Keresés

Részletes keresés

a forest mighty black Creative Commons License 2003.03.07 0 0 122
licit elott azert nem art egyeztetni az eladoval, mivel vannak, akik kizarolag belfoldre hajlandoak elkuldeni a cuccot.
Előzmény: BMW Power (119)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.03.07 0 0 121
az ebay user id es a cikkszamok is egysegesek,
mindegyik ervenyes mindegyik site-on.
Előzmény: turboboci (120)
turboboci Creative Commons License 2003.03.07 0 0 120
Én a .com alatt simán regisztráltam magam és elérem a .de, .uk meg az összes többi ebay oldalt is!

Érdekes dolog történt velem, mivel a megrendelt 425 Euros új cuccra se vámot, se áfát nem fizettem.
Szerintetek fogja ezt még valaki kérni?

BMW Power Creative Commons License 2003.03.06 0 0 119
Hali!

Én egy pénteki napon regisztráltam, következő héten csütörtökön jött egy postai levél. Ebben küldik a kódot. E-mail-ban csak az általános feltételeket küldik regisztráció után.
Szóval ha megvan a kód lehet vásárolni/licitálni.
Egyszerűen megy, én csak a "sofort kaufen" tehát a rögtön vásárolható dolgokkal foglalkozom. Miután rendeltem valamit, jött egy mail az e-bay-tól hogy 3 napon belül fel kell vennem a kapcsolatot az eladóval. Még aznap jött egy mail az eladótol is amiben leirták hogy mennyi lessz a cucc ára postaköltséggel együtt magyarországra, és volt egy bankszámlaszám ahova ELÖRE át kell utalni az összeget és utána postázzák a rendelt árut.
Valahogy így működik.

Előzmény: Tomi13 (112)
Hét Creative Commons License 2003.03.06 0 0 118
Ez egy biztonsági intézkedés az e-bay részére. Ha van érvényes dombornyomott bankkártyád, akkor ha eladsz az ebay a saját díját rá tudja terhelni. Ha nincs szükségük van egy olyan címre, amin postai úton megtalálnak. Majd valószínűleg kapsz egy levelet egy kóddal, és azt beírhatod, és így az összes ebayre regisztrálva leszel.

FDG7
Előzmény: Tomi13 (117)
Tomi13 Creative Commons License 2003.03.06 0 0 117
Szia

Nekem nem volt lehetőségem választani,mert azt hiszem aki nem ingyenes e-mailel rendelkezik,annak nem kell bankkártyaszám.Amugy nincs bankkártyám én postai csekkel akartam fizetni.

Előzmény: zsoltk (116)
zsoltk Creative Commons License 2003.03.05 0 0 116
Még valami: e-mailt én is kaptam, de az az általános felhasználási feltételek (Tárgy: "AGB fuer die Nutzung von eBay.de..." Ha te is ezt kaptad, akkor ne is keress kódot. :(

Melyik opciót választottad?

Előzmény: zsoltk (115)
zsoltk Creative Commons License 2003.03.05 0 0 115
Én is pár napja regisztráltam, és két lehet?ség volt:
1) megadsz egy hitelkártyaszámot - > e-mail
2) lakcímedre küldenek postán levelet

Ha megadtad a hitelkártyád számát, akkor e-mailben kaptál visszaigazolást, és abban van egy link is, amivel lehet aktiválni a hozzáférést.
A postai levél nekem azóta még nem jött meg.

Üdv,
Zsolt

Előzmény: Tomi13 (110)
edk440 Creative Commons License 2003.03.05 0 0 114
A kapott mailben keress egy (talán hatjegyű) számot. Azt írd be kódnak.

De ha ennyire nem megy a német nyelv, akkor a licitálás és az eladókkal való kommunikáció is nehézkes lesz...

Ed

Előzmény: Tomi13 (112)
Tomi13 Creative Commons License 2003.03.05 0 0 113
Hát ez hihetetlen :((
Az ebay.com meg nem enged regisztrálni,mert szerintük nem létezik a chello-s email címem.
Hát akkor ennyit az ebay-ről.Kár. :(
Tomi13 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 112
Ezt írja,szvsz vmi emailben elküldött kodot kér.

