a lehetséges konkurenciáit.
Évek óta látszik, hogy módszeresen építi le, szórja ki a régi elvtársait és csak totálisan, 100%ra hozzá hű, tőle anyagilag, egzisztenciálisan függő szervienseket emel maga mellé.
Vasárnap azt mondta a bugás Jakab Pityuuúnak, hogy ha kell, akkor ő az 5 fős Magosz különítmény mellé áll akár a frakció ellenében is. Sőt, megyei közgyűlési helyeket ígért nekik, ezeket megint csak a régi elvtársai ellenében tudja odapasszolni. De az önkormi választáson például a KDNP kap jóval több helyet, mint ami a súlyánákl fogva megilletné, ez megint csak a Fidesznyikek rovására megy.

Azt mondják, hogy 2002ben is a Kövér dobta be a kedves Pokorni papa előéletét a köztudatba, előtte egy évvel még hősi ellenállót faragott a Duna TV egy dokumentumfilmben Pákozdi "elvtársról".
Pont időben, nehogy jelentős konkurenciája legyen a választási bukta miatt megzuhant Gazdának.

A Fideszen belül olyan információs és besúgó rendszer van, hogy ahhoz képest az ÁVH vagy a KGB kutya farkincája.
A kisRogánt is évekig szívatta az Orbán 2002 után, mert a 2003-as kongrit megelőzően egyedüliként merte feszegetni a bukta felelősségét, megnevezve Orbánt.
Ekkor hozta le a Blikk a szaftos sztoriját Rogánról és a Loppertről.
Akkor úgy be volt x@rva Orbán, attól hogy megpuccsolják, leváltják, hogy kör e-mailban, SMSben kirendelte a Polgári Köröket a Kongresszusi Központhoz.
Én is kaptam egy ilyen Tanu stílusban írt mailt, amit időközben a röhejes szövege miatt visszavontk, be is nyomtam ide a zIndexre, ki is vágott érte egy Fidesznyik modera.

Ez a HUNHIRes izé, mi ha nem felvezetője ennek az MNes cikknek?
Az írás azt sugalja, hogy ez a sajtós kölök úgy jött a semmiből, a Pokorni támogatásával.

Előzmény: Jut Eszembe (121)
morbiczer Creative Commons License 2006.05.30 0 0 124

Az is helyes, ha a vita során az újságban zsidóznak?

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.29 0 0 122

"És választópolgárként azt mondom, helyes, hogy egy újságban folyik a meccs, nem pedig a Korda-villában."

Az csak a felszín, ami az újságban folyik. Amiről a "koleszszobában" (nekik nem jutott villa...szegények) döntenek, arról te ugyanúgy nem értesülsz, mint a villa-beli eseményekről.

Jut Eszembe Creative Commons License 2006.05.29 0 0 121
sztem nincs felvezetője. követtem a vitát a Nemzetben az elmúlt hetekben, Orbán is kapott hideget-meleget. ez egy ilyen vita. nem olyan népszabis. biztos lesz következménye is.
az azonban tény, hogy a fidesz kommunikációs vonala - legalábbis a választási teljesítményből ez látszik - erősen kontraszelektált. Hogy ez kinek a flelőssége, azt gondolom most lemeccselik majd.
ez így van rendjén. És választópolgárként azt mondom, helyes, hogy egy újságban folyik a meccs, nem pedig a Korda-villában.
Érted.
Előzmény: soltika (120)
soltika Creative Commons License 2006.05.29 0 0 120
Itten már egy hete elsütöttek a gaz impijirilista ügynök Pokornira egy sorozatot:
"2006. május 23. 19:25HunHír.Hu

A HunHír.Hu Fidesz belső köreiből származó értesülései szerint Pokorni Zoltán Fidesz-alelnökkel volt jó kapcsolatban az a kommunikációs szakember, akit letartóztatott a Központi Nyomozó Főügyészség.
A HunHír.Hu úgy tudja, hogy az őrizetbe vett sajtós szinte a semmiből került a Fideszhez. A vidéki főiskola elvégzése után a szakmai ranglétrát nem járta ki, országos napilapos, hetilapos gyakorlatot nem szerzett, mégis a kommunikációs területen hamar a magasra tört, és egészen Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök közvetlen közelébe jutott."
http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=3088

Valszeg az 'agyar Nemzetes cikknek és a támadássorozatnak ez a felvezetője.
Mán várok valami kábszeres gyerekéről jövő SMS-t, netán valami jó kis pedofil vagy lilomtiprós képeket:-)))
Vajon hova fogják felpakolni az elvtársai?
No és mikor?

Előzmény: drzyx (62)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.29 0 0 118
kezdődik a 'te is fiam Brutus?'
Előzmény: drzyx (-)
pindiy Creative Commons License 2006.05.29 0 0 117
Pontosan, ott tartanak, ahol tartaniuk kell::)))
Előzmény: drzyx (108)
liberálmensevik Creative Commons License 2006.05.29 0 0 116

"SZVSZ amit Rogánról és Deutschról írt, Habonyról nem szólva tökéletesn űl."

