“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Amit én hoztam, sima fordítások voltak. Többnyire videóval! Az nem dezinformáció volt. Mióta a Lovas István nincs,ők fordítanak nálunk elhallgatott híreket.
Csak halkan mondom, hogy már csak azért sem jó az ilyen dezinformációs hírforrás, mert egy műveltebb arc pillanatok alatt ripityára szedi. És ha elég genyó hozzá, hát a hírrel házaló hívővel egyetemben teszi.
Szóval lehet jönni azzal, hogy a Föld lapos... de nem érdemes. Nagyon nem!
akkor valaszolok, hogy megertsd mennyire erösen kapcsolodik a topikhoz az amit irtam
orbitalis szemetseg, hogy itt szemelyeskednek, provokelnak a falkabol valok, a szomszed topikban meg röhögnek, alaznak es gunyolpdnak tema hilyan, ez a forum egy kibaszott pöce a moderatorokkal (feminista moderatorral az elen ) es az opival együtt.
Gyalazat es szegeny rajuk nezve, mert ök a felelösek, hogy internetes cyberbullying mehet a forumon.
"Mondjuk azért, mert az erőszaktevők veszélyesek, sokszor visszaesők, a tetteik mögött pszichés torzulás áll, ami nem múlik el pár év börtöntől."
Azt most hagyjuk, hogy az elmebetegség az, ami nem múlik el pár év börtöntől. Egyszerűen azért, mert arra nem az elzárás a gyógyszer, hanem a gyógyszer és az orvos.
Ezen logika mentén senkit sem szabadna kiengedni a börtönből, aki egyszer bekerült.
Soha többé.
Nos...
Te hány rokonod bekaszlizása után revideálnád eme álláspontodat?
És hát az sem számítana, hogy a szomszéd tudja a dolgot, hiszen egy erőszakoló is vezethet autót és eljuthat egy másik kerületbe, vagy városba, ahol ugye... nyugodtan bűnismételhet, mert a kutya se ismeri fel. De valamiért mégsem teszik.
Summa summárum: az ilyen tacepao arra jó, hogy a jó útra tért ember életét nehezítsék, vagy tegyék tönkre, a bűnismétlésre igazából nincs hatása.
(Az egyetlenegy "haszna", hogy kiszolgálja és táplálja az ilyen esetektől rettegők félelmét, valamint erősítse a gondoskodó NagyTestvér képzetét.)
Itt engem cenzúráznak. A rühest és a gyagyát nem akarom itt látni. Semmi értelmes mondanivalójuk nincs. Csak provokálnak, gúnyolódnak, rágalmaznak. Azaz, szimpla személyeskedés.