Keresés

Részletes keresés

shR- Creative Commons License 2008.09.15 0 0 7991
http://videa.hu/videok/sport/wolves-vs.-cowboys-american-budapest-cefl-qMXGqT03tktLM1bZ
Előzmény: shR- (7990)
shR- Creative Commons License 2008.09.15 0 0 7990
Cowboys vs Wolves 2008.09.13
eniacgb Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7989

Szia!

Én egyébként szoktam dolgozni szombaton, ám most mégsem teszem. Az én autóm HIVATALOSAN 2 személyes.... nem hivatalosan....

Én szombat reggeltől szabad vagyok, viszek bárkit.

Előzmény: V91 (7986)
hbela74 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7988
Köszi.

Akkor ti is látjátok hogy mennyire fontos a résztvétel mert sok diák lesz.
Előzmény: ziTi.1337 (7987)
ziTi.1337 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7987
Kis helyesbítés.

Szolnok napja szeptember 1-én van.
Szeptember 27-én Tiszaligeti napok lesznek.

"Szeptember 25-e és 27-e között immár 45. alkalommal rendezik meg a Tiszaligeti Napokat. Az előzetes nevezések alapján úgy néz ki, hogy idén megdől a tavalyi részvételi csúcs: 4 ezer gyerek több mint 20 sportágban méri majd össze tudását. A sporteseményeken túl a rendezvény évről évre egyre több programot kínál, a szervezők ugyanis nyitni szeretnének a szolnokiak és a környéken élők felé, igyekeznek a családokat, baráti társaságokat is kicsábítani a Tiszaligetbe."
Előzmény: hbela74 (7984)
V91 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7986
Ok Béla!délutánra várunk titeket.De a két hely remélem üres marad.tudtommal rajtatok kívül más nem dolgozik hétvégén úgyhogy mindenki reggel jön a csapattal mert csapat vagyunk.
Eddig nem jelentkezett senki autóval.Sándi és én vagyunk eddig. összesen 7 főnek van helye.még 16 főnek kell hely.
Előzmény: hbela74 (7984)
Bucccss Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7985

Gratuláció a Cadetsnek!Szép volt!

Gladiators #84

hbela74 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7984
Nyugi urak.

Először is gratulálok a Cadetsnak a győzelemhez. Tetszett mindenkinek a hozzáállása a dolgokhoz így nekem is könnyebb volt. De vasárnapra ennél még több kell majd. Nem a fizikai felkészülésre gondolok hanem a mentálisra. Minden a fejekben dől el.
Köszönöm a segítséget Csontinak, Pötyinek, Tóth U. Daninak, Szöllősi Gergőnek,Doriánnak, Móninak,Tinának, a barátjának Alexnek.

Gulyásfesztivál jó volt. 6m*3m sátor tv,dvd, molinó,mezek cuccok, szórólapok,mindenek. Reggel 6kor lepakoltunk utánna én mentem dolgozni. Öcsém meg a családja egésznap ott volt. Az enyén csak annyira jött el a fesztiválról hogy a meccsen is segítsenek. Szivesen segítenek csak szerintem nem az ő dolguk lenne. Köszönök annak a pár embernek aki kijött a csapatból de azt hittem tovább maradtok ott nem csak egy kicsit.

Eláruljátok hogy miért is kell akkor nekem bármit is megszervezni? Ezért? Toborzás? Kivel ha ki se jöttök?

Mindegy és attól csinálom tovább a dolgokat. :)))

Tegnap a fesztiválon odajött hozzánk egy srác és megkért minket hogy vegyünk részt az Okt.5-n rendezendő motorosbörzén a Cora mellett. Az idén amerikai autók is lesznek kiállítva és ezért kellene kimennünk. Ugyanígy sárorral meg mindennel még egy kis bemutató arénázást is csinálhatnánk a füvön a közönségnek.

És ne felejtsétek el szept 27.-ét se amikor Szolnok napja lesz a díákoknak a ligetben.

Mindkét eseményre lehet jelentkezni nállam, a fórumon vagy telefonon.

Varró én 20.án délután megyek a mert dolgozom délelőtt és öcsém is jön velem. Aki délután jön szólok hogy van még 2 hely a kocsimban.

GO SOLDIERS!!!! GO CADETS!!!!
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7983
Köszi:)))
Előzmény: V91 (7982)
V91 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7982
Ok megpróbállom elküldeni emailban nem lesz egyszerű.Ha nem sikerül legkésőbb szerdára kiviszem edzésre.
Előzmény: Csonti-Linebacker (7981)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7981

Szétküldtem mindenkinek akinek megvan a mailje.

Ha van időd akkor küld már el a def playeket amiket használtatok vagy hozd el szerdára. Köszi

Előzmény: V91 (7978)
V91 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7980
Nem magamra veszem ez az írásod kb. 25 embert érintett.Az a múlt meg nem volt olyan régen.De részemről lezártam mindenki végezze azt a munkát ami rá van osztva neked is van most az új csapatban mit tanulnod.a mi felnőtteink pöcsének keményítését meg hagyd meg nyugodtan Bélára.:-)
shR- Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7979
Aza baj hogy te még mindig a multat nézed és nem a jelent, ha meg magadra veszed akkor azt tudom sajnálni. Bocsi ha a lelkedbe másztam !
Előzmény: V91 (7978)
V91 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7978
Üdv Katonák!