Hm, pedig ezek csak az ábécében szomszédos betűk, a klaviatúrán nem..

Előzmény: Törölt nick (114)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.05.29 0 0 113
Persze, mert Orbánt nem lehet kritiázálni. A szerző (mármint az igazi, nem a stróman) valószínűleg egy Orbán környezetéből kiszorított jóelvtárs lehet. Ez valójában egy keserű szerelmes levél Orbánhoz, ha még tudsz olvasni a sorok között. Nem a csalfa hímre haragszik, hanem azokra a rosszéletű ribancokra, akik elcswavarták a fejét.
Előzmény: glad (107)
Kagakusha Creative Commons License 2006.05.29 0 0 112
Magasabbról jöhetett ez ... :-)
Előzmény: toloba (79)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.29 0 0 111
Nem kaptam semmit:(
Előzmény: drzyx (100)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.29 0 0 110
Igen, amikor elemzem a hozzászólásaidat. :-)
Előzmény: drzyx (105)
toloba Creative Commons License 2006.05.29 0 0 109
Ez igaz...
Előzmény: Törölt nick (104)
drzyx Creative Commons License 2006.05.29 0 0 108
az a gyanús ami nem gyanús...
Előzmény: pindiy (106)
glad Creative Commons License 2006.05.29 0 0 107

Az az igazán röhelyes, hogy milyen egyértelműen ellentmond magának a szerző.

Egyrészről megnevezi a "bűnösöket" (H.Árpád, D-Für), de Orbánt fényezi.

Kérdem én, ki bizta meg H Árpádot? Ki tette meg kommunkiációsnak D-Fürt és ki nem vonta vissza a balfogások után?

Ha ezek az embere "bűnössek" akkor Orbán duplán az. Egyszer azért mert kinevezte őket, másodszor azért mert nem vonta vissza megbizatásukat időben (de még utánna se).

pindiy Creative Commons License 2006.05.29 0 0 106
Mit nem lehet ezen érteni.
A Pokorni elvtárs azért ambicionálja a polgármesterséget a párt vezetése helyett, mert a pártvezetése az igazi ambiciója....

Farkasbőrbe bujt bárány az ilyen....
drzyx Creative Commons License 2006.05.29 0 0 105
naja, eztet szokod minden beírásoddal alátámasztani...:)
Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.29 0 0 104
Azért egy indexes hozzászólás nem forrásértékű... :-)
Előzmény: toloba (91)
damm Creative Commons License 2006.05.29 0 0 103

Egy kis Orbán interjú-részlet négy évvel ezelőttről:

" Riporter- Az utóbbi napok egyik legdrámaibb fejleménye volt Pokorni Zoltán lemondása. Talán a szülõk iránt érzett szeretet, tisztelet egyik legnagyobb próbatétele az õ története. Hogyan látja, helyesen döntött a pártelnök, hogy amikor megzsarolt édesapja ügynökmúltjára fényt derült, távozott posztjáról?

Orbán: - A helyzetet megismerve úgy látom, hogy sem politikai, sem erkölcsi kényszer nem volt Zoltán lemondására. A vele való beszélgetésbõl kitûnt, hogy mély érzelmi megrendülésbõl született döntése. Ebbõl fakadóan nem kérdõjelezhetõ meg, és nem is vitatható általunk, politikustársai által, bármennyire közel álljunk is egymáshoz, mert át tudjuk érezni, hogy mit jelent egy ilyen helyzettel való szembesülés. Mindenesetre szimbolikus értékûnek tekinthetõ, hogy éppen Pokorni Zoltán döntött így, nem pedig azok, akik az õ édesapjának és sok ezer más embernek tették tönkre az életét. Remélem és kívánom, hogy Zoltán mihamarabb képes legyen a történteket oly mértékben feldolgozni, hogy ismét teljes energiával vehessen részt a Fidesz vezetésében."

Oszt visszakerült....

Most meg ez az izé??.....

glad Creative Commons License 2006.05.29 0 0 102

Nekem a cikkben az tetszet a legjobban, amikor az elején a szerző vállonveregette magát a "tabudöntögetésésrt" és közben "szoros gyeplőn tartott balib sajtóról" beszél.

Na ne már gyerekek! :)

drzyx Creative Commons License 2006.05.29 0 0 101
Schwarz elvtárs, a nemzetközi helyzet fokozódik...
Előzmény: Szabadbatthyany Béla (98)
drzyx Creative Commons License 2006.05.29 0 0 100
melyiket? már válaszoltam is, hol a kiengesztelés?
Előzmény: rraabbiiddaa (97)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.29 0 0 99

"Módosítok a vallomásomon! Ő is ellenség!!!"

Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2006.05.29 0 0 98

Hja elvtársam, az élet nem habostorta!

:-)

Előzmény: drzyx (96)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.29 0 0 97
Elolvastad?:)
Előzmény: drzyx (96)
drzyx Creative Commons License 2006.05.29 0 0 96
Virág elvtárs, ez az ítélet, nem a vallomás...
Előzmény: Törölt nick (95)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!