Keresés

Részletes keresés

forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -1 2 3837

No ezt adja multikulti. Azért engem érdekelne, hogy egy gyilkosnak hogy lehet több személyiségi joga, mint Petrának. És  az is, hogy ki állította, hogy a lány beleegyezett, hogy a gyilkos hazakísérje. Csak nem a gyilkos állította?

Brutálisan meggyilkolta szerelmét egy Budapesti gimnazista

A 17 éves fiú hazakísérte a lányt, majd az újlaki utcai ház lépcsőházában brutálisan megkéselte a szerelmét. A fiú azért gyilkolt, mert a lány szakított vele. A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben.

A gimnazista fiú januát 12-én este, egy Örs vezér téri buszmegállóban észrevette a korábbi barátnőjét. Az egy évvel idősebb lánnyal egy gimnáziumba jártak, ott ismerkedtek meg egymással.A fiú felajánlotta a lánynak, hogy hazakíséri, aki nem ellenkezett. 

Útközben többször is összevesztek egymással, majd az Újlak utcai ház lépcsőházábana 17 éves fiú a hátizsákjából elővett egy kést, és többször megszúrta a volt barátnőjét, majd elfutott.A ház egyik lakója hívott mentőt, de a lány életét már nem lehetett megmenteni.

A rendőrök még aznap este, az otthonában elfogták a fiút, aki azóta előzetes letartóztatásban van. A rendőrség most befejezte a nyomozást, az ügy iratait elküldték az ügyészségre.

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.13 -4 5 3836

az avarokat a finnugráló nagy karolinok találták ki, világos?

Forintocska utánanézett, csak nem hajlandó elárulni, hogy konkrétan hol nézett utána, és hogy ennek dacára, hogy kerültek be a nemlétező avarok mindenféle korabeli krónikákba, világos?

Előzmény: Peter_Cs (3834)
fedőnevén Fasírt Creative Commons License 2018.11.13 -4 3 3835

No.

Mivel a khmm... történelmi tapasztalatok azt mutatják, hogy ha ilyen helyzetben itt hagylak benneteket, akkor éjjel kitör a hajcihő - márpedig én francokat fogom reggel mazsolázni az ocsút, meg kirakni a fél brigádot -, hát inkább "zárul Miki Mókatára"!

Jó éjszakát mindenkinek! :)

(Öt perc múlva a topik törölve lesz, reggelig.)

Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.13 -2 1 3834

Te teszed magadat nevetségessé a köldöknézők baromságainak a szajkózásával.

Előzmény: forintocska...... (3801)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.13 -4 4 3833

hol néztél utána, hogy az Avarorum provinciát jelent?

ne tekeregj, drága Forintocska, mondd el szépen, hogy ezt hol olvastad

Előzmény: forintocska...... (3830)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -3 3 3832

Pöcés vérszívó kullancsok! Rólam coki!

lizardman Creative Commons License 2018.11.13 -2 1 3831

Nem is rólad volt szó.

Előzmény: forintocska...... (3826)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -4 1 3830

Utána néztem mindennek Ott nemcsak Avarorum volt. De te mért ne hazudnál? Akkor nem lennél libsi troll.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (3824)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.11.13 -3 3 3829

Az érdekes lenne, hogy tudnád meggyilkolni az emberek 99 %-át, nem vagy egy Sztálin vagy Mao :)

Előzmény: forintocska...... (3822)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.13 -3 3 3828

:-)) Jujj. De arra nem gondolsz, hogy ők esetleg egész életükben ezekkel foglalkoztak, és így kicsit többet néztek utána, mint te?:-)

Előzmény: forintocska...... (3806)
lizardman Creative Commons License 2018.11.13 -3 1 3827

Te mire válaszoltál?

Előzmény: forintocska...... (3822)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -4 3 3826

Én semmit nem tagadok, amit le amit írok. A rühes és más szemétláda trollok, rágalmait, rosszindulatú kitekeréseit nem vállalom.

Előzmény: lizardman (3821)
lizardman Creative Commons License 2018.11.13 -5 4 3825

A turulyfosadék az metsző gúny azokkal szemben, akiknek más érdemük sincs, mint a magyarságuk.

Akik abból akarnak megélni, hogy matyarok.

Előzmény: forintocska...... (3820)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.13 -4 2 3824

Az igazi tudást az adja, hogy utána néznek dolognak. Nem bigottan, régen lejárt, semmi tudományos alap nélküli habsburgi-glatzi magyargyalázó hazugságot nyomnak.

és te utánanéztél, hogy az Avarorum az valójába provinciát jelent, csak azt nem voltál hajlandó elárulni, hogy konkrétan hol néztél utána :)

forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -1 2 3822

Ha gyűlölném,halomra ölném őket.

Előzmény: lizardman (3819)
lizardman Creative Commons License 2018.11.13 -3 1 3821

Egyszer tagadja, egyszer elismeri.