Először is gratulálok a junioroknak,fantasztikus az eredmény.És külön öröm ,hogy a def szervezett volt és jól működött.

Másodszor:Kedves Szente kollega elismerésre méltó ,hogy megfeleltél a wolves tryout-on és még le is igazoltak ez nagydolog.De ez nem jogosít fel arra,hogy itt bárkit le puhapöcsözzél ha emlékeim nem csalnak te mindig az elsők között voltál aki oxigén hiányra hivatkozva kiálltál a feladat végzésekkor a meccseken végzett munkádról nem írok azt mindenki látta.

Harmadszor:pontosítottam Gyurival a jövő szombati meccsel kapcsolatban.
indulás:08.20 interspár parkoló
közös edzés kezdése:9.30
ebéd dél körül(babgulyás)
14.30-tól edzőmeccs kb17-ig

Az utazást autókkal oldjuk meg ezért kérnék mindenkit aki tud autóval jönni az írjon vagy hívjon minél előbb hogy össze tudjuk szervezni mindenkinek a meccsre való eljutását.A benzinpénzt természetesen összedobjuk.Tel:70/3923075

Balog Ákosról és Dudics Attiláról tud valaki valamit?jönnek szombaton?

Az edzés Szerdán és pénteken a kutyaszaroson lesz felszerelésben.Mindenki jöjjön.
shR- Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7977
Üdv.
Először is gratulálok srácok, csak igy tovább, de azért a 6pontért elég kár, szeggyétek össze magatokat hogy legközelebb még ennyit se kapjatok, BÜSZKE VAGYOK rátok !

Mutassátok meg a puhapöcs felnőtteknek hogy számolni kell veletek és jólesz ha mindenki odateszi magát külömben ti lesztek a kezdők és ezentúl ők a cserék, a lehetőség a TI kezetekben van, éljetek vele!

Amit debrecen ellen csináltatok az 1 nagy szar volt, hogy miért mondom én ezt? Mert ha igy tudtok játszani akkor mi a FASZT csináltatok ott? Tegyetek rendbe a fejekbe, amig a bajnokság és a mérkőzések mennek, tegyetek félre mindent, a Foci legyen az első, a barátnők megértik, a suliban utána duplán rákapcsolsz, de ez most a fociról szól és a csapatról! Hajrá srácok és mindent bele ezentúl, sok sikert nektek a továbbiakban!!!

[ Ja mi meg elvertük a Cowboyst ... Wolves 61 - 22 Cowboys :) ]

ziTi.1337 Creative Commons License 2008.09.13 0 0 7976
Gratula a Kadétoknak!

Más:
Személyes okok miatt sajnos most hanyagolnom kell az edzéseket. Ma is csak hivatalból tudtam ott lenni a Soldiers sátornál is, mert szerencsére pár sátorral odébb volt a Szolnok TV sátra. 11től 21:45 melóba voltam, ezért nem tudtam kimenni a meccsre sem. Felvettek Egerbe fősulira és levelezőn végzem ezért már a hétvégék is kiestek nekem. Ebből adódik, hogy a jövő heti meccset se tudom vállalni.
DeAngelo Hall Creative Commons License 2008.09.13 0 0 7975

Hát ez teljesen igaz

Hát összesen 5 ember volt a felnőtből a Cadets-n az edző stábbal együtt.

Béla,Pöti,Csonti,T.U.Dani,ja meg én Sz.Gergő.

A legrosszabb az az egészben hogy a juniorok ott vannak a felnőtt meccseken nézőként vagy akár játszanak és mi meg...

Meg mondjuk az is jó lett volna ha eljövünk sokan és megvesszük a belépőt és ezzel támogatjuk a csapatot...

Meg nagyon jó meccs volt...

De Szeptember 20.án mindenki nagyon okos lesz meg ő fogja magát a királynak tartani...

Na de mind1...

Előzmény: Peti95 (7974)
Peti95 Creative Commons License 2008.09.13 0 0 7974
GULYÁSFESZTIVÁL HÍRADÓ RÖVIDEN:
-NAGYON SOKAN VOLTAK ÉRDEKLŐDNI A CSAPAT IRÁNT:-)

-NAGYON KEVESEN VOLTUNK KINT NÉPSZERÜSITENI A SPORTOT:-(4FÖ A CSAPATBÓL)

-NAGYON FINOMAT FŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐZZZZZZZZTTTTTTTTEM:-)

-NAGYON NEM BIRTAM BERUGNI:-(
JA ÉS GRAT A KADÉTOKNAK ÉS EDZŐIKNEK ÉS FALVÁN IS VOLTAK KB:2 EMBER SEGITENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UI:EZ NEKTEK CSAPAT EGYSÉG????????????????????? EZ EGY SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM CSAPAT EGYSÉG !!!!!!!!!!!
AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA.AKINEK MEG GONDJA VAN AZ KERESSEN MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2008.09.13 0 0 7973

Szép volt Cadets!

