A pálya ötlete jó. Probléma a köcsög félegyházi önkormányzattal van.Biztos ,hogy nem ad ki engedélyt pálya építésre.Indokai nagy zaj, magassági korlátok gondolok az ugrokra stb. Motorosnak jó ne legyen az alényeg.Petőfin nem tudni mi a helyzet.Egy kört meg ér, hogy utána járjunk.Én támogatnám az ötletett.
Nincs még terv, tudod a spontán dolgok híve vagyok, ha eljő a hétvége majd meglátom mihez is lesz kedvem! Most ha megyek motorozni akkor valami pianot, nézelődőst motoroznék már /akár egyedül is, szépen magamba szállva/, a múltkor sikerült kiszáguldoznom magamat! /Persze most ezt mondom, aztán meg amikor odajutok megyek mint egy eszetlen, jaj a kifeszített drótoknak, simán kettéharapom őket! :O ;)/
Húú bocs, valószínű ennek oka egyszerű, annyira elvoltam telve a motorral hogy másra már nem is tudtam figyelni! :) Egyébként YugoLacival kerültünk egyet, mondjuk úgy megjárattuk a vasakat, ugyanis ő meg tegnap vett egy Honda Transalpot, és természetesen nagyon fel,kiakarta próbálni, csak Tőserdőig mentünk, ott jól kifilóztuk magunkat, majd jöttünk is haza!
szerintem ez a felelősség dolog egy sima formanyomtatvánnyal megoldható lenne. egy nyilatkozatra gondolok amin fel lenne tüntetve az illető neve és hogy csak saját felelősségre használná a pályát. ezt az illető aláírja és már mehet is :) de nem értek hozzá, tudom hogy jogilag ez működik-e így. de hátha.......
Szóval az esetleges petőfiszállási KROSSZpályával!!! /ezt azért írtam így mert pl. a fülöpkei pálya mindennek nevezhető csak kroszpályának nem, a töménytelen homok, dombok hiánya stb... okok miatt, szerintem/ kapcsolatban jöhetnek a vélemények!!!!
Más! Gondolom már hallottátok Pécel határában egy szolgálaton kívüli rendőr motorozás közben meghalt egy kifeszített drótkötél miatt! Részvétem a családjának és minden ismerősének, sajnos tudom hogy én is, meg még sokan itt bármikor így járhatunk! Vigyázzunk a kötelekkel és kívánok mindenkinek kötélmentes endurozást! :O :( Linkek:M1,HVG,Szabolcs Online,BLIKK fórum.
A lakiteleki verseny nevezési díja teljes gáz, köcsög mamsz, és ezt csak mint kívülálló jegyzem meg, még ha akarnék sem indulnék ennyi pénzért /7500Ft volt, ha jól hallottam a napi licenszeseknek/, valami 2*15perc volt vagy mennyi, sirály, jó kis órabér ez valaki zsebébe /valaki ezért a pénzért 2 napot melózik, jóóó, valaki egyet, de akkor is :O/, köcsög hivatalok!
A petőfiszállási pálya ötlet jól hangzik, igaz én nem sokat pályázok, de télen amikor hideg van túrázgatni jó lenne egy viszonylag közeli pálya, amíg odaérnék majd csak talán nem fagynék szét! Szerintem akinek van véleménye az ügyben az írja meg és majd ennek tudatában akár jobban rá is fekhetnénk az ügyre, de persze a szakmai szemeknek jól megkéne nézni a talajt mielőtt döntést hoznánk, hoznátok az ügyben!
Feri, Te pl. már egyből jó is vagy mondjuk kapcsolattartónak! ;)
Láttam,h felcsatlakoztál a másik forumra is. Ott már forradalomközeli a helyzet amint olvashatod.
Más.
Ma lengyel Lacival csapattunk1-et és fokozottanvédett természetvédelmi területre tévedtünk, a hely neve: MACSKÁS!!!!!! Legalábbis azt mondta afülöpjakabi arc az a Seres úur, meg azt is mondta, h örül,h megalakult a rodeo 34 klub mert igy mindenki fizet neki 10 000ft/év pályadijat.
__ Na hát ahhoz ,h én fizessek 10e ft-ot neki ahhoz alaposan át kell,h alakitsa a vaddohányos legelőjét vmi lakiteleki v. macskás v. esetleg gázut mintájára
-- Amugy vasárnap a "nagy" versenyen beszéltem Szabó Andrással ő a petőfiszálási tüzépet űzemeltető válalkozó, és mondta,h ö benne lenne 1 pálya épitésbe, földje és gépei is vannak csak ő attol tart,h ha felépiti és vki összetöri magát akkor kié a felelőség. Na most szerintem ez a probléma egyesületileg megoldhato lenne. Ezeken el kell,h gondolkodjunk mert lassan már sehol sem motorozhatunk mert mindenhol "falakba"ütközünk...
Csö! Hát ez egy szar bemutatkozás volt a szervezők felől annak aki még nem volt lakin ,de hát a mai világban mi az ami nem a pénzről szól?? (tisztelet a kivételnek)
A "Krosszmotorok" nevű forumon egész jó kis vita alakult ki a vasárnapi lakiteleki versennyel kapcsolatban remélem a MAMs-osok is olvassák mert nagyon tanulságos.
Szia Minco !Naon über király képeket csináltá ám, gratulation neked!!!! Így tovább :) A farsangi videoról csak annyit,hogy nagyon teccccccett ,mert én is Dózsás vótam és egy kis nosztalgia nekem se ártott. Köszi hogy feltetted!! :)))
Boccs! Eltévesztettem! A 93-s kép amire gongoltam. Itt van:
A "belecsapás"! na jól van csak túloztam egy kicsit. Tudod - be vagyok lelkesedve, aztán mikor ott lehetőség, hogy húzzam, elfogy a kraft, nem bírom tüdővel. De ha már lesz saját vasam, edzésben tartom hab testem. Akkor viszont új DRZ bajnokot avattok 2009-ben!!! R E S Z K E S S E T E K !!!!!!
Jana a baon.hu-n: 78;79; 93; 108; 116 fotókon. A 108-s töccik!!! A gépre terelve a szót, ami késik, nem múlik. A szívem szerint már lenne, az eszem szerint várok az alkalomra!!! De lesz, annyit ígérhetek, és akkor kő keményen belecsapok!!! (-_-)
Na jó, akkor én is hízelgek egy kicsit! ;) Egy-két kép egész jó lett, mondjuk úgy elmennek, na jó, némelyik tök jó, király, fenomenális, fantasztikus..., de tényleg jók! ;D