Szerinted én mit fogok csinálni egész nyáron a kampeszban - minden reggel úgy fél 6-tól - 10-ig? Rossz esetben tovább is?
Képzeld, hogy én ezt az egésznyári bohóckodásomat úgy kell levezényeljem - hogy abból a nyájas megrendelőim az égvilágon semmit ne vegyenek észre. Vagyis: meló, mint rendesen.
Annyi szerencsém talán van, hogy az én "műhelyem" mindössze egy laptop és az "árumat" meg egy sovány netkapcsolaton "fuvarozom" a megrendelőhöz - dehát akkor is.
Ugyanebből az okból (nem mintha nem lehetne) - de nincs TV-m a kampeszban.
Este 9-10-kor szunya...mert reggel korán arbeit. Hát ez van...ha már nem örököltem valami jó kis zsíros életjáradékot, vagy valami hasonlót :-))))) .
Áh nem, talán majd az idén, a nyilt (értsd: amatőr) osztályban.
Nem olyan nagyon gyors ám az én kishajóm - inkább kényelmes.
Nem billeg, van hely benne dögivel, még nagyobb szélben is lehet benne kaszinózni. Igazi túra-jolle - ahová az ember magával viszi a hűtőtáskáját a hideg ezzel-azzal benne, viszi a kutyáját, a kajáját, a cuccát, stb.
A gyors hajók azok nem igazán valók ilyesmire. Azok keskenyek, billegnek, szük a hely belül - viszont ezért cserébe: gyorsabbak. Dehát nekem ez kedvtelési jellegű - a túrázás a főcél.
Igaz, ennek is 6 méter magas az árboca - így hát ha akad egy kis "húzat" a Tavon, megy ez azért rendesen...viszont nem ver be a víz még nagyobb "zúzások" közepette sem.
Nagyon szeretem ezt a hajót - ezt nekem találták ki, komolyan. 4 személyes, de 3 embernek "kaszinó" még egy hosszabb hajóúton is. .
Meg néztem az árakat, nem is annyira drága hely. Nagyon szép helyen van. Mink a Siófok - Aanypart mellet,szoktunk kempingezni. Nem messze van Almáditól,kb 25km-re lehet.
Há'ne hülyéskedj - ezt a felajánlást már vissza se vonhatom - mert állítólag (az index szerint) - ami egyszer itt megjelent....az itt is marad. Tehát visszakereshető - és akkor van ám a nemulass, ha visszakozik a zember :-)))))
Na most viccet félre - én tényleg komolyan tettem ezt a hajós-felajánlást.
Ezt a kis vitorlás-hajót az ősszel vettem, ki is próbáltam. Hát az történt vele - ami velem ritkán esik meg - vagyis hogy ha veszek valamit, akkor utólag nem hogy az orromat húzgálnám - hanem hogy még a várakozásaimat is felülmúlja.
Hogy ha a bódém, amit vettem, az is ilyen lesz legalább - akkor tényleg nem lesz okom panaszra. A kempinget nem dícsérem egyébként....mert nincs rászorulva. Tényleg egy nagyon korrekt hely - hibátlanul működik benne minden - de ami még fontosabb: nem túl nagy, ezért szinte családias a hangulat. Ez ritka.
Ellenpéldaként, lejjebb pár kilométerrel van az alsóörsi kemping. Legalább 5-ször nagyobb mint ez - dehát az egy üzem, ott aztán tényleg ember-az-emberrel nem kommunikál, egy rideg, iparszerű hely. Pedig ott is megvan minden kötelező felszerelés....és mégis. .
Na, ha már a gondolkodás ilyen erőteljes esete forog fenn - akkor "egy-piszokkal" azon is el lehet gondolkodni - hogy milyen sorrendben látogattok meg a nyáron - bódéstúl - az almádi kempingben ???
A remek hely-foglalást és az ingyen-vitorlázást én biztosítom...kérésre alapfokú vitorlás-oktatással egybekötve. Ez most komoly !!!! .
Nna mi történt veletek bódétúristák?Csak nem kedvetkaptatok a téli képeimhez és elmentetek síelni?Tudok ajánlani néhány jó síterepet,ha valakit érdekel..))
Amit előbb írtam a parkolóra vonatkozik. Én sem találtam a honlapjukon a kempinget. Csak mikor október végén jártam ott akkor láttam négy lakókocsit amely elvolt látva árammal. Akkori érdeklődésemre kaptam a felvilágosítást
Nem hülye kérdés, mikor ott jártam én meg kérdeztem azt mondták, hogy egy nap 1000Ft plusz 500Ft az áram, személyektől függetlenül. Szerintem, elég olcsó a kempingezés.
Ezek a képek 12 évvel ezelőtt készültek!Akkor is még fiatalok voltunk,mint most!!Ereszcsatornából jött a termálvíz!Húú de király vóóót!!!!!Amikor még nem diktált az únijóó!(meg a gazdagok)
Egerszalóktól kb. 6km-re van, nem rég nyílt meg. Fürdőjegy árai tűrhetőbb, mint az Egerszalókon mióta az új átépítése meg történt. Nem beszélve hogy a parkoló is ingyenes.
Igen, ismerem ezt az anyagot - elvégre a sátram elé én is belebotlottam ebbe a problémába.
A Váradi-Karavánnál lehet is kapni - igaz, valami rettenetes szürke színben - csakhogy nem ez volt a fő-baja, hanem az ára.
Most nem akarok hülyeséget mondani - de valami 2 ezer Ft felett jóval jött ki a négyzetméter-ára...hát azt egy kicsit túlzónak találtam - pláne, hogy nekem 20+ négyzetméter kellett.
Mondjuk az elősátorra van megoldásom - méghozzá 500 Ft-os nm-áron - egy szép, fűzöld, és tökéletesen vízáteresztő padlószőnyeg személyében.
A gondom továbbra is az, hogy odabééé mit rakjak - mert a linoleumtól azért borsódzik a hátam egy hangyányit. .