Keresés

Részletes keresés

mizandria Creative Commons License 2003.09.20 0 0 90
megneztem tennap videjon a femme fatale-t. nagyon nagyon rossz volt. a jelek szerint briandepalma bacsi is orexik es kezd szeni... ööö szentimentalis lenni.
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.19 0 0 89
Nektek megjelent a plakat? Nekem eloszor nem akart, aztan miutan kiprobaltam a linket, mar bejott!
Tobbiek nem lattak semmit? Varom a kritikakat, velemenyeket!
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.19 0 0 88
Ma neztem meg a Sorsdonto nyar cimu filmet:

Blue Crush

Alapjaban veve nem rossz film, csak kicsit limonde, kicsit hemzseg a sablonoktol, es a romantikus szal is kicsit eroltetett. A ket foszereplo, Matthew Davis es Kate Bosworth:

Davis and Bosworth

Vegul is, azt hiszem ebbol a temabol, marmint a sportfilmbe oltott romantika, tobbet nem nagyon lehetett volna kihozni.

Davis and Bosworth

Viszont a szorfos jelenetek tenyleg szepen kivitelezettek, es elvezhetoek voltak, de egy ido utan mar itt is csak magukat tudtak ismetelni az alkotok:

Bosworth

Feltunik tovabba egy nagy kedvencem, Michelle Rodriguez, de csak egy mellekszerepben:

Rodriguez

John Stockwell rendezonek, ugy erezem hatarozott visszalepes az Orult es gyonyoru utan, itt nem sikerult semmi mondanivalot csempeszni a kepek ala.

Stockwell

Viszont, ami a legjobban idegesitett, egy ujabb kritikan aluli szinkron! Nemelyik szereplonek olyan idegesito hangja volt, hogy elvette a kedvemet az egesztol. Sipitoztak, visitottak, idiotak nyogdecseltek, es meg a Baloghmix studio a nevet adta ehhez a szemethez!
Ettol fuggetlenul egy szeretni valo film, ha valaki felre akarja tenni az agyat masfel orara, erdemes megtekinteni:)

Lake, Rodriguez and Bosworth

Thomas_ Creative Commons License 2003.09.19 0 0 87
Az van, csak mire oda eljutnak a filmek, mar ugyis megneztem oket:)
Előzmény: Kasza Bubu (86)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.09.19 0 0 86
Miért, neked nincs TV-d?:)
Előzmény: Thomas_ (81)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.09.18 0 0 85
ha dvd kiadásról van szó, akkor felejtsd el: a forgalmazóknak általában SEMMI beleszólásuk sincs a feliratozásba. a stúdió csináltatja azokat külföldről, s rendesen elkéri az árát. hülye lennének megválni ettől a haszontól, pedig tényleg pofonegyszerű lenne, hogy olyanok fordítsák a filmeket, akik értenek is hozzá...

mozifilm esetében van számos profi szinkronstúdió profi feliratozókkal, akiknek "elővételi joguk" van a legtöbb forgalmazónál, vagy simán többéves szerződésük. de ha ragaszkodsz a dologhoz, akkor fordulj bizalommal a magyarországi filmforgalmazókhoz...

Előzmény: til4 (79)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.09.18 0 0 84
Az a felhős, nem? Az is tetszik.
Előzmény: Thomas_ (83)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 83
Itt is mas a magyar plakat:) Azt lattad?
Előzmény: Agassi Fan (82)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.09.18 0 0 82
Jó ez a plakát kép, de nem nézem meg, ha tényleg gyenge. :-)
Előzmény: Thomas_ (68)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 81
Legalabb Te meg lathatsz jo filmeket a TV-ben:)
Előzmény: vicki (78)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 80
Jo kerdes... en megvarnam, amig lesz forgalmazoja, es aztan veluk vennem fol a kapcsolatot!
Előzmény: til4 (79)
til4 Creative Commons License 2003.09.18 0 0 79
Lenne egy kérdésem:

Tegyük fel, hogy van egy film, amit te szeretnél felíratozni.
A film még nem jelent meg.
Azt szeretnéd, hogy a te verziód szerepeljen (tehát saját szakálladra lefordítod otthon, te te szeretnél vele piacra kerülni).
Nem tudni, melyik kiadó fogja forgalmazni.

