“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
No ezt adja multikulti. Azért engem érdekelne, hogy egy gyilkosnak hogy lehet több személyiségi joga, mint Petrának. És az is, hogy ki állította, hogy a lány beleegyezett, hogy a gyilkos hazakísérje. Csak nem a gyilkos állította?
A 17 éves fiú hazakísérte a lányt, majd az újlaki utcai ház lépcsőházában brutálisan megkéselte a szerelmét. A fiú azért gyilkolt, mert a lány szakított vele. A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben.
A gimnazista fiú januát 12-én este, egy Örs vezér téri buszmegállóban észrevette a korábbi barátnőjét. Az egy évvel idősebb lánnyal egy gimnáziumba jártak, ott ismerkedtek meg egymással.A fiú felajánlotta a lánynak, hogy hazakíséri, aki nem ellenkezett.
Útközben többször is összevesztek egymással, majd az Újlak utcai ház lépcsőházábana 17 éves fiú a hátizsákjából elővett egy kést, és többször megszúrta a volt barátnőjét, majd elfutott.A ház egyik lakója hívott mentőt, de a lány életét már nem lehetett megmenteni.
A rendőrök még aznap este, az otthonában elfogták a fiút, aki azóta előzetes letartóztatásban van. A rendőrség most befejezte a nyomozást, az ügy iratait elküldték az ügyészségre.
az avarokat a finnugráló nagy karolinok találták ki, világos?
Forintocska utánanézett, csak nem hajlandó elárulni, hogy konkrétan hol nézett utána, és hogy ennek dacára, hogy kerültek be a nemlétező avarok mindenféle korabeli krónikákba, világos?
Mivel a khmm... történelmi tapasztalatok azt mutatják, hogy ha ilyen helyzetben itt hagylak benneteket, akkor éjjel kitör a hajcihő - márpedig én francokat fogom reggel mazsolázni az ocsút, meg kirakni a fél brigádot -, hát inkább "zárul Miki Mókatára"!
Az igazi tudást az adja, hogy utána néznek dolognak. Nem bigottan, régen lejárt, semmi tudományos alap nélküli habsburgi-glatzi magyargyalázó hazugságot nyomnak.
és te utánanéztél, hogy az Avarorum az valójába provinciát jelent, csak azt nem voltál hajlandó elárulni, hogy konkrétan hol néztél utána :)
Ácsi. Ha egy magyar történelmet hamisítónak szólok, az nem vigasz, hanem parancs. Hogy kussoljon az, aki gyalázza a magyarokat! Kokádáspináz és turulyfosadékoz.
"Az nem cáfolat, tudás, hogy régen megcáfoltakat lobogtatva gúnyolódnak."
A történelemkönyveket ritkán szokták hitelt érdemlően megcáfolni - legfeljebb a történelmi tényekből levont következtetéseket. Már ha új, eddig ismeretlen tény bukkan elő.
Épp azért, mert a Múlt maga sosem változik.
Ami történt: megtörtént.
Akkor is ha épp rossz volt a sztori, de akkor is, ha jó!
én nagyon szívesen olvasgatlak, ami azt illeti, mert ezáltal lépést tudok tartani azzal, hogy éppen hol tart az antifinnugrálós bornírtak társasága... DDDDDDDDD
Nekik az összes vigaszuk ez: magyar vagyok, nem turista.
Az örök vesztesek áfiuma:- azért vagyok szegény, mert becsületes vagyok, azért vagyok szegény, mert vállalom a magyarságomat, ezért elnyomnak a tuggyukkik stb
No angyalka. Én tudom, hogy a femiben is baszogatni járt a rühes, és a gyagya. Az nem cáfolat, tudás, hogy régen megcáfoltakat lobogtatva gúnyolódnak. Az igazi tudást az adja, hogy utána néznek dolognak. Nem bigottan, régen lejárt, semmi tudományos alap nélküli habsburgi-glatzi magyargyalázó hazugságot nyomnak. Nyitottak az újra. No, ez alatt nem a férfiak gender örve alatti perverzitását értem.
hogy röhögök azon, hogy szerinted az Avarorum valójában provinciát jelent?
hogy röhögök azon, hogy szerinted nem éltek mamuttok a Kárpát-medencében?
én tudom neked idézni a korabeli forrásokat, amik minden egyes bornírt baromságodat cáfolják, latinul és görögül is, Hérodotoszig visszamenőleg, én ugyanis - veled ellentétben - elolvastam ezeket és pontosan tudom, hogy mi van bennük, te pedig a legtöbbjükről még csak nem is hallottál
a te "érveléstechnikád" kábé abban merül ki, hogy az MTA nem magyar és rohatt finnugrálók, ami lássuk be, alapvetően édeskevés
Te nem a történelmet szereted, hanem a magyarok történelméről való hazugságcunamit. Te azért mászol ide, hogy nevetségessé tedd a valódi történelmet. No, és nem mellesleg a bántalmazó hajlamodat kiéld. Te gyűlölsz mindent ami magyar.