Um die Anmeldung abzuschließen, geben Sie bitte den Code ein, den Sie in Ihrer Anmeldungs-E-Mail oder per Post erhalten haben.
Hinweis: Sie erhalten nur dann Post, wenn Sie diese Option für die Überprüfung gewählt haben.

És vanegy ilyen ablak:
Code aus E-Mail eingeben

Ariel Creative Commons License 2003.03.04 0 0 111
vmelyik nap volt itt az indexen cikk, hogy a nemet ebay lakcim megerositest ker, levelben. (nem emailben).

keresd meg, szerintem errol van szo

Előzmény: Tomi13 (110)
Tomi13 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 110
sziasztok

Tudna nekem vki segíteni a regisztrálásban?
Az ebay.de-ről lenne szó.Kitöltöttem a mezőket(név,cím,stb.)azt hittem kész is,de amikor licitálni akarok nem engedi.Kér vmi megerősítő kódot.Jött is az e-mail címemre egy német nyelvű levél,de német tudásom semmi és több napba tellne kiszótárazni azt a rengeteg szöveget.Szóval nagyon megköszönném ha vki segítene.
Tomi

a forest mighty black Creative Commons License 2003.02.28 0 0 109
És az működik, licitien kívül megegyezni?

ha rajon az ebay, kibasznak, de be is perelhetnek.

es mivel webes feluleten, ebayen keresztul kuldod a mailt a tagnak...

Előzmény: timartom (6)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.02.28 0 0 108
ez az egyik legregibb trukk, aki ennek bedol, az magara vessen.

nemet ebayen mobiltol kezdve az uj laptopig mindent vettem mar, sose volt gaz, csak meg
kell nezni kivel allsz szoba, meg neha gondolkodni.

Előzmény: Köt-Köt-Kötöde (65)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.02.28 0 0 107
pancelkazettat kell rakni a csomagba,
aztan hadd kutakodjon a vamos =)
Előzmény: Classic Girl (63)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.02.28 0 0 106
hat nem tudom, nemet postanal sima kuldemenyeknel is van IDENT code (csak csomagnal), tehat lehet kovetni! nem hiszem, hogy az amerikaiak le lennenek maradva, nezz utana az amerikai posta site-jan.
Előzmény: Ordas Farkas (58)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.02.28 0 0 105
nemetorszagban minden csomag amit feladsz, 500 euroig biztositva van. (csak a Postpaket, a Päckchen NEM!)

OFF

latom a schaffhauseni mechanikak hive vagy.

Előzmény: IWC-FAN (100)
Tomi13 Creative Commons License 2003.02.28 0 0 104
Hét:Köszi,pár dolog azonban még nem tiszta.Pl.:ha én postai csekkel fizetek akkor az minek számít?
Meg sajnos a német tudásom a 0-hoz közelít ugyhogy csomó mindent nem tudom mit jelent :(
Hét Creative Commons License 2003.02.28 0 0 103
Akkor szerintem kis postacsomagban küldi. De talán úgy olcsóbb is mint levélben.

FDG7
Előzmény: IWC-FAN (102)
IWC-FAN Creative Commons License 2003.02.28 0 0 102
A szállításért 9 eurót kért a német eladó. Apró, kb 5-10 dekás tárgyról van szó.
Előzmény: Hét (101)
Hét Creative Commons License 2003.02.28 0 0 101
Nekem általában kis postacsomagban küldik. De általában megmondják a szállítási díjat, és abból vissza tudsz kalkulálni.
Üdv

FDG7
Előzmény: IWC-FAN (100)
IWC-FAN Creative Commons License 2003.02.28 0 0 100
Hello! Vettem 31 euróért egy kis napórát az ebay-n. A pénzt elküldtem postán Németországba - 3 postás vagy 15 percig dolgozott az ügyön:-) - , kérdésem, hogy a küldeményt ilyenkor ajánlottként szokás elküldeni Magyarországra, vagy csak sima levélben, ami azért nem túl biztonságos?
Hét Creative Commons License 2003.02.28 0 0 99
Szia Tomi!