Kérdés:
cím, név, telefonszám: KIHEZ KELL FORDULNOD???!!!

vicki Creative Commons License 2003.09.18 0 0 78
oké, de szerintem azt már nem moziban nézem, videón vagy majd az rtlklub-on!:)
Előzmény: Thomas_ (77)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 77
Nem erdemes... ha mar jo vigjatekot szeretnel, sokkal inkabb Boldog szuletesnapot!!!
Előzmény: vicki (76)
vicki Creative Commons License 2003.09.18 0 0 76
szóval nem volt jó? akkor meg se nézem...:)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 75
Ja:))) Rajottem :)) Bocsi, keso (koran) van mar:)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 74
Egyebkent mi az az icc?
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 73
Nem lehet ez rossz film, en is megneznem. Ha nem lesz jobb programom...:)
Előzmény: mizandria (72)
mizandria Creative Commons License 2003.09.18 0 0 72
oksi, akkor raveszem magam a hetfo esti mozizasra. asszem. hacsak addig meg nem gondolom magam :)

hat igen. icc (not) gúúúúúd. :)

Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 71
Az peldaul egy jo poen volt, de azt meg mar ugye lelotte a trailer:) Igy meg kevesebb maradt, amin tudtam nevetni film kozben:)
Előzmény: mizandria (69)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 70
Van ra esely, hogy nem kerul mozis forgalmazasba a film, ugyhogy ha erdekel, szerintem most nezd meg!:)
Előzmény: mizandria (56)
mizandria Creative Commons License 2003.09.18 0 0 69
a bruce almighty telleg feledheto, bar nagyon frappans a cim magyar forditasaban az a kis nyelvijatek :) es en is asszittem tokjo lesz, a bemutato alapjan. pont azt a trailert lattam, amikor megy a hatterben az a snap szam, es meg nem sejtesz semmit, de tudod h jon az i've got the poweres szoveg, es pont akkor megjelenik ez a barom. hat kifekudtem tole :)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 68
Aztan lattam ma a Minden6o cimu filmecsket, es igen nagyon csalodtam benne.

MINDENHATO

Egy igazi Hollywoodi panelekbol osszetakolt tucatvigjatek:( Pedig en tenyleg csipem Jim Carrey-t es minden eloitelettol mentesen mentem be a filmre, de valahogy tobbet asitoztam alatta, mint amennyit nevettem.

CARREY

Lehet, hogy az is rontott az osszkepen, hogy nem szinkronizaltak a filmet (egy vigjateknal azt hiszem ez elvarhato), raadasul a filmben sok feher szin van, a feher feliratot meg alig lehetett elolvasni ezen jelenetekben.

FREEMAN

De amin a szinkron sem segit, nevetseges a vegen az a sok moralizalas, mintha egy oktatofilmre ultem volna be kisiskolasok szamara, szeressuk egymast, szep az elet, es vannak fontosabb dolgok a penznel... valahogy nem ezt vartam ettol a filmtol:)

ANISTON

Azert persze volt par jo poen, de valahogy tobbet vartam...

CARREY

A rendezo, Tom Shadyac, epp Jimmel beszeli meg a kovetkezo jelenetet:

SHADYAC

Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 67
En meg Lalo schifrint nem ismertem, de mar utananeztem, gondolom rola az eredeti Mission Impossible theme miatt kellett volna hallanom:) Hoppsz, mit lattam:) Lesz MI3!:)

Alan Silvestrit en is szeretem, es mivel nem jelenik meg a kepe nalam, ime egy masik foto:

SILVESTRI

Aztan, akit meg meg kell emlitenem, noha csak egy filmzenejet ismerem (The end of the affair), az megis talan a kedvencem, Michael Nyman:

NYMAN

Előzmény: vicki (60)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 66
Azt sajnos nem lattam, de akkor biztos az is tetszene:) Meg aztan meg mindig jobb, ha magatol lop, mintha masoktol, nem?:)
Előzmény: jamamura szadakó (58)
mizandria Creative Commons License 2003.09.17 0 0 65
nekem nincs meg, legutobb vmejik kereskedelmi adon jaccottak. majd megkerdezem hatha a videotekamban meg van nekik.
Előzmény: Steffi21 (62)
mizandria Creative Commons License 2003.09.17 0 0 64
en meg azt nem lattam. az orulet hataran meg kimaradt.
Előzmény: jamamura szadakó (63)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.09.17 0 0 63
lehet. én csak egyféle trélert láttam [azt, amelyik a dvd-n is szerepel], az alatt a PH zenéje, illetve a TTRL ellopott zenéje szól.
Előzmény: mizandria (61)
Steffi21 Creative Commons License 2003.09.17 0 0 62
Nincs meg véletlenül valakinek a Kifutó a semmibe című film, amiben Angelina Jolie játszik? Szeretném már végre megnézni!
mizandria Creative Commons License 2003.09.17 0 0 61
kesobbi trailerekben mar lehet, de a legelsoben meg nem (vagy nem tom, de en lattam ojat amiben meg nem a sajat zeneje volt, aztan lattam ojat amiben mar igen). es az elobbi jobb volt :)
Előzmény: jamamura szadakó (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!