Köszönöm mindenkinek a mai munkáját.Mindenki tette a dolgát és segítette a csapatot hogy elérje a mai győzelmet.Gratulálok mindenkinek.

Köszönöm a DEF-nek azt hogy mindent végrehajtottak úgy ahogy kértem.Mindenki tette a dolgát és segítette a társait.Összeségében nagyon jól mentek a dolgok mint csapatrész nagyon jól dolgoztatok.Voltak mindenkinél hibák de ezeket ki lehet javítani és ki is fogjátok javítani, de ezek a hibák szerencsére nem voltak végzetesek mert mindig volt valaki aki segítsen és ez a lényege a csapatjátéknak.

Nagyon büszek vagyok a védőegységben szereplő játékosokra (azokkra is akik csak pár playt szerepeltek) és büszke vagyok arra hogy segíthettelek beneteket abban hogy ezt a mai eredményt elérjétek.Ez a Ti érdemetek!Szép volt srácok.

Szolnok Cadets vs Budapest Titans 52-6

Ignot Creative Commons License 2008.09.13 0 0 7972
Mindenkinek köszönöm aki kint volt ma a gulyásfesztiválon.

Petinek és kedves családjának,Bognár Ferinek és Rolinak.
Ja és még odajött emelni a színvonalat valami Zentai "Peti bácsi" Péter is.

Szép volt fiuk!

És grat a Kadétoknak.
DeAngelo Hall Creative Commons License 2008.09.13 0 0 7971

Gratula a Cadetoknak!!

Szép győzelem volt!!

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2008.09.13 0 0 7970

Week 2:

Carolina Panthers - Chicago Bears
Cincinnati Bengals - Tennessee Titans
Detroit Lions - Green Bay Packers
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
Kansas City Chiefs - Oakland Raiders
Minnesota Vikings - Indianapolis Colts
St. Louis Rams - New York Giants
Washington Redskins - New Orleans Saints
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
Arizona Cardinals - Miami Dolphins
Denver Broncos - San Diego Chargers
Houston Texans - Baltimore Ravens
New York Jets - New England Patriots
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles

2008.09.13. szombat 11.15. NFL GAMEDAY Sport1

2008.09.14. vasárnap 20.00 NFL GAMEDAY Sport2 ism

2008.09.14. vasárnap 22.00 New York Jets-New England Patriots élő Sport1

2008.09.15. hétfő 14.15. New York Jets-New England Patriots ism

2008.09.16. kedd 02.30. Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles élő Sport2 eredeti komment

2008.09.16. kedd 19.30 Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles Sport2 ism
2008.09.17. szerda 10.15 Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles Sport2 ism

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2008.09.13 0 0 7969
Köszi és nektek is:)
Előzmény: shR- (7968)
shR- Creative Commons License 2008.09.12 0 0 7968
Sok sikert a junioroknak Holnapra!!!!!
Hajrá srácok!

Ja és akit érdekelne esetleg...
ziTi.1337 Creative Commons License 2008.09.12 0 0 7967
Helló!

A mai edzés a már szokásos helyen lesz, tiszaligeti szobornál 18 órától.

GYúRjatOk!
hbela74 Creative Commons License 2008.09.11 0 0 7966
Senkit nem érdekel a hétvégi program kavalkád?

Csonti ment mail.
IdZ Creative Commons License 2008.09.11 0 0 7965
Szia Béla!

Mi legyen a szórólapokkal? Nem jött semmi újabb. Szerintem a mail címedet tudom javítani, ha megadod, meg leveszem a www.szolnoksoldiers.hu-t ha már nem működik, meg a műfüvest is. Edzésre írjuk azt, hogy érdeklődni a helyszínről nálad lehet.
Üdv: Zs. Z.
Előzmény: hbela74 (7964)
hbela74 Creative Commons License 2008.09.11 0 0 7964

Szombati program.

Gulyásfesztivál reggeltől a tiszaligetben.

Én megyek le 6 óra körül viszem le a cuccot ott lesz öcsém segíteni és ő marad is. A sportcsarnok melett kaptunk helyet az egyik legjobb részen. Lehet jönni segíteni reggel is de délelőtt mindenképp kellenek emberek, mutogatni a cuccokat labdázni, válaszolni a kérdésekre. Én dolgozok utánna megyek a mecsre kb 17.00 körül megyek ki a fesztiválra.

Mérkőzés Rákóczifalván 14.00tól.

Min 5 fő segítőre lenne szükségem akik 13.00ra legkésőbb ott vannak és a meccsen is ott vannak végig.

Jelentkezni nállam, fórumon, telefonon.

Tagdíjakat péntekre tessék hozni mert ez nem megy így sokáig tovább.

Remélem a hétvégi csapat rendezvényeken minél többen megjelentek. 

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2008.09.10 0 0 7963
Ez most elég nagy divat lett:gátfutás a fociba
shR- Creative Commons License 2008.09.10 0 0 7962
Köszi szépen megtörtént! :)
Előzmény: shR- (7958)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!