Először érdemes megkérdezned, hogy elküldi-e neked. Ha igen, akkor a szállítási költség 15 EUR körül lesz. Vámot nem kell fizetned valszeg, mert nem éri majd el az értékhatárt. Licitálni mindig úgy licitálsz, hogy maximum licitet adsz meg, és a szerver a maximum licited összegéig automatikusan a legkisebb összeggel emeli a licitet, amíg valaki nagyobbat nem ad meg. Sok sikert.

Hét

Ordas Farkas Creative Commons License 2003.02.27 0 0 98
tömegtől függ, egy dvd 4 euro egy könyv (300 oldalas) 7 euro
Előzmény: Tomi13 (97)
Tomi13 Creative Commons License 2003.02.27 0 0 97
Ha rózsaszín utalvánnyal küldöm,akkor az minek számít?Gondolom nem átutalás.Kb. mennyi a szállítási költség amíg Németo.-ból Mo.-ra jön?
Ordas Farkas Creative Commons License 2003.02.27 0 0 96
ja, egyébként van egy 112 dolláros digitgépem amiért a pénzt január 4-én elküldtem, a gép viszont azóta se jött meg, sőt, az eladó, bár azóta is ad és vesz az Ebay-en, nagyon ritkán válaszol az emailekre, akkor is kitérő választ ad, és nem hajlandó elárulni a nemzetközi postázási számot, enélkül nem tudom megkérdezni se a vámnál, se a postánál, hogy most mi van. Biztosítással és postaköltséggel + pénzküldés árával együtt olyan 150 dollárban van a gép.

Jelenleg folyik az Ebay szervezésével egy online disputa, valamint kitöltöttem és feladtam egy panaszlevelet, amit kivizsgálnak azt majd meglátjuk...

ilyet töltöttem ki

http://pages.ebay.co.uk/help/community/frs-claimform.html

Ordas Farkas Creative Commons License 2003.02.27 0 0 95
Szia!

Olyan ismerősnek tűnsz nekem! Most vagy gameboy vagy autó, nem? :-)))

na a lényeg, regisztráltatod magad, és más nem is nagyon kell, mert európába tudsz csekken pénzt küldeni a postán keresztül, kb 700 forint Németországba, rózsaszín és sok mindent kell rajta kitölteni. de érdemes megnézni, hogy elküldi-e Európa más országaiba is az árut, vagy csak Németországba postáz, mert akkor hiába licitálsz....

Előzmény: Tomi13 (94)
Tomi13 Creative Commons License 2003.02.27 0 0 94
Sziasztok

A segítségetek szeretném kérni az ebay-el kapcsolatban.Most találtam egy gameboy-t az ebay.de-n,amit szeretnék megvenni.Eddig 25 euro az ára.Mivel még életemben nem használtam az ebayt,nem tudom pontosan mit kell csinálnom hogy megvegyem.Ha vki segítene benne az jó lenne.Hogyan érdemes fizetni?Csináltassak vmilyen bankkártyát vagy számlát?Egy ilyen 25 eurós tételből mennyi lesz mire a kezembe kerűl?
Köszi:Tomi

edk440 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 93
Mo-ra pénz küldésének általam ismert módjai:

- Átutalás devizaszámlára. Tisztázni kell a vevővel, hogy ő állja a költséget, úgy kell elindítania az utalást.

- Csekk küldése. Ezt devizaszámlára be lehet tenni. A költség a K&H-nál minimum 10 dollár, és a jóváírás eltart legalább egy hónapig. Ha fedezetlen, az is csak soká derül ki.

- Western Union money transfer. A transfer adatainak megadása után az ilyen cégtáblájú pénzváltóknál az összeget kifizetik valutában vagy forintban. Szerintem ez a leggyorsabb (ha e-mailben küldik el az eladónak adatokat), de elég drága lehet a vevőnek.

Az első kettő minden bizonnyal forintszámlára is működik.

Ed

Előzmény: Hayloft Ezekiel (87)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!