Nem lehet eligazodni rajta, annyit hazudott már.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (3818)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -3 1 3820

Ácsi. Ha egy magyar történelmet hamisítónak szólok, az nem vigasz, hanem parancs. Hogy kussoljon az, aki gyalázza a magyarokat! Kokádáspináz és turulyfosadékoz. 

Előzmény: lizardman (3814)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.13 -3 0 3818

én azt olvastam valahol, hogy nem az :)

Előzmény: lizardman (3815)
MrJones512 Creative Commons License 2018.11.13 -1 3 3817

"Az nem cáfolat, tudás, hogy régen megcáfoltakat lobogtatva gúnyolódnak."

A történelemkönyveket ritkán szokták hitelt érdemlően megcáfolni - legfeljebb a történelmi tényekből levont következtetéseket. Már ha új, eddig ismeretlen tény bukkan elő.

Épp azért, mert a Múlt maga sosem változik.

Ami történt: megtörtént.

Akkor is ha épp rossz volt a sztori, de akkor is, ha jó!

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.13 -4 3 3816

én nagyon szívesen olvasgatlak, ami azt illeti, mert ezáltal lépést tudok tartani azzal, hogy éppen hol tart az antifinnugrálós bornírtak társasága... DDDDDDDDD

Előzmény: forintocska...... (3811)
lizardman Creative Commons License 2018.11.13 -3 3 3814

Nehogy felhúzd magad egy ilyen lúzeren!

Nekik az összes vigaszuk ez: magyar vagyok, nem turista.

Az örök vesztesek áfiuma:- azért vagyok szegény, mert becsületes vagyok, azért vagyok szegény, mert vállalom a magyarságomat, ezért elnyomnak a tuggyukkik stb

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (3807)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -1 2 3809

Én nem tartozom egyik férfi ideológiához sem. 

Előzmény: lizardman (3808)
lizardman Creative Commons License 2018.11.13 -2 2 3808

csak ballibsi visongás van. "

Korábban írtam, hogy egy echte komcsi szájából necces ez a ballibsizés.

Gondolom, ez is értesítés nélkül tűnik el.:(

Csak remélem,h. előtte elolvasod.

Előzmény: forintocska...... (3799)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -5 2 3806

No angyalka. Én tudom, hogy a femiben is baszogatni járt a rühes, és a gyagya. Az nem cáfolat, tudás, hogy régen megcáfoltakat lobogtatva gúnyolódnak. Az igazi tudást az adja, hogy utána néznek dolognak. Nem bigottan, régen lejárt, semmi tudományos alap nélküli habsburgi-glatzi magyargyalázó hazugságot nyomnak. Nyitottak az újra. No, ez alatt nem a férfiak gender örve alatti perverzitását értem.

Előzmény: MrJones512 (3800)
lizardman Creative Commons License 2018.11.13 -4 4 3803

Te írtad, hogy sem a vitapartnereiddel, sem a moderátorokkal nem vagy megelégedve.

Adja magát a kérdés:-mi tart itt?

Előzmény: glass heart (3792)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.13 -4 5 3802

milyen hazugságcunamit, drága Forintocska?

hogy röhögök azon, hogy szerinted az Avarorum valójában provinciát jelent?

hogy röhögök azon, hogy szerinted nem éltek mamuttok a Kárpát-medencében?

én tudom neked idézni a korabeli forrásokat, amik  minden egyes bornírt baromságodat cáfolják, latinul és görögül is, Hérodotoszig visszamenőleg, én ugyanis - veled ellentétben - elolvastam ezeket és pontosan tudom, hogy mi van bennük, te pedig a legtöbbjükről még csak nem is hallottál

a te "érveléstechnikád" kábé abban merül ki, hogy az MTA nem magyar és rohatt finnugrálók, ami lássuk be, alapvetően édeskevés

Előzmény: forintocska...... (3801)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -3 3 3801

Te nem a történelmet szereted, hanem a magyarok történelméről való hazugságcunamit. Te azért mászol ide, hogy nevetségessé tedd a valódi történelmet. No, és nem mellesleg a bántalmazó hajlamodat kiéld. Te gyűlölsz mindent ami magyar.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (3798)
MrJones512 Creative Commons License 2018.11.13 -3 3 3800

Sokat segítene az ügymenetnek, ha a magad igazának áterőltetése helyett a tényleges, valódi igazságra próbálnál rájönni.

Azzal ugyanis mindenki csak nyerhet.

Mert hát abból van az a bizonyos TUDÁS.

Előzmény: glass heart (3792)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.13 -2 1 3799

Mért tenném? Tele van velük a fórum. Szinte csak ballibsi visongás van. Alig vannak, de a szarosswarc fizeti őket. Tele van velük a net. 

Előzmény: MrJones512 (3797)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.13 -4 3 3798

tema nem erdekel benneteket, sem a cikkek, filmek...

engem pl. a történelmi témák kifejezetten érdekelnek, ami azt illeti, és Forintocska elég gyakran hoz ilyeneket (is)

arról meg már hadd ne én tegyek, hogy többnyire orbitális baromságokat idéz vagy ír ebben a témában, ld. pl. a szerb sajkásokat

Előzmény: glass heart (3